BIG GAMES BET

Μάντσεστερ Γ. - Γουέστ Χαμ: Προγνωστικά και Ανάλυση - Επιλογή στο 1.65

Ο τεχνικός της Γουέστ Χαμ, Ντέιβιντ Μόγιες, στο Ολντ Τράφορντ κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε αγώνα για το Λιγκ Καπ
Ο τεχνικός της Γουέστ Χαμ, Ντέιβιντ Μόγιες, στο Ολντ Τράφορντ κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Ⓒ 2022 DAVE THOMPSON/ASSOCIATED PRESS

Πολύ μεγάλο παιχνίδι απόψε στο Ολντ Τράφορντ, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να υποδέχεται τη Γουέστ Χαμ σε ένα κλασικό "εξάποντο" για τη μάχη της τετράδας.

Το πρόγραμμα της Premier League περιλαμβάνει απόψε πέντε αναμετρήσεις. Η σπουδαιότερη διεξάγεται στο Μάντσεστερ, όπου η Γιουνάιτεντ φιλοξενεί τη Γουέστ Χαμ (17:00 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24) σε ένα κρίσιμο παιχνίδι για τη μάχη που δίνουν οι δύο ομάδες για την τέταρτη θέση. Τα "σφυριά" βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο +2 με ματς περισσότερο, επομένως οι "κόκκινοι διάβολοι" έχουν την ευκαιρία με νίκη να προσπεράσουν το σύνολο του Ντέιβιντ Μόγιες.

Προγνωστικά Αγγλία: Μάντσεστερ Γ. - Γουέστ Χαμ

Η Γιουνάιτεντ μετά τις κολλητές αποτυχίες με Γουλβς και Αστον Βίλα, όπου πήρε μόλις έναν βαθμό, κέρδισε την Τετάρτη, στο Λονδίνο με 3-1 την Μπρέντφορντ, ωστόσο και πάλι η εικόνα της δεν ήταν πειστική. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ζορίστηκε αρκετά και πρακτικά την κράτησε όρθια με τις επεμβάσεις του ο Ντε Χέα.

Επίσης, άσχημη εντύπωση προκάλεσε η αντίδραση του Κριστιάνο Ρονάλντο, όταν έγινε αλλαγή στο 70' από τον Ραλφ Ράνγκνικ. Ο Κριστιάνο γκρίνιαξε έντονα, που πέρασε εκτός παιχνιδιού 20 λεπτά πριν ολοκληρωθεί το 90λεπτο, με τον Γερμανό τεχνικό να διαχειρίζεται ασφαλώς ψύχραιμα την κατάσταση, τονίζοντας πως όταν ο Ρονάλντο γίνει προπονητής θα τον καταλάβει.

Στον αντίποδα, η Γουέστ Χαμ μετά από τρεις σερί νίκες κόντρα σε Γουότφορντ, Κρίσταλ Πάλας και Νόριτς, είδε τη φόρα της να κόβεται απότομα, χάνοντας με 3-2 μέσα στο Λονδίνο από τη Λιντς. Τώρα όμως έρχεται το παιχνίδι πρόκληση στο Ολντ Τράφορντ, όπου τα "σφυριά" έχουν την ευκαιρία να επιβεβαιώσουν ότι όντως μπορούν φέτος να κυνηγήσουν ακόμη και την έξοδο στο Champions League.

Προγνωστικά Στοιχήματος: Με κόντρα παράδοση Γουέστ Χαμ και Μόγιες

Η παράδοση βέβαια δεν είναι με το μέρος των Λονδρέζων. Η Γουέστ Χαμ έχει κερδίσει μόνο επτά από τις 51 συναντήσεις με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε επίπεδο Premier League. Εντός έδρας η Γιουνάιτεντ μετράει 20 νίκες σε 25 ματς και είναι αήττητη στα τελευταία 13, αφού η Γουέστ Χαμ έχει να κερδίσει στο Θέατρο των Ονείρων για την Premier League από το 2007.

Βέβαια, η Γουέστ Χαμ κέρδισε φέτος τη Γιουνάιτεντ εκτός έδρας, για το Λιγκ Καπ, με 1-0 τον περασμένο Σεπτέμβριο κι αν την νικήσει ξανά απόψε, τότε θα γίνει μόλις η 4η ομάδα στα χρονικά, που βγάζει δύο διπλά στο Ολντ Τράφορντ μέσα σε μία σεζόν.

Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το συγκεκριμένο ματς είναι πολύ ιδιαίτερο και για τον Μόγιες, ο οποίος πέρασε στο παρελθόν χωρίς επιτυχία από τον πάγκο της Γιουνάιτεντ και εκ των πραγμάτων δεν τρέφει τις καλύτερες δυνατές αναμνήσεις από τη θητεία του στο Μάντσεστερ. Ο Σκωτσέζος τεχνικός, αν δεν κερδίσει απόψε, τότε θα ισοφαρίσει τον Χάρι Ρέντκναπ, με 15 παιχνίδια Premier League χωρίς κανένα διπλό στο Ολντ Τράφορντ.

Για την ακρίβεια, ο Μόγιες δεν έχει κερδίσει κανένα εκτός έδρας ματς από τα τελευταία 44 που έχει δώσει απέναντι σε ομάδες του Big6. Το πιο πρόσφατο διπλό του σε τέτοιου είδους παιχνίδια, εντοπίζεται πίσω στο 2010, όταν ήταν στον πάγκο της Εβερτον και είχε επικρατήσει με 2-1 της Μάντσεστερ Σίτι.

Προγνωστικά Στοιχήματος: Καμία σιγουριά η Γιουνάιτεντ

Η προϊστορία λοιπόν δεν είναι με το μέρος του Μόγιες και της Γουέστ Χαμ, ωστόσο η φετινή Γιουνάιτεντ δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη. Είναι χαρακτηριστικό, ότι ο Ράνγκνικ βρίσκεται στον πάγκο της ήδη εννιά ματς και ακόμη δεν έχει κάνει δύο κολλητές νίκες.

Παρότι γίνεται προσπάθεια να βελτιωθεί η αμυντική λειτουργία, οι "κόκκινοι διάβολοι" συνεχίζουν να δέχονται σε όλα τα παιχνίδια τους σημαντικές φάσεις. Με τετράδα μπροστά Αντόνιο, Φορνάλς, Μπόουεν και Λαντσίνι η Γουέστ Χαμ είναι ικανή να απειλήσει τα καρέ του Ντε Χέα και να προβληματίσει την άμυνα της Γιουνάιτεντ με την ταχύτητά της.

Άλλωστε, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε, ότι η Γουέστ Χαμ είναι εξαιρετικά δουλεμένη και στο κομμάτι των στημένων φάσεων. Τα "σφυριά" σκοράρουν κατά κόρον από στατικές μπάλες και έχουν 24 γκολ από εκτελέσεις κόρνερ από το 2020 και μετά.

Μάντσεστερ Γ. - Γουέστ Χαμ: Στοιχηματική Πρόταση

Η Γιουνάιτεντ με την ανασφάλεια που συνεχίζει να έχει στα μετόπισθεν, μάλλον θα υποχρεωθεί να σκοράρει τουλάχιστον δύο γκολ αν θέλει να κερδίσει. Σε κάθε περίπτωση, οι "κόκκινοι διάβολοι" ξέρουν ότι πρέπει να πάρουν πάση θυσία αυτό το ματς και σίγουρα θα παίξουν για τη νίκη. Η Γουέστ Χαμ έχει μεν κόντρα παράδοση, είναι όμως φέτος εξαιρετικό σύνολο και προφανώς το ραντεβού στο Ολντ Τράφορντ, αποτελεί για την ίδια το απόλυτο τεστ αποδείξεων.

Με δεδομένο ότι στα ματς της Γουέστ Χαμ έχουν μπει φέτος 71 γκολ, τα περισσότερα μετά από αυτά της Λίβερπουλ, θα πάμε με το over 2,5 σε τιμές 1.65, περιμένοντας μία συναρπαστική μάχη μέχρι τελικής πτώσεως.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάντσεστερ Γ. - Γουέστ Χαμ: Over 2,5 (απόδοση 1.65), 17:00
TAGS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ