BET CORNER

Λίβερπουλ μεν, στο 2.85 δε

Ο Σαλάχ πανηγυρίζει γκολ με τη Λίβερπουλ στην Premier League κόντρα στη Νόριτς
Ο Σαλάχ πανηγυρίζει γκολ με τη Λίβερπουλ στην Premier League © 2021 RUI VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Επιστροφή στα εγχώρια πρωταθλήματα μετά τα τη διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων, με το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου να περιλαμβάνει πολλές και δυνατές μονομαχίες. Τέσσερις στοιχηματικές επιλογές από το 2.12 έως το 2.85.

(Σάββατο, 17:00) Λέστερ - Μάντσεστερ Σίτι: Στο 'King Power Stadium' διεξάγεται η πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική της Premier League. Οι γηπεδούχοι αναζητούν σταθερότητα. Για την ώρα έχουν παρουσιάσει δύο πρόσωπα. Το καλό τους στις νίκες με Γουλβς (1-0) και Νόριτς (2-1) και το κακό τους στην ενδιάμεση ήττα από τη Γουέστ Χαμ με το 'βαρύ' 4-1. Σε μεγάλο βαθμό παρέμεινε ο περσινός της κορμός, οπότε για την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς είναι θέμα χρόνου να βρει ρυθμό. Δεν λείπουν τα προβλήματα ενόψει Σίτι ωστόσο, με τους Φοφανά, Τζάστιν, Μεντί και Πέρεθ (τιμωρημένος) εκτός μάχης. Αμφίβολοι είναι και οι Έβανς, Βέστεργκααρντ.

Η Μάντσεστερ Σίτι ανεβάζει στροφές. Στο ξεκίνημα της σεζόν έχασε το Community Shield από τη Λέστερ, ενώ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ηττήθηκε από την Τότεναμ. Το ξέσπασμα της ήρθε με δύο συνεχόμενες 'πεντάρες' κόντρα σε Νόριτς και Άρσεναλ. χωρίς μάλιστα να δεχθεί γκολ. Η ομάδα του Γκουαρδιόλα είναι το φαβορί και για τον φετινό τίτλο, διαθέτοντας πληθώρα λύσεων σε όλες τις θέσεις πλην αυτής του σέντερ φορ.

Η αποστολή της Σίτι στο 'King Power' είναι δυσκολότερη από όσο δείχνει, αφού η Λέστερ παραμένει ένα καλά δέμενο σύνολο που μπορεί να κοντράρει τον οποιονδήποτε. Αναμένεται ένα ματς με καλό ρυθμό και φάσεις εκατέρωθεν, με το MatcoCombo goal/goal & over 2,5 της Stoiximan να αποτιμάται στο 2.18.

(Σάββατο, 19:00) Νάπολι - Γιουβέντους: Σπουδαίο ματς στο 'Diego Armando Maradona' για την 3η αγωνιστική της Serie A. Με 2/2 απέναντι σε Βενέτσια και Τζένοα έχουν ξεκινήσει οι 'παρτενοπέι', που τώρα δίνουν το πρώτο πραγματικά δύσκολα παιχνίδι τους στο πρωτάθλημα. Με τον Σπαλέτι στον πάγκο τους δεν θα υπάρξει... μέση κατάσταση και η σεζόν της Νάπολι αναμένεται να χαρίσει μπόλικες συγκινήσεις. Τα προβλήματα δεν λείπουν για την ώρα, με τους Ζιελίνσκι, Μέρτενς, Μέρετ, Λομπότκα, Ντέμε και Τσιόφι εκτός μάχης. Αμφίβολος ο Γκούλαμ.

Ζόρικα τα πράγματα για τη Γιουβέντους. Στην πρεμιέρα προηγήθηκε με 0-2 στην έδρα της Ουντινέζε, όμως υποχρεώθηκε στο ισόπαλο 2-2 και ακολούθησε η ήττα-σοκ στο Τορίνο με σκορ 0-1 από την Έμπολι. Άσχημα αποτελέσματα, κακή η εικόνα της και με τον Ρονάλντο πλέον στο ρόστερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι 'μπιανκονέρι' μάλλον θα έχουν μια δύσκολη σεζόν. Επιπροσθέτως, ο Αλέγκρι δεν θα έχει στη διάθεση του τους Άλεξ Σάντρο, Αρτούρ, Μπεντανκούρ, Κιέζα, Κουαδράδο, Ντανίλο, Ντιμπάλα, Κάιο, Καβίλια και Ράμσεϊ για το ματς στη Νάπολη!

Τα δεδομένα του αγώνα είναι καθαρά υπέρ των γηπεδούχων. Η Νάπολι είναι σε καλή κατάσταση, με ανεβασμένη ψυχολογία και συνοχή στο χορτάρι. Η Γιουβέντους ψάχνεται ακόμη, είναι εκτός ρυθμού και την ίδια στιγμή αντιμετωπίζει ένα βουνό από σημαντικό προβλήματα. Σίγουρα θα προσπαθήσει να βγάλει αντίδραση στο 'Diego Armando Maradona', αλλά το ερώτημα εδώ είναι αν μπορεί να το κάνει αυτή τη στιγμή... το σενάριο επικράτησης της Νάπολι σε απόδοση 2.41 στη Stoiximan έχει την προσοχή μας.

(Κυριακή, 18:00) Λιντς - Λίβερπουλ: Για την 4η αγωνιστική της Premier League η αναμέτρηση στο 'Elland Road'. Από τη στιγμή που ο Μαρσέλο Μπιέλσα συνεχίζει στον πάγκο των γηπεδούχων, είναι δεδομένα τρία πράγματα: η Λιντς θα συνεχίσει να παίζει επιθετικά χαρίζοντας 'χορταστικά' ματς, τα αποτελέσματα των αγώνων της θα είναι αλλοπρόσαλλα και σίγουρα δεν πρόκειται να κινδυνέψει. Γνώρισε βαριά ήττα από την Γιουνάιτεντ (5-1) στο 'Old Trafford' στην πρεμιέρα και στη συνέχεια ήρθε ισόπαλη με Έβερτον (2-2) και Μπέρνλι (1-1). Οι Κοχ και Ραφίνια είναι στο ιατρικό δελτίο για τα 'παγώνια' ενόψει της αναμέτρησης με τη Λίβερπουλ.

Η ομάδα του Κλοπ θέλει φέτος να επιστρέψει στην διεκδίκηση του τίτλου. Δεν θα είναι εύκολο, ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, έχει όμως τη δυναμική και το ειδικό βάρος για να το προσπαθήσει. Όπλο της η ομοιογένεια, αφού δεν υπήρξαν σοβαρές αλλαγές στο ρόστερ. Ερώτημα πώς θα διαχειριστεί την κούραση και τις απουσίες στη διάρκεια της σεζόν, αφού οι ποιοτικές επιλογές του πάγκου είναι ουσιαστικά μετρημένες. Ξεκίνησε με δύο άνετες νίκες κόντρα σε Νόριτς και Μπέρνλι, ενώ έμεινε στο 1-1 στο ντέρμπι με την Τσέλσι, όπου άξιζε τη νίκη.

Αυτό που σίγουρα περιμένουμε στο 'Elland Road' είναι καλή μπάλα και θέαμα. Η Λιντς δεν... χαμπαριάζει από αντίπαλο και μπαίνει πάντα στο γήπεδο για να επιτεθεί. Μια φιλοσοφία που όμως βολεύει τη Λίβερπουλ, που κάνει το ίδιο ακριβώς αλλά με μεγαλύτερη συνέπεια και αποτελεσματικότητα. Οι 'κόκκινοι' έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, ωστόσο μάλλον θα χρειαστούν περισσότερα του ενός τέρματα για να τα καταφέρουν. Η επιλογή να κερδίσει η Λίβερπουλ και να έχουμε goal/goal στο ματς, στο εξαιρετικό 2.85 του MatchCombo της Stoiximan.

(Κυριακή, 19:00) Μίλαν - Λάτσιο: Πολύ δυνατό ματς στο 'San Siro' για την 3η αγωνιστική της Serie A. Πειστική η Μίλαν στα πρώτα της παιχνίδια. Πέρασε νικηφόρα με σκορ 0-1 από τη Γένοβα στην πρεμιέρα και επικράτησε άνετα της Κάλιαρι την 2η αγωνιστική, με 4-1 στο Μιλάνο. Από πέρσι βρίσκεται σε ανοδική πορεία η ομάδα του Πιόλι, θέλει να διεκδικήσει τον τίτλο και πορεί να το κάνει σε μια σεζόν που μάλλον δύσκολα θα ξεχωρίσει κάποια ομάδα από νωρίς. Πάντως έχει να διαχειριστεί την σοβαρή απουσία του Ζιρού ενόψει της αναμέτρησης με τη Λάτσιο.

Οι 'αετοί' της Ρώμης πραγματοποιούν επίσης μια πολύ δυνατή εκκίνηση. Μοιάζουν ανανεωμένοι με τον Σάρι στον πάγκο τους και παίζουν ελεύθερα. Το 3-1 επί της Έμπολι και το 6-1 επί της Σπέτσια δεν είναι συμπτωματικά σκορ, οι 'λατσιάλι' επιτέθηκαν μεθοδικά και σε διάρκεια, δημιουργώντας πληθώρα ευκαιριών. Το 4-3-3 του Σάρι μοιάζει να ταιριάζει καλά στη Λάτσιο, που τώρα όμως θα δώσει το πρώτο της πραγματικό δύσκολο τεστ. Τραυματίας ο Αντεκάνιε, αμφίβολι οι Κατάλντι και Λατσάρι.

Εξαιρετικά αμφίρροπο το παιχνίδι στο Μιλάνο. Οι 'ροσονέρι' βγάζουν ηρεμία, σιγουριά και σοβαρότητα αλλά μοιάζει να τους λείπει ένας παίκτης μεσοεπιθετικά. Οι 'λατσιάλι' έχουν μεγάλη αυτοπεποίθηση με τη μπάλα στα πόδια, παράγουν φάσεις για γκολ με το... κιλό και για την ώρα δείχνουν να έχουν ξεφορτωθεί την αφέλεια του παρελθόντος. Έχουν τύχη και μάλιστα μεγάλη στο 'San Siro', με το MatchCombo X2 & over 1,5 σε απόδοση 2.12 στη Stoiximan.


Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ