ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Λανς - Λιλ: Προγνωστικά και Ανάλυση - Λείπει ο Ντέιβιντ υποχώρησε ο άσος

Οι παίκτες της Λανς πανηγυρίζουν το γκολ εναντίον της Παρί Σεν Ζερμέν σε αγώνα για τη Ligue 1
Οι παίκτες της Λανς πανηγυρίζουν το γκολ εναντίον της Παρί Σεν Ζερμέν © 2021 MICHEL SPINGLER/ASSOCIATED PRESS

Το ντέρμπι του γαλλικού Βορρά ανάμεσα στη Λανς και τη Λιλ ξεχωρίζει στο στοιχηματικό πρόγραμμα της ημέρας. Με σημαντικές απουσίες οι φιλοξενούμενοι, μαζεύτηκε η απόδοση του άσου.

Πέρα από τα δύο ματς της Super League Interwetten, όπου μπορείτε να διαβάσετε την ανάλυση του Τσάρλυ, απόψε υπάρχει και η πολύ ενδιαφέρουσα στοιχηματικά αναμέτρηση της Λανς με τη Λιλ για τη φάση των 32 του κυπέλλου Γαλλίας (22:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24).

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι παρατηρείται σημαντική διαφοροποίηση στο σετ των αποδόσεων. Ο άσος άνοιξε σε τιμές στο 2.55-2.60 και πλέον έχει υποχωρήσει κατά μέσο όρο στο 2.10, έχει δηλαδή εμφανίσει μεταβολή που αγγίξει το 20%!

Λανς - Λιλ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Αυτή η πτώση οφείλεται κυρίως στις σημαντικές απουσίες στην πλευρά της Λιλ, η οποία ανακοίνωσε επτά κρούσματα κορονοϊού. Μεταξύ αυτών, ο κορυφαίος σκόρερ των πρωταθλητών Γαλλίας, Τζόναθαν Ντέιβιντ, ο οποίος έχει σημειώσει φέτος 16 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Θετικοί επίσης είναι οι βασικοί χαφ Αντρέ και Τσέκα, ενώ θα απουσιάσουν επίσης ο ηγετικός φορ Γιλμάζ, που έχει σημειώσει φέτος έξι γκολ σε Ligue 1 και Champions League, αλλά και ο νεαρός επιθετικός Γουεά.

Πρακτικά, η Λιλ έχει ξεμείνει τελείως από επιθετικούς για το ντέρμπι με τη Λανς και ο Γκουβερνέκ θα αναγκαστεί να χρησιμοποιήσει στην κορυφή τον άσφαιρο φέτος Μπαμπά και τον Τούρκο μεσοεπιθετικό Γιαζίτσι.

Με την επίθεση της Λιλ λοιπόν αποδεκατισμένη, η Λανς έχει απόψε την ευκαιρία να προκριθεί στους 16 του Coupe de France. Σημειώνεται ότι τα μεταξύ τους ματς έχουν πολύ ιδιαίτερο χαρακτήρα, αφού πρόκειται για γειτονικές πόλεις στον γαλλικό βορρά. Μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων υπάρχει τεράστια έχθρα και μάλιστα η φετινή αναμέτρησή τους για το πρωτάθλημα σημαδεύτηκε από σοβαρά επεισόδια, όταν οπαδοί της Λανς εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο.

Για τη Λανς το 1-0 επί της Λιλ τον περασμένο Σεπτέμβριο ήταν μία ιστορική νίκη, αφού κέρδισε τους "λιλουά" σε παιχνίδι πρωταθλήματος για πρώτη φορά μετά το 2006. Η Λιλ από τότε ήταν αήττητη σε 12 σερί ντέρμπι μετρώντας εννιά νίκες και τρεις ισοπαλίες σε επίπεδο πρωταθλήματος.

Η Λανς λοιπόν, αφενός έσπασε τον τσαμπουκά της Λιλ, αφετέρου θα κατέβει με πολύ καλύτερες συνθήκες στο αποψινό ντέρμπι, αφού οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν σε σημαντικότατες απουσίες, ειδικά στην επιθετική τους γραμμή.

Ο άσος βρίσκεται στο 2.10 κατά μέσο όρο και η πρόκριση της Λανς στο 1.62. Υπενθυμίζεται, ότι στη συγκεκριμένη φάση ο αγώνας είναι νοκ άουτ και δεν προβλέπεται παράταση σε περίπτωση ισοπαλίας, αλλά απευθείας πέναλτι.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λανς - Λιλ: 1 (απόδοση 2.10), 22:00
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ