ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Κόνιασπορ - Μπεσίκτας: Προγνωστικά και Ανάλυση - 17/21 Over 2,5 οι "αετοί"

Ο άσος της Μπεσίκτας, Σόουζα Ντίας πανηγυρίζει το δεύτερο γκολ του κόντρα στη Φενερμπαχτσέ σε αγώνα για το τουρκικό πρωτάθλημα
Ο άσος της Μπεσίκτας, Σόουζα Ντίας πανηγυρίζει το δεύτερο γκολ του κόντρα στη Φενερμπαχτσέ Ⓒ 2021 UNCREDITED/ ASSOCIATED PRESS

Η Μπεσίκτας δοκιμάζεται στο Ικόνιο με τη φορμαρισμένη Κόνιασπορ και η παράδοση των μεταξύ τους αναμετρήσεων μας οδηγεί στο διπλασιασμό.

Με το παιχνίδι της Κόνιασπορ κόντρα στην πρωταθλήτρια Μπεσίκτας ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος στην τουρκική Super League. Το διπλό είναι οριακά φαβορί στο 2.55, ενώ ο άσος παίζει κατά μέσο όρο στο 2.60.

Μετά τη χθεσινή καθαρή νίκη της Φενερμπαχτσέ, η Μπεσίκτας ψάχνει απόψε (19:00 Live από το Sport24) ένα μεγάλο αποτέλεσμα στο Ικόνιο για να παραμείνει σε απόσταση βολής από την τετράδα. Η Κόνιασπορ είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις της φετινής σεζόν, φιγουράρει στη δεύτερη θέση και διεκδικεί επί ίσοις όροις ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Κόνιασπορ - Μπεσίκτας: Προγνωστικά Στοιχήματος

Το έργο της Μπεσίκτας, η οποία έχει απογοητευτικό απολογισμό εκτός έδρας (1-3-4), αναμένεται ιδιαίτερα δύσκολο. Οι "αετοί" πέρυσι κατέκτησαν το νταμπλ στην Τουρκία, φέτος όμως το πρώτο μισό της σεζόν είναι σχεδόν καταστροφικό.

Στο Champions League εξελίχθηκε σε κομπάρσος του ομίλου γνωρίζοντας 6/6 ήττες και στη λίγκα βρίσκεται 18 ολόκληρους βαθμούς μακριά από την πρωτοπόρο Τράμπζονσπο. Τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα έφεραν στην πόρτα της εξόδου τον Σεργκέν Γιαλτσίν και προς το παρόν η ομάδα πορεύεται με τον υπηρεσιακό, Ουντέρ Καραβελί.

Με τον Καραβελί στον πάγκο, η Μπεσίκτας έχει μαζέψει επτά βαθμούς σε τρία ματς. Κέρδισε 4-2 την Καϊσέρισπορ, έφερε ισοπαλία 2-2 με τη Φενερμπαχτσέ εκτός έδρας και εσχάτως λύγισε 2-1 με ανατροπή εντός έδρας την Γκεζτέπε.

Είναι φανερό πως υπάρχει μία βελτίωση στα αποτελέσματα, ωστόσο τα αμυντικά προβλήματα είναι άλυτα. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό το γεγονός ότι η Μπεσίκτας δέχεται τουλάχιστον ένα γκολ 20 διαδοχικά επίσημα ματς! Τελευταία φορά κράτησε ανέπαφη την εστία της απέναντι στην ουραγό Μαλάτιασπορ, στις 11 Σεπτεμβρίου.

Η Κόνιασπορ από την πλευρά της, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, έχει απολογισμό 7-1-1 στις τελευταίες εννιά αγωνιστικές και εντός έδρας είναι αήττητη (6-3-0), σκοράροντας στα οχτώ από τα εννιά ματς που έχει δώσει στο Ικόνιο.

Παραδοσιακά τα μεταξύ τους παιχνίδια με γηπεδούχο την Κόνιασπορ ξεκινούν από το 1-1. Στις τελευταίες εννιά επισκέψεις της Μπεσίκτας στο Ικόνιο για το πρωτάθλημα, το Goal/Goal επαληθεύτηκε οχτώ φορές.

Με βάση τη συμπεριφορά λοιπόν της Μπεσίκτας, την παράδοση των μεταξύ τους αναμετρήσεων, αλλά και την αυτοπεποίθηση με την οποία παίζει η Κόνιασπορ, το αμφίσκορο στο 1.62 μοιάζει το πιο πιθανό σενάριο. Σε κόμπο με το over 2,5, το οποίο επαλήθευσε η Μπεσίκτας 17 φορές στα τελευταία 21 παιχνίδια της, ανεβαίνει σε τιμές διπλασιασμού.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κόνιασπορ - Μπεσίκτας: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 2.00), 19:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ