BETMARKET TIPS

Μάχη τακτικής για 2.05 και 3.75 στο Βραζιλία - Κροατία

Ο προπονητής της Βραζιλίας, Τίτε, στην αναμέτρηση με τη Νότια Κορέα
Ο προπονητής της Βραζιλίας, Τίτε, στην αναμέτρηση με τη Νότια Κορέα 2022 AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Το BetMarket.gr αναλύει τον πρώτο προημιτελικό του Μουντιάλ 2022.

Οι στήλες στη γωνιά των BetMarket Tips στη φάση των "16" ήταν κάπως μονότονες. Παιχνίδια όπως το Γαλλία - Πολωνία και το Βραζιλία - Νότια Κορέα είχαν ξεκάθαρο φαβορί. Λέγαμε τότε πως ακόμη και το 1.30 στις νίκες των μεγάλων ήταν ανεκτή απόδοση, ψάχνοντας ταυτόχρονα ειδικά στοιχήματα για να ανεβάσουμε την τιμή.

Τώρα η κατάσταση είναι διαφορετική. Κανένα από τα τέσσερα παιχνίδια των προημιτελικών δεν έχει αυτό το καθαρό φαβορί που εύκολα μπορείς να βάλεις τα λεφτά σου πάνω του. Ούτε το 1.70 της Πορτογαλίας απέναντι στο Μαρόκο είναι τέτοιο, ούτε καν αυτό το 1.40 της Βραζιλίας κόντρα στην Κροατία.

Οι Πορτογάλοι πλήρωναν 1.94 με αντίπαλο την Ελβετία. Θεωρούμε καλύτερη ομάδα και δυνατότερο αντίπαλο το Μαρόκο, συνεπώς το 1.70 δεν έχει την παραμικρή αξία.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Οσο για τη Βραζιλία, η αλήθεια είναι πως μοιάζει η πιο πλήρης ομάδα τη δεδομένη στιγμή και δίκαια διατηρεί την τιμή φαβορί για την κατάκτηση της διοργάνωσης. Υπάρχουν όμως κάποια "αλλά", τουλάχιστον ως προς την τιμή της νίκης της σήμερα.

Αρχικά αυτό θα είναι το πρώτο δυνατό τεστ. Η Σερβία είχε άμυνα καφενείο. Η Ελβετία, όπως φάνηκε στα νοκ αουτ, δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο. Με το Καμερούν έβαλε τα δεύτερα και η Κορέα δεν ήταν σοβαρός αντίπαλος για τη Σελεσάο. Η Κροατία, αντίθετα, είναι και μπορεί να τη δυσκολέψει περισσότερο (17:00 ANT1, Live από το SPORT24).

Με τον Ντάλιτς να έχει την εμπειρία και να ξέρει να πηγαίνει το παιχνίδι σε μάχη λεπτομερειών. Στοιχηματικά λάθος είναι η τιμή του under, που ξεπερνά τις δύο μονάδες. Εχουμε δύο ομάδες που δίνουν βάρος στην αμυντική λειτουργία, με την κρισιμότητα της αναμέτρησης να τις κάνει ίσως περισσότερο επιφυλακτικές.

Η Βραζιλία έχει κρατήσει τους αντιπάλους της στα 0,35 γκολ εναντίον της ανά 90 λεπτά. Επιτρέπει κατά μέσο όρο μόλις 11 τελικές ανά παιχνίδι. Οι Κροάτες από την πλευρά τους είναι κυνικοί, με το δεύτερο χαμηλότερο αριθμό γκολ από τις 8 ομάδες που συνεχίζουν στο Μουντιάλ.

Σε μορφή fun bet, επιλογή το 3.75 στο να δούμε under 20,5 τελικές προσπάθειες στα 90 λεπτά της αναμέτρησης.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Bραζιλία-Kροατία Under 2,5 (απόδοση 2.05)

  • Bραζιλία-Κροατία Under 20,5 τελικές προσπάθειες (απόδοση 3.75)

Το Μουντιάλ συνεχίζεται στο BetMarket.gr με πλούσιες, καθημερινές, αναλύσεις και ειδικά στοιχήματα για τη φάση των νοκ άουτ. Διάβασε τα πάντα και κάνε τη σύγκριση αποδόσεων Μουντιάλ 2022 για όλες τις στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα σε πραγματικό χρόνο!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ