BIG GAMES BET

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ: Bet Builder του 6.80 από το Όλντ Τράφορντ

Οι Χάκπο και Σαλάχ πανηγυρίζουν γκολ για την Λίβερπουλ κόντρα στην Σπάρτα Πράγας
Οι Χάκπο και Σαλάχ πανηγυρίζουν γκολ για την Λίβερπουλ κόντρα στην Σπάρτα Πράγας AP

Το πολύ μεγάλο ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του FA Cup είναι εκείνο που δεσπόζει στο σημερινό πρόγραμμα της Αγγλίας.

Τέλος εποχής για τον Κλοπ σε ένα δίμηνο και είναι μάλλον κοινή λογική πως θα ψάξει τρελά ώστε να αποχαιρετίσει το κλαμπ με το απίστευτο κατόρθωμα του 4Χ4. Και ήδη ξεκίνησε να μαζεύει, έχοντας κατακτήσει το League Cup.

Όμως και στο κομμάτι της αγωνιστικής εικόνας η ομάδα του είναι σαφώς βήματα μπρος σε σχέση με το αντίπαλο δέος. Ο Σαλάχ γύρισε ζεστός και ορεξάτος, οι τραυματισμοί την έχουν σφυρηλατήσει και η επίθεση της υπάρχουν στιγμές που απλά κάνει απίστευτα πράγματα. Κατά συνέπεια, αν πράγματι η Λίβερπουλ ρολάρει στο γνωστό μοτίβο της, είναι πολύ δύσκολο το να την αντιμετωπίσει αυτή η συγκεκριμένη άμυνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Διπλό φαβορί στο 1,85.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ορεξάτος μετά τον τραυματισμό του ο Σαλάχ, την Πέμπτη με τη Σπάρτα Πράγας ξεκίνησε για πρώτη φορά βασικός ύστερα από την επιστροφή του και εκτός από το γκολ του, μοίρασε και τρεις ασίστ. Συνολικά στα 15 φέτος στην Premier League, ενώ διατηρεί και εξαιρετικό ρεκόρ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετρώντας 12 γκολ και 4 ασίστ σε 13 αναμετρήσεις, το καλύτερο ρεκόρ του κόντρα σε μια συγκεκριμένη αντίπαλο στην Αγγλία. Το anytime του στο 2,10.

Διάβασε εδώ τα πιο ψαγμένα προγνωστικά ποδοσφαίρου.

Εύκολη στις κίτρινες κάρτες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχει δει 65 ως τώρα, 7η στη συγκεκριμένη κατηγορία του πρωταθλήματος, απόρροια και της προβληματικής ανασταλτικής λειτουργίας της. Κόντρα σε μια επιθετική τριάδα που πολύ δύσκολα ανακόπτεται από αργούς αμυντικούς και με τον Κασεμίρο πάντα επιρρεπή σε σκληρά μαρκαρίσματα, το να δεχτεί Over 2 κίτρινες πληρώνει 1,75.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ: Bet Builder 2 & να σκοράρει ο Σαλάχ & Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Over 2 κίτρινες κάρτες (απόδοση 6.80), 17:30
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ