TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Δίκαιο φαβορί η Βραζιλία, με το 1.70 στο Ολλανδία - Αργεντινή

Ο Χάκπο πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του το γκολ που πέτυχε κόντρα στο Κατάρ
Ο Χάκπο πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του το γκολ που πέτυχε κόντρα στο Κατάρ 2022 MOISES CASTILLO / AP PHOTO

Ο Τσάρλυ έστειλε τρίτο διαδοχικό ταμείο με τη διπλή ευκαιρία του Μαρόκου και το Goal/Goal στο Πορτογαλία - Ελβετία. Σήμερα συνεχίζει δυναμικά με τους πρώτους δύο προημιτελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Φθάσαμε στα προημιτελικά του Μουντιάλ και η Βραζιλία αντιμετωπίζει την Κροατία (17:00 ANT1, Live από το SPORT24) σε ένα ζευγάρι που έχει ξεκάθαρο φαβορί. Οι Βραζιλιάνοι δεν έχουν δοκιμαστεί ακόμη με έναν δυνατό αντίπαλο. Είναι αλήθεια πως ο δρόμος τους μέχρι τα ημιτελικά είναι βατός.

Έπιασαν ταβάνι οι γερασμένοι Κροάτες

Ασφαλώς, οι Κροάτες είναι πιο ανταγωνιστικό σύνολο από τη Νότια Κορέα και απ' όλες τις ομάδες, που έχει αντιμετωπίσει μέχρι σήμερα η Βραζιλία. Παράλληλα όμως, είναι και γερασμένοι σε ηλικία. Για την ακρίβεια μιλάμε για την ομάδα με τον μεγαλύτερο μέσο όρο ηλικίας στην διοργάνωση.

Οι Βραζιλιάνοι έχουν πολλούς χώρους δημιουργίας και πίεσης και θα μπορέσουν να αξιοποιήσουν τις αδυναμίες της Κροατίας στη φυσική κατάσταση. Σε τιμές φαβορί η Βραζιλία, φθάνει λίγο πιο πάνω από το 1.65 με over 1.5.

Φαβορί στο απόλυτο 50-50

Στο Ολλανδία - Αργεντινή έχουμε μία απόλυτα ισορροπημένη μάχη με πολλές πιθανότητες παράτασης (21:00 ANT1, Live από το SPORT24). Οι εταιρίες επειδή περιμένουν πολύ παιχνίδι υπέρ της Αργεντινής, λόγω της αγάπης που υπάρχει στον Μέσι, δίνουν φαβορί την Αλμπισελέστε σε ένα ζευγάρι που στην πραγματικότητα βρίσκεται στο απόλυτο 50-50.

Η αλήθεια όμως είναι, πως η εικόνα της Αργεντινής δεν δικαιολογεί κάτι τέτοιο. Μιλάμε για μία ομάδα, που μέχρι και την Αυστραλία, την κέρδισε στο τέλος με άγχος και στηρίζεται σχεδόν αποκλειστικά σε έναν παίκτη. Ο Μέσι έχει τον εαυτό του σε πολύ καλή κατάσταση, όμως μέχρι στιγμής, δεν παίρνει τις βοήθειες που χρειάζεται από τους συμπαίκτες του.

Όπλο ο καλύτερος προπονητής της διοργάνωσης

Ο Φαν Χαλ μπορεί να δέχεται κριτική από ανθρώπους, που βλέπουν μη ρεαλιστικά και χωρίς σύγχρονη γνώση το ποδόσφαιρο. Έχει καταφέρει όμως να φέρει την Ολλανδία στα προημιτελικά, χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα. Ήταν στις τρεις ομάδες, που πήραν 7 βαθμούς στη φάση των ομίλων. Πήρε εξάλλου, εύκολα την πρόκριση από τους 16, απέναντι σε μία καλή ομάδα όπως οι ΗΠΑ.

Επίσης, έχει σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση όλα τα όπλα του. Φαν Ντάικ, Ντε Γιονκ, Ντάμφρις, Χάκπο απελευθερώνονται από την τακτική του έμπειρου τεχνικού και κάνουν εκπληκτική διοργάνωση. Παράλληλα, ανεβαίνει και ο Ντεπάι, που ήταν ανέτοιμος στο ξεκίνημα. Η διπλή ευκαιρία της Ολλανδίας βρίσκεται στο 1.70 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κροατία - Βραζιλία: 2 & over 1.5 (απόδοση 1.65), 17:00
  • Ολλανδία - Αργεντινή: 1Χ Διπλή Ευκαιρία (απόδοση 1.70), 21:00

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ