BIG GAMES BET

Κρίσταλ Πάλας - Αρσεναλ: Προγνωστικά και Ανάλυση - Θετικοί οιωνοί για το διπλό

Ο τεχνικός της Αρσεναλ Μικέλ Αρτέτα
Ο τεχνικός της Αρσεναλ Μικέλ Αρτέτα © 2022 FRANK AUGSTEIN/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το εναρκτήριο παιχνίδι της Premier League, ανάμεσα στην Κρίσταλ Πάλας και την Άρσεναλ. Συνδυαστική επιλογή στο 2.24.

Το κορυφαίο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα του κόσμου, η Premier League ανοίγει απόψε την αυλαία της με το λονδρέζικο ντέρμπι ανάμεσα στην Κρίσταλ Πάλας και την Άρσεναλ.

Πρόκειται ασφαλώς για μία πολύ ιδιαίτερη και ξεχωριστή αναμέτρηση, καθώς στον πάγκο της Πάλας βρίσκεται ο άλλοτε θρυλικός άσος των "κανονιέρηδων", Πατρίκ Βιεϊρά.

Προγνωστικά Αγγλία: Αναβαθμισμένη η Αρσεναλ

Η Άρσεναλ πέρυσι τερμάτισε στην πέμπτη θέση, πάνω από τις αρχικές εκτιμήσεις. Μάλιστα, λίγο έλειψε να προλάβει και την τετράδα, την οποία τελικά έχασε από την Τότεναμ, πληρώνοντας τις δύο ήττες που έκανε στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, από τα “σπιρούνια” και τη Νιούκαστλ.

Παρόλα αυτά, η συνολική εικόνα της Αρσεναλ ήταν θετική, με τον Μικέλ Αρτέτα να δουλεύει ένα φιλόδοξο και πολύ υποσχόμενο πρότζεκτ, το οποίο βασίζεται σε νεαρούς και εξαιρετικά ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Χαρακτηριστικά παραδείγματα, ο Μπουκαγιό Σακά (20 ετών), ο Γκάμπριελ Μαρτινέλι (21), ο Σμιθ-Ρόου (22 ετών) και ο Μάρτιν Έντεγκαρντ (23 ετών), που είχαν πέρυσι πρωταγωνιστικό ρόλο στο ευρωπαϊκό comeback της Αρσεναλ.

Μεγάλος στόχος φέτος είναι η επιστροφή των "κανονιέρηδων" στο Champions League για πρώτη φορά μετά από τη σεζόν 2016/17 (πέμπτο φαβορί για την 4αδα στο 2.75). Αυτό τουλάχιστον μαρτυρούν οι δύο ενδεκαδάτες μεταγραφές του Ζιντσένκο και του Ζεσούς.

Ειδικά από τον Βραζιλιάνο φορ ο Αρτέτα περιμένει φέτος να βρει το εύκολο γκολ που έλειπε πέρυσι. Είναι χαρακτηριστικό πως την περσινή σεζόν, κορυφαίος σκόρερ της Αρσεναλ ήταν ο Σακά με 11 γκολ. Τόσο χαμηλή επίδοση από τον πρώτο σκόρερ των "κανονιέρηδων" σε μία σεζόν, είχαμε να δούμε από το 2006/07, όταν είχε και ο Φαν Πέρσι ολοκληρώσει τη χρονιά με 11 γκολ.

Τα πρώτα δείγματα γραφής στα φιλικά ήταν άκρως ενθαρρυντικά. Ο Ζεσούς κόλλησε αμέσως με την τριάδα Σακά, Μαρτινέλι, Εντεγκαρντ και η Αρσεναλ πραγματικά πετούσε φωτιές κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Στα πέντε τεστ με Νυρεμβέργη, Εβερτον, Ορλάντο Σίτι, Τσέλσι και Σεβίλλη, το σύνολο του Αρτέτα σημείωσε 20 συνολικά γκολ, εκ των οποίων τα επτά ο πρώην φορ της Μάντσεστερ Σίτι!

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Ποδαρικό με combo

Η Άρσεναλ λοιπόν μπαίνει με τους καλύτερους δυνατούς οιωνούς στη νέα σεζόν και θα ήθελε πολύ να ξεκινήσει με ένα μεγάλο διπλό σε μία δύσκολη έδρα όπως το "Σέλχαρστ Παρκ". Η Πάλας μπορεί να μην έκανε κάτι συνταρακτικό μεταγραφικά, πέρα από την απόκτηση του αμυντικού χαφ Ντουκουρέ (Λανς), ωστόσο πέρυσι ήταν πολύ σκληρό καρύδι μπροστά στο κοινό της κι έχασε μόνο τέσσερα παιχνίδια εντός έδρας (7-8-4).

Επίσης, θα πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας, ότι οι "αετοί" έχουν πάρει τον αέρα της Αρσεναλ τα τελευταία χρόνια και στις οκτώ πιο πρόσφατες συναντήσεις τους, γνώρισαν μόλις μία ήττα (2-5-1).

Τα μηνύματα πάντως από την προετοιμασία στέλνουν προς το φαβορί διπλό του 1.85. Η Αρσεναλ με την προσθήκη του Ζεσούς, βρήκε τον φορ κλάσης που της έλειπε και αναμένεται ακόμη καλύτερη συγκριτικά με πέρυσι. Δεν θα είναι εύκολο για την άμυνα της Πάλας να φρενάρει την ποιοτική, τεχνική και ταχύτατη επιθετική τετράδα των "κανονιέρηδων". Βέβαια με τον Ζαχά μπροστά, πιθανότατα οι γηπεδούχοι θα δημιουργήσουν κι αυτοί τις δικές τους στιγμές.

Στη λογική λοιπόν ότι και τα πέντε διπλά της Αρσεναλ στο Σέλχαρστ Παρκ, από το 2013/14 και μετά, έχουν έρθει με Over 1,5 (2-0, 2-1, 2-1, 3-2, 3-1), μπορούμε να πάρουμε το συνδυαστικό στοίχημα σε αποδόσεις άνω του 2.20.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κρίσταλ Πάλας – Αρσεναλ: 2 & Over 1,5 (απόδοση 2.24), 22:00
TAGS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ