TOTAL BETTING

Η βραδινή πρόταση της ημέρας από το Match Money: Ένα και καλό στο 2.75

Ο Τζιουζέπε Ιακίνι στον πάγκο της Σαμπντόρια σε αγώνα με τη Μίλαν στο Σαν Σίρο
Ο Τζιουζέπε Ιακίνι στον πάγκο της Σαμπντόρια © 2021 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

To Match Money ακτινογραφεί το βραδινό πρόγραμμα της Κυριακής και καταλήγει σε ένα και καλό παιχνίδι από την Ιταλία.

Έχει σπουδαία ματς απόψε το βράδυ. Το δικό μας ντέρμπι ΠΑΟΚ – Άρης, το Ρεάλ – Σεβίλλη από τη LaLiga, το Νάπολι – Λάτσιο από τη Serie A. Το στοιχηματικό ενδιαφέρον, όμως, θεωρούμε ότι κρύβεται στα… χαμηλά πατώματα.

Ο λόγος για τη Serie B της Ιταλίας, εκεί που η Κόμο παίζει κόντρα στην πάλαι ποτέ κραταιά Πάρμα (21:30 Live από το SPORT24). Η Πάρμα, λοιπόν, είχε ξεκινήσει το πρωτάθλημα ως ένα από τα καλύτερα ρόστερ της κατηγορίας. Χαρακτηριστικό ότι στο ξεκίνημα παιζόταν ως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου (και προφανώς να πάρει την άνοδο) από τους μπουκ.

Μπορεί, όμως, στο ρόστερ να είχε ποιότητα, όμως η επιλογή του προπονητή ήταν άστοχη. Διάλεξαν τον πολύ άπειρο Έντσο Μαρέσκα (ουσιαστικά ήταν η πρώτη του δουλειά ως πρώτος προπονητής σε κάποια ομάδα), ο οποίος δεν τα κατάφερε. Έχασε γρήγορα τον έλεγχο, έχασε τα αποδυτήρια και πλέον η Πάρμα έχει βρεθεί 15η.

Τέσσερις ομάδες έχει ανεβάσει ο Ιακίνι

Η αντίδραση της διοίκησης της Πάρμα δεν ήταν τόσο άμεση, όσο τελικά χρειαζόταν, όμως το πήραν απόφαση και ο Μαρέσκα αποτελεί παρελθόν. Η επιλογή του αντικαταστάτη του δείχνει η καλύτερη δυνατή, ο λόγος για τον Μπέπε Ιακίνι. Ένας προπονητής με πλούσια εμπειρία, μπαίνει σε μια κατηγορία την οποία έχει κατακτήσει τέσσερις φορές, είτε "απευθείας" είτε μέσω των πλέι-οφ και έχει δώσει στις ομάδες του ισάριθμες ανόδους. Με την Κιέβο το 2008, με την Μπρέσια το 2010, με τη Σαμπντόρια το 2012 και την Παλέρμο το 2014.

Τώρα η Πάρμα παίζει με την Κόμο, η οποία δεν θα έχει διαθέσιμο τον πρώτο σκόρερ της Τσέρι λόγω τιμωρίας, ενώ έχασε με τραυματισμό και τον εξαιρετικό της γκολκίπερ Γκόρι.

Το διπλό της Πάρμα έχει δεχτεί πίεση, παραμένει όμως σε τιμές οριακού αουτσάιντερ, γύρω από το 2.75, το οποίο μπορεί να μπει στις επιλογές μας.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κόμο – Πάρμα: 2 (απόδοση 2.75), 21:30

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Premier League και την Bundesliga μέχρι τα πρωταθλήματα της Χιλής και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ