TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Επιθετικοί που κάνουν τη διαφορά

Ο Γκαμπριέλ Ζεσούς με τη φανέλα της Άρσεναλ σε φιλιικό κόντρα στην Έβερτον | 16 Ιουλίου 2022
Ο Γκαμπριέλ Ζεσούς με τη φανέλα της Άρσεναλ σε φιλιικό κόντρα στην Έβερτον | 16 Ιουλίου 2022 @2022 JULIO CORTEZ/AP IMAGES

Το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Παρασκευής και ποντάρει σε δύο σκόρερ από την πρεμιέρα της Premier League και της Ligue 1.

Να μαστε λοιπόν! Premier League, Bundesliga και Ligue 1 ανοίγουν σήμερα το βράδυ την αυλαία τους, κηρύττοντας επίσημα την έναρξη της σεζόν 2022-23. Κρίσταλ Πάλας – Άρσεναλ στην Premier League, Άιντραχτ – Μπάγερν στην Bundesliga και Λιόν – Αζαξιό στη League 1.

Προγνωστικά Στοιχήματος

H Άρσεναλ τα τελευταία χρόνια έχει αποδειχθεί η πλέον αναξιόπιστη από τα θεωρούμενα βαριά χαρτιά των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Φέτος πάντως κάτι δείχνει να αλλάζει στους "κανονιέρηδες". Καλές και στοχευμένες μεταγραφές σπαταλώντας κάπου στα 120 εκατομμύρια λίρες (Ζεσούς, Ζιντσένκο, κτλ.) και κυρίως μια γενικότερη αύρα ότι κάτι δουλεύει διαφορετικά στον προγραμματισμό των Λονδρέζων.

Έχει ήδη φανεί και στα φιλικά παιχνίδια, όπου η Άρσεναλ μετρά έξι νίκες σε έξι ματς με συνολικό σκορ 25-5! Και μη νομίζεις ότι έπαιξε με τις κλασικές καλοκαιρινές μπιραρίες: 2-0 την Έβερτον, 4-0 την Τσέλσι και 6-0 τη Σεβίλλη νίκησε μεταξύ άλλων!

Κανένα ματς στην Premier League δεν είναι εύκολο και η Κρίσταλ Πάλας (22:00 Novasports Premier League, Live από το SPORT24), που έχει πάντα τον θρύλο της Άρσεναλ Πατρίκ Βιεϊρά στον πάγκο, δείχνει ότι και φέτος θα είναι σκληρό καρύδι, όμως η σημερινή πρεμιέρα είναι πραγματικά κομβική για την Άρσεναλ και τον Αρτέτα, ώστε να διατηρηθεί αυτό το feel good factor του καλοκαιριού.

Γύρω στο 1.80 είναι το διπλό της Άρσεναλ, κι αν θέλεις να το κάνεις λίγο πιο περίπλοκο, μπορείς να το συνδυάσεις στο 3.40 με το να σκοράρει ο Ζεσούς, καθώς ο Βραζιλιάνος κόλλησε άμεσα στη νέα του ομάδα και έχει βρει εφτά φορές δίχτυα σε πέντε εμφανίσεις στα φιλικά, πετυχαίνοντας ένα γκολ κάθε 37,85 λεπτά συμμετοχής!

Στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money.

Προγνωστικά Γαλλία

Από την Άρσεναλ παίρνουμε πάσα και για τη δεύτερη σημερινή επιλογή. Η Άρσεναλ προφανώς δεν πήρε μόνο παίκτες αλλά και άφησε να φύγουν κάποιοι. Μεταξύ αυτών και ο Αλεξάντρ Λακαζέτ, που στο αγγλικό ποδόσφαιρο πρακτικά δεν κόλλησε ποτέ, αλλά παραμένει ένας κλασικός σκόρερ.

Ο Λακαζέτ βρήκε την Ιθάκη του στη Λιόν, με τη φανέλα της οποίας βέβαια ξεκίνησε την καριέρα του και έφτιαξε το όνομά του, σκοράροντας 100 γκολ σε 203 παιχνίδια από το 2011 μέχρι το 2017, όταν και είχε πάρει τη μεταγραφή για το Λονδίνο και την Άρσεναλ.

Ο 31χρονος Γάλλος πήρε άμεσα το περιβραχιόνιο του αρχηγού και προφανώς δεν χρειάστηκε καθόλου χρόνο προσαρμογής, βρίσκοντας δίχτυα και στα δύο τελευταία σοβαρά φιλικά της Λιόν (2-0 τη Φέγενορντ και 2-2 με την Ίντερ). Καθαρό φαβορί φυσικά στη σημερινή πρεμιέρα η Λιόν κόντρα στην Αζαξιό (22:00 Novasports 3HD, Live από το SPORT24), με τον άσο στο 1.30-1.35, όμως σε συνδυασμό με το γκολ του Λακαζέτ ανεβαίνεις και εδώ στο 2.32.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κρίσταλ Πάλας: 2 & Να Σκοράρει Ζεσούς (απόδοση 3.40) 22:00
  • Λιόν – Αζαξιό: 1 & Να Σκοράρει Λακαζέτ (απόδοση 2.32) 22:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Αγγλία και τη Γερμανία μέχρι τα πρωταθλήματα της Νορβηγίας και της Ιαπωνίας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ