ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Λείπουν Ιμόμπιλε και Ντιμπάλα, υποχωρεί το under 2,5

Ο Τσίρο Ιμόμπιλε στην αναμέτρηση της Λάτσιο με την Ίντερ
Ο Τσίρο Ιμόμπιλε στην αναμέτρηση της Λάτσιο με την Ίντερ © 2021 ALESSANDRA TARANTINO / AP IMAGES

Σημαντική πίεση έχει δεχθεί το under 2,5 στο παιχνίδι της Λάτσιο με τη Γιουβέντους, λόγω των κομβικών απουσιών και στις δύο πλευρές.

Η Λάτσιο φιλοξενεί τη Γιουβέντους (19:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24) στο Ολίμπικο με τις στοιχηματικές εταιρίες να προσφέρουν φαβορί τη νίκη των "μπιανκονέρι" στο 2.45, παρότι οι "λατσιάλι" έχουν συγκεντρώσει τρεις βαθμούς παραπάνω στις πρώτες 12 αγωνιστικές της Serie A και είναι αήττητοι εντός έδρας με απολογισμό 5-1-0.

Αυτό ωστόσο που παρουσιάζει ενδιαφέρον στη συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι η κίνηση των αποδόσεων στο under 2,5, το οποίο άνοιξε σε τιμές μεγαλύτερες του 2.00, ακόμη και στο 2.15 και πλέον έχει υποχωρήσει στο 1.85 κατά μέσο όρο με μαξ τιμή το 1.87.

Αυτή η πτώση έχει εξήγηση στο ρεπορτάζ των δύο ομάδων, καθώς από τη Λάτσιο θα απουσιάσει ο κορυφαίος της σκόρερ, Τσίρο Ιμόμπιλε (10 γκολ) και από τη Γιουβέντους ο κορυφαίος της παίκτης, Πάουλο Ντιμπάλα (3 γκολ, 3 ασίστ). Αυτές οι δύο απουσίες αδυνατίζουν αισθητά την επιθετική γραμμή και των δύο ομάδων.

Ο Πέδρο που αναμένεται να αναπληρώσει το κενό του Ιμόμπιλε, ασφαλώς δεν έχει το ίδιο εκτόπισμα μέσα στην περιοχή. Από την άλλη, η Γιουβέντους θα έχει μεν μπροστά τους Κιέζα, Μοράτα, ωστόσο η παρουσία του Ντιμπάλα πάντα δίνει κάτι παραπάνω, κάτι απρόβλεπτο και όταν ο Αργεντινός λείπει πολλές φορές το παιχνίδι της Γιούβε καταντάει μονότονο.

Κρίνοντας λοιπόν από την τάση της αγοράς, αλλά και με δεδομένο ότι τα μεταξύ τους ματς στη Ρώμη είναι παραδοσιακά κλειστά, αφού μετρούν 15 under 2,5 στα τελευταία 19 σε επίπεδο Serie A, κρατάμε το ενδεχόμενο να μπουν μέχρι δύο γκολ στο 1.85.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λάτσιο - Γιουβέντους: Under 2,5 (απόδοση, 1.85), 19:00

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ