ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Ιδανικός αντίπαλος για το 2.00 του Τζιούμπα

 αΟ Τζιούμπα πανηγυρίζει με τον Ερόκιν σε ματς στο Champions League κόντρα στη Ζενίτ
Ο Τζιούμπα πανηγυρίζει με τον Ερόκιν © 2021 MIKE KIREEV/ASSOCIATED PRESS

Ειδικό στοίχημα διπλασιασμού από το ρώσικο πρωτάθλημα.

Από μεγάλη νίκη προέρχεται η Ζενίτ που τρέχει ρεκόρ 4-0-1 πρόσφατα. Είχε κέφια και ήταν άκρως αποτελεσματική κόντρα στη Μάλμε μεσοβδόμαδα και την υπέταξε 4-0, δίχως να γνωρίσει μεγάλη αντίσταση. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από νίκη με 2-1 κόντρα στην Κρίλια, σ’ ένα ματς που ζορίστηκε να κερδίσει. Παρότι ήταν αυτή που κυριάρχησε στο χορτάρι, δεν την ήθελε η μπάλα τα κατάφερε όμως. Με νίκη σήμερα ξεφεύγει και άλλο από τους διώκτες της.

Η Σότσι μετράει δύο σερί ήττες δίχως να πείσει κιόλας. Έχει πολλά θέματα στην άμυνα και στα επτά τελευταία παιχνίδια της, μόλις μια φορά κράτησε ανέπαφη την εστία της. Στο τελευταίο χρονικά ματς έχασε 3-0 από την Κρασνοντάρ, ούσα απογοητευτική στα μετόπισθεν, ειδικά στο πρώτο μέρος.

Οι συνθήκες είναι ιδανικές για τον Αρτέμ Τζιούμπα να σκοράρει για τρίτο σερί ματς πρωταθλήματος. Έχει μπει ευδιάθετος στο πρωτάθλημα, διάγει εξαιρετική περίοδο φόρμας και τα εντός έδρας ματς του πάνε. Είναι εξάλλου από τους παίκτες που έχουν αποδείξει πως μπορεί να ξελασπώσει τη Ζενίτ στα δύσκολα. Λογικός, αλλά παίζεται ο διπλασιασμός του για να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στην αναμέτρηση. Εχει σκοράρει στα 41/72 εντός έδρας ματς για το πρωτάθλημα, ενώ 11 φορές ήταν αυτός που έβαλε το τελευταίο γκολ του αγώνα.


ΠΡΟΤΑΣΗ
16:30 Ζενίτ - Σότσι: Να σκοράρει ο Τζιούμπα (2.00)

TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ