BIG GAMES BET

Καναδάς - ΗΠΑ: Προγνωστικά και ανάλυση - Δεν θα φέρει το τέλος το 2.83

Ο Άαρανσον κόντρα στον Αντεκούγκμπε σε αναμέτρηση ΗΠΑ - Καναδάς στο Νάσβιλ για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου
Ο Άαρανσον κόντρα στον Αντεκούγκμπε σε αναμέτρηση ΗΠΑ - Καναδάς για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου © 2022 MARK HUMPHREY/ASSOCIATED PRESS

Στο Χάμιλτον υπό κακές καιρικές συνθήκες Καναδάς και ΗΠΑ κοντράρονται με φόντο την πρωτιά στον όμιλο της CONCACAF για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Στο Τιμ Χόρτονς Φιλντ του Χάμιλτον ο Καναδάς φιλοξενεί τις ΗΠΑ για την δέκατη αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ. Στη φάση αυτή συμμετέχουν σ’ ένα γκρουπ 8 ομάδες. Οι τρεις πρώτες προκρίνονται απευθείας στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ η τέταρτη ομάδα θα λάβει μέρος σε αγώνες μπαράζ. Πρωτοπόρος ο Καναδάς με 19 βαθμούς και ρεκόρ 5-4-0, ακολουθούν οι ΗΠΑ με έναν βαθμό λιγότερο και ρεκόρ 5-3-1. Η μάχη πάντως είναι πολύ δυνατή για την πρωτιά, αφού το τρίτο Μεξικό έχει 17.

Καναδάς - ΗΠΑ: Προγνωστικά και ανάλυση

Ο Καναδάς είχε απαιτητική δοκιμασία και αρκετά ύπουλη κόντρα στην Ονδούρα εκτός έδρας και σε μια έδρα που παραδοσιακά ζορίζεται και δεν τα καταφέρνει. Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Οι Καναδοί κυριάρχησαν στο ματς, εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη της οικοδέσποινας και επικράτησαν δίκαια με 2-0. Είχε να κερδίσει εκεί μέσα πάνω από 30 χρόνια. Το ηθικό είναι στα ύψη, αφού πήρε ένα τόσο πολύτιμο αποτέλεσμα χωρίς δύο παίκτες κλειδιά. Ο χαφ Εουστάκιο της Πάσος Φερέιρα που πήρε μεταγραφή στην Πόρτο ξεπέρασε τον κορονοϊό, αλλά δύσκολα θα αγωνιστεί απόψε, ενώ ο Αλφόνσο Ντέιβις της Μπάγερν Μονάχου λόγω προβλήματος υγείας έχει τεθεί προσωρινά εκτός αγωνιστικής δράσης. Οι μπαρουτοκαπνισμένοι Χόιλετ, Ντέιβιντ και Λάριν πρόκειται να επωμιστούν όλο το βάρος.

Οι ΗΠΑ ζορίστηκαν αρκετά στο Οχάιο κόντρα στο αδύναμο Ελ Σαλβαδόρ. Η ομάδα του Μπερχάλτερ έβγαλε αρκετές αδυναμίες στο παιχνίδια, έπαιξε με ελεγχόμενο ροτέισον, βρήκε απέναντι μια ομάδα που έπαιξε φουλ άμυνα και δυσκολεύτηκε να την ξεκλειδώσει. Τελικά τη λύση έδωσε ο μπακ Ρόμπινσον στο 52’. Έπαιξε όλο το 90λεπτο ο Ντεστ, βγήκε αλλαγή στο 65’ ο Πούλισικ, στο 73' ο Γουεά. Δεν έχει δικαίωμα εισόδου ο επιθετικός Τιμ Γουεά στον Καναδά. Είχε κάνει μόνο μια δόση στο εμβόλιο κατά του κορονοϊού, στη συνέχεια ανιχνεύθηκε θετικός και δεν έχε προλάβει να κάνει τη δεύτερη δόση ώστε να είναι έγκυρο το status του για να μπει σε καναδικό έδαφος.

Προγνωστικά στοιχήματος

Μεγάλες διαφορές οι δύο ομάδες δεν έχουν, ο Πούλισικ είναι παίκτης βαρόμετρο, αλλά είναι και σκασμένος από μια γεμάτη σεζόν, οι περισσότεροι παίκτες γνωρίζονται καλά μεταξύ τους από το MLS. Η απουσία του Ντέιβις είναι καταλυτική για τον Καναδά, που βασικός στόχος είναι η συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο, που θα αποτελέσει ιστορική στιγμή για τη χώρα. Στην εξίσωση και οι κακές καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν κατά τη διάρκεια του αγώνα, αφού θα είναι υπό του μηδενός η θερμοκρασία. Μια ισοπαλία δεν θα φέρει το τέλος του κόσμου για καμία από τις δύο πλευρές, την ώρα που η απόσταση από τα μπαράζ είναι στο +5 και στο +4 αντίστοιχα. Το ματς του πρώτου γύρου στο Νάσβιλ έληξε 1-1. Στο 2.83 κατά μέσο όρο το Χ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Καναδάς - ΗΠΑ: Χ (απόδοση 2.83), 22:05
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ