TOTAL BETTING

Η βραδινή πρόταση του Σαββάτου από το Match Money: Δυάδα του 3.73

Οι Αντρές Γκουαδράδο  και Εκτορ Μπεγερίν πανηγυρίζουν της νίκη της Μπέτις στο Καμπ Νου επί της Μπαρτσελόνα για τη La Liga
Οι Αντρές Γκουαδράδο και Εκτορ Μπεγερίν πανηγυρίζουν της νίκη της Μπέτις στο Καμπ Νου επί της Μπαρτσελόνα © 2021 JOAN MONFORT/ASSOCIATED PRESS

To Match Money διαβάζει το σαββατιάτικο πρόγραμμα και ποντάρει σε Premier League και Copa del Rey.

Στην Premier League παίζουν Άστον Βίλα – Μάντσεστερ Γ. (19:30 Cosmote Sport 1HD, Live από το SPORT24), μια άτυπη ρεβάνς του κυπελλικού παιχνιδιού, στο οποίο είχε νικήσει πολύ οριακά η Γιουνάιτεντ 1-0 (xGoals 1,46-1,38) και είχε αποκλείσει την ομάδα του Τζέραρντ.

Τώρα ο Τζέραρντ έχει δεύτερη ευκαιρία να νικήσει σ’ αυτό το πάντα ιδιαίτερο σταύρωμα, έχοντας υπέρ του πλέον την έδρα, αλλά και τη μεγάλη αυτοπεποίθηση που φέρνει στην ομάδα του Μπέρμιγχαμ η σπουδαία μεταγραφική ενίσχυση, καθώς μετά τον Κουτίνιο, πήρε και τον πολύ καλό αριστερό μπακ Ντιν της Έβερτον, όπως μπορείτε να δείτε στο ρεπορτάζ.

Στη Γιουνάιτεντ του Ράνγκνικ, η νίκη-πρόκριση επί της Βίλα δεν έφερε την απαραίτητη ηρεμία. Δεν παίζει καλή μπάλα, πάντα υπάρχει μια ιδιαίτερη γκρίνια στην ατμόσφαιρα, οι παίκτες φαίνεται ότι αμφισβητούν ακόμη πιο έντονα την άφιξη του Γερμανού και γενικότερα το κλίμα παραμένει ιδιαίτερα προβληματικό. Στο 2.05 ο 1 DNB.

Προγνωστικά Ισπανία: Μπέτις - Σεβίλλη

Στην Ισπανία αυτό το Σαββατοκύριακο διεξάγεται η νοκ άουτ φάση των "16" στο Copa del Ray (22:30 Cosmote Sport 9HD, Live από το SPORT24). Και το ματς βέβαια που κλέβει την παράσταση είναι το…. πρασινοκόκκινο ντέρμπι μίσους της Σεβίλλης, Μπέτις εναντίον Σεβίλλης.

Το εντυπωσιακό στατιστικό στο ντέρμπι είναι ότι η Μπέτις στα τελευταία δεκαέξι εντός έδρας ντέρμπι έχει καταφέρει να πάρει μόνο το ένα, στις 02/09/18 για το πρωτάθλημα, 1-0 με το Χοακίν στο 80΄, τρέχοντας ρεκόρ 1-7-8 . Τεράστια λοιπόν η δίψα των verdiblancos, που στο ντέρμπι φέτος για το πρωτάθλημα έχασαν 0-2 αλλά σε ένα ματς που έπαιξαν όλο το δεύτερο ημίχρονο με δέκα παίκτες κι ενώ στο έντεκα εναντίον έντεκα ήταν στο 0-0.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Άστον Βίλα – Μάντσεστερ Γ.: 1 DNB (απόδοση 2.05), 19:30
  • Μπέτις – Σεβίλλη: 1 DNB (απόδοση: 1.82), 22:30
TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ