ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Λέστερ - Τότεναμ: Προγνωστικά και Ανάλυση - Παράδοση για 1.60

Ο Μάντισον πανηγυρίζει γκολ του στο Λέστερ - Λέγκια
Ο Μάντισον πανηγυρίζει γκολ του στο Λέστερ - Λέγκια AP PHOTO/RUI VIEIRA

Η Λέστερ θα παίξει χωρίς τον Βάρντι, η Τότεναμ χωρίς τον Σον, ωστόσο τα μεταξύ τους ματς, παραδοσιακά δίνουν γκολ και θέαμα.

Δύο παιχνίδια περιλαμβάνει απόψε το πρόγραμμα της Premier League. Η Μπρέντφορντ παίζει με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Λέστερ υποδέχεται απόψε την Τότεναμ, στο πρώτο της παιχνίδι τη νέα χρονιά για το πρωτάθλημα (22:00 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24).

Οι "αλεπούδες" έκαναν ποδαρικό στο 2022 με τη νίκη 4-1 επί της Γουότφορντ στο κύπελλο, εν συνεχεία όμως το παιχνίδι με την Μπέρνλι αναβλήθηκε. Από αναβολή έρχεται και η Τότεναμ, αφού το αίτημα της Άρσεναλ να μην διεξαχθεί το μεγάλο ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου, έγινε δεκτό, απόφαση που εξόργισε τον Αντόνιο Κόντε και τη διοίκηση των "σπιρουνιών".

Προγνωστικά Αγγλία: Λέστερ - Τότεναμ

Η Τότεναμ πάντως, έχει ήδη τέσσερα ματς στα πόδια της μέσα στο 2022. Την πρωτοχρονιά κέρδισε οριακά με γκολ στις καθυστερήσεις εκτός έδρας της Γουότφορντ. Ακολούθησαν οι δύο ήττες από την Τσέλσι στον ημιτελικό του Λιγκ Καπ και ενδιάμεσα η πρόκριση στο κύπελλο επί της Μόρκαμ.

Η Τότεναμ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο -4 από την 4η Γουέστ Χαμ, έχοντας ωστόσο τέσσερα ματς λιγότερα, συνεπώς ο στόχος της εξόδου στο Champions League φαντάζει απόλυτα εφικτός. Άλλωστε, από την ημέρα που ανέλαβε ο Κόντε, η Τότεναμ είναι αήττητη οχτώ αγωνιστικές (5-3-0), κάτι που δεν έχει πετύχει κανένας άλλος τεχνικός των Λονδρέζων στο παρελθόν σε επίπεδο Premier League.

Τα "σπιρούνια" θα παραταχθούν με τη σημαντική απουσία του Σον (8 γκολ) στο King Power Stadium, ωστόσο και η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς έχει κλασικά πολλές απώλειες, αφού μεταξύ άλλων λείπουν, ο Βάρντι (9 γκολ), ο στόπερ Εβανς, ο μπακ Καστάνιε και φυσικά οι τρεις διεθνείς Αφρικανοί, Ιχεανάτσο, Εντιντί και Αμάρτεϊ.

Λέστερ - Τότεναμ: Στοιχηματική Πρόταση

Η Λέστερ πάντως, παρότι παίζει σταθερά με πολλά προβλήματα, έχει κερδίσει τα τελευταία τρία παιχνίδια της εντός έδρας στο πρωτάθλημα, με Γουότφορντ, Νιούκαστλ και Λίβερπουλ, συνεπώς θα υποδεχθεί την Τότεναμ με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

Στις τελευταίες 14 συναντήσεις τους από το 2014, όταν η Λέστερ επέστρεψε στην Premier League, σημειώθηκαν συνολικά 54 γκολ, 3,85 δηλαδή ανά ματς. Συνολικά, σε 102 παιχνίδια τους σε επίπεδο πρωταθλήματος, μόνο ένα έληξε στο 0-0, πίσω το 1948!

Η Τότεναμ σκοράρει 14 σερί ματς, ανεξαρτήτως διοργάνωσης, στην έδρα της Λέστερ, εκ των οποίων τα 11 έληξαν στο Goal/Goal. Με τη σειρά τους οι "αλεπούδες" έχουν φέτος 12/18 αμφίσκορα στο πρωτάθλημα και τη χειρότερη άμυνα (33 γκολ) μεταξύ των ομάδων από το πρώτο μισό της βαθμολογίας.

Με βάση λοιπόν την παράδοση στα μεταξύ τους ματς, αλλά και την ευκολία με την οποία φέτος, η Λέστερ κάνει τα παιχνίδια της ροντέο, κρατάμε το Goal/Goal στο 1.60.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λέστερ - Τότεναμ: Goal/Goal (απόδοση 1.60), 21:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ