TOTAL BETTING

Η βραδινή πρόταση της ημέρας από το Match Money: Δυάδα τετραπλασιασμού

Ο άσος της Λιλ, Τζόναθαν Ντέιβιντ κόντρα στη Ρεμς
Ο άσος της Λιλ, Τζόναθαν Ντέιβιντ © 2021 MICHEL SPINGLER/ASSOCIATED PRESS

To Match Money διαβάζει το βραδινό πρόγραμμα του Σαββάτου και καταλήγει σε δυάδα από Βέλγιο και Γαλλία.

Στο καλύτερο φεγγάρι της σεζόν βρίσκεται η Λιλ. Ξεπέρασε το αρχικό… άδειασμα μετά την κατάκτηση του περσινού τίτλου και τη φυγή του Γκαλτιέ, έχει αρχίσει και πατάει πολύ γερά στα πόδια της και πλέον έχει αρχίσει και πιέζει πολύ για τις ευρωπαϊκές θέσεις.

Χαρακτηριστικό ότι τρέχει αήττητο σερί 14 αήττητων αγώνων ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης (σ’ αυτό το σερί κέρδισε και την πρόκρισή της στους "16" του Champions League), ενώ στο πρωτάθλημα είναι αήττητη στα προηγούμενα εννιά και έχει τέσσερις νίκες στα έξι τελευταία ματς. Την Τετάρτη σε εξ αναβολής παιχνίδι νίκησε περίπατο 3-1 τη Λοριάν. 3-0 στο ημίχρονο και στο β’ έκανε συντήρηση, όπως μπορείτε να διαβάσετε και στο ρεπορτάζ.

Βρίσκει σήμερα απέναντί της την Μπρεστ (18:00 Novasports 2HD, Live από το SPORT24), την οποία την έχει πάρει η κάτω βόλτα και έχει χάσει τα τρία από τα τέσσερα τελευταία της (0-1-3). Εμφανές το πρόβλημα στην επίθεσή της. Κάτω απ’ αυτές τις προϋποθέσεις το διπλό του 2.22 κρίνεται δίκαιο.

Σαρλερούα - Γάνδη: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στο Βέλγιο παίζουν Σαρλερουά – Γάνδη (21:45 Live από το SPORT24). Ένα πολύ κομβικό παιχνίδι, το οποίο θα κρίνει το ποια εκ των δύο θα ακολουθήσει την πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος. Γράφαμε και την προηγούμενη εβδομάδα ότι η Σαρλερουά βγαίνει πολύ αποδυναμωμένη από τη διακοπή, καθώς έχασε τον αρχισκόρερ Νίκολσον, δείγμα του ότι δεν πολυπιστεύουν οι άνθρωποί της στην υπέρβαση.

Είχε και πολλά προβλήματα απουσιών και έχασε περίπατο από την Αντβέρπ με 3-0. Το απουσιολόγιο δεν διορθώνεται ιδιαίτερα σήμερα και θα μπει και πάλι στη μάχη με πολλά και σημαντικά θέματα, όπως μπορείτε να δείτε αναλυτικά στο ρεπορτάζ.

Και η Γάνδη έχει τις απουσίες της σήμερα, αναμφίβολα όμως είναι πιο ποιοτική και έχει μεγαλύτερο βάθος για να τις καλύψει. Παράλληλα, δεν έχει κανένα περιθώριο για απώλειες μετά την γκέλα με την Κορτράικ την προηγούμενη αγωνιστική. Το διπλό της παίζεται στο 1.95.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπρεστ – Λιλ: 2 (απόδοση 2.22), 18:00
  • Σαρλερουά – Γάνδη: 2 (απόδοση 1.95), 21:45

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Premier League και την Bundesliga μέχρι τα πρωταθλήματα της Χιλής και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ