CHARLIE BETS

Charlie bets: Η ευκαιρία του Αστέρα πληρώνει στο 1.90

Ο Ρεγκίς πανηγυρίζει με τον Σόνι γκολ του Αστέρα κόντρα στον Παναθηναϊκό
Ο Ρεγκίς πανηγυρίζει με τον Σόνι INTIME

Μετά τη διακοπή λόγω εορτών η Super League Interwetten επιστρέφει με τη 16η αγωνιστική. Ο Τσάρλυ αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα των δύο σημερινών αγώνων και καταλήγει σε ποντάρισμα.

Charlie bets: Η ευκαιρία του Αστέρα πληρώνει στο 1.90

(17:15) Τα παιχνίδια διεξάγονται σε δύσκολες συνθήκες. Στην εποχή που η μετάλλαξη όμικρον έχει φέρει πολλά κρούσματα σε όλες σχεδόν τις ομάδες και οι απουσίες είναι άγνωστο πώς θα επηρεάσουν την εξέλιξη του πρωταθλήματος. Το 2021 ήταν μία καλή χρονιά και για τον ΠΑΣ και για τον Ιωνικό, μόνο που και οι δύο ομάδες έβγαλαν ένα ντεφορμάρισμα στα τελευταία παιχνίδια. Η ομάδα του Μεταξά έχασε εύκολα από ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. O Ιωνικός έκλεισε με τρεις ήττες με 1-0 το 2021. Και οι δύο ομάδες έχουν απουσίες καλό θα είναι να περιμένουμε να δούμε πως θα μπουν στο πρωτάθλημα μετά τη διακοπή. Προτιμότερο να πάμε πάσο.

Charlie bets: Η ευκαιρία του Αστέρα πληρώνει στο 1.90

(19:30) Μάχη εξάδα στην Τρίπολη. Αστέρας και ΟΦΗ θα παλέψουν για την 6η θέση. Η ομάδα του Ράσταβατς έχει έδαφος να καλύψει και πρέπει οπωσδήποτε να πάρει αυτό το παιχνίδι. Ο ΟΦΗ βρίσκεται στην 6η θέση, με 22 βαθμούς σε 14 παιχνίδια, ο Αστέρας στην 8η με 17 βαθμούς σε 15 παιχνίδια, καταλαβαίνετε πόσο σημαντικό είναι για τους γηπεδούχους να κερδίσουν αυτόν τον αγώνα. Στην ερώτηση "ποια ομάδα στη Super League Interwetten είναι περισσότερο εξαρτώμενη από έναν ποδοσφαιριστή", η απάντηση είναι "ο ΟΦΗ από τον Μεγιάδο". Ο Αστέρας έχει την τύχη στον πιο κομβικό αγώνα για να μπει στη μάχη της 6ης θέσης να μην έχει ο ΟΦΗ τον πιο κομβικό του ποδοσφαιριστή. Θετικός στον κορονοϊό ανιχνεύθηκε στα σημερινά τεστ άλλος ένας ποδοσφαιριστής και στο σύνολο τα κρούσματα σε ποδοσφαιριστές έχουν φτάσει τα τρία. Ο άσος σε απόδοση 1.90 στην Interwetten βάζει γερά τον Αστέρα στη μάχη της πρώτης 6άδας.

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ