ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Η παράδοση της Ατλέτικο και το σερί της Αταλάντα για το 2.40

Ο Αντουάν Γκριεζμάν πανηγυρίζει γκολ με την Ατλέτικο κόντρα στην Λίβερπουλ
Ο Αντουάν Γκριεζμάν πανηγυρίζει γκολ με την Ατλέτικο κόντρα στην Λίβερπουλ @2021 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Τα οκτώ διαδοχικά Goal/Goal της Αταλάντα και η θετική παράδοση της Ατλέτικο κόντρα στην Οσασούνα δίδουν δυάδα στο 4,50.

Η Αταλάντα φιλοξενεί τη Σπέτσια (16:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24) στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Serie A και προσφέρεται "καυτό" φαβορί σε τιμές κάτω από το 1.30. Σε αυτές τις αποδόσεις ο άσος δεν έχει κανένα νόημα, ωστόσο μπορεί να ανέβει ακόμη και στο 2.40 αν συνδυαστεί με το G/G, που είναι η αγαπημένη συνήθεια της Αταλάντα.

Η ομάδα του Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι ακόμη και στα παιχνίδια που κερδίζει εύκολα, όπως το 2-1 με την Κάλιαρι πριν τη διακοπή για τις εθνικές, δέχεται γκολ. Οι "μπεργκαμάσκι" μετρούν οχτώ διαδοχικά αμφίσκορα για όλες τις διοργανώσεις, αφού κράτησαν για τελευταία φορά ανέπαφη την εστία τους στις 29 Σεπτεμβρίου, στο 1-0 επί της Γ. Μπόις για το Champions League.

Σε 16 επίσημα ματς φέτος, η Αταλάντα μετράει 13 Goal/Goal. Είναι χαρακτηριστικό πως έχει κάνει φέτος επτά νίκες, οι πέντε έχοντας δεχθεί γκολ (Κάλιαρι, Σαμπντόρια, Εμπολι, Τορίνο, Σασσουόλο).

Η Σπέτσια παρότι βρίσκεται οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, στις πρώτες 12 αγωνιστικές έμεινε άσφαιρη μόνο τρεις φορές, καταφέρνοντας να σκοράρει απέναντι σε ομάδες όπως η Μίλαν, η Λάτσιο και η Γιουβέντους. Δεν αποκλείεται λοιπόν να βρει ένα γκολ και στη διαχρονικά αφελή άμυνα της Αταλάντα, υποχρεώνοντας τους "μπεργκαμάσκι" να σκοράρουν δις για να κερδίσουν.

Ατλέτικο - Οσασούνα: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στη La Liga, η Ατλέτικο υποδέχεται την Οσασούνα (19:30 Novasports 1HD, Live από το SPORT24) και ο άσος είναι φαβορί στο 1.40. Η Ατλέτικο στο τελευταίο παιχνίδι της πριν το παράθυρο των εθνικών αυτοκτόνησε στο Μεστάγια. Παρότι προηγήθηκε με 3-1 της Βαλένθια ισοφαρίστηκε σε 3-3 με γκολ στο 92’ και στο 96’!

Απόψε απέναντι στην Οσασούνα, η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε υποχρεούται να επιστρέψει στις νίκες, δεδομένου ότι έχει πετάξει έξι βαθμούς στα τέσσερα προηγούμενα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Οι "ροχιμπλάνκος" μετρούν πέντε σερί νίκες κόντρα στους Βάσκους στη Μαδρίτη και έχουν να ηττηθούν εντός έδρας από το 2009. Εκτοτε σε οχτώ αναμετρήσεις τους, ο απολογισμός είναι 7-1-0 υπέρ της Ατλέτικο. Μάλιστα σε αυτά τα οχτώ ματς, επαληθεύτηκε επτά φορές το under 3,5.

Η Οσασούνα είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν, ωστόσο τώρα που άρχισαν τα δύσκολα ματς, άρχισε και αυτή να ζορίζεται στο γκολ. Μετά το 0-0 που απέσπασε από τη Ρεάλ στη Μαδρίτη, έκανε δύο κάκιστες εμφανίσεις με Σεβίλλη και Σοσιεδάδ, γνωρίζοντας δύο ήττες με 2-0. Εν ολίγοις οι Βάσκοι ταξίδεψαν στη Μαδρίτη όντας άσφαιροι τρία σερί 90λεπτα.

Με βάση λοιπόν την παράδοση των μεταξύ τους αναμετρήσεων, αλλά και τη μεγάλη ανάγκη της Ατλέτικο να πάρει αυτό το ματς, παίζεται το κόμπο άσος και under 3,5 στο 1.87.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αταλάντα - Σπέτσια: 1 και Goal/Goal (απόδοση 2.40), 16:00
  • Ατλέτικο - Οσασούνα: 1 και Under 3,5 (απόδοση 1.87), 19:30

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ