TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Τριάδα από Αγγλία και Γερμανία

Ο τεχνικός της Έβερτον, Φρανκ Λάμπαρντ
Ο τεχνικός της Έβερτον, Φρανκ Λάμπαρντ © 2022 JON SUPER/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Πέμπτης και παίζει μπάλα με την Premier League και το μπαράζ της Bundesliga.

Στη μάχη της παραμονής στην Premier League και στα μπαράζ ανόδου/υποβιβασμού στην Bundesliga εστιάζει σήμερα το Match Money για να παίξεις στοίχημα στη Stoiximan.

Στην Premier League, και καθώς σήμερα έχουμε τα τελευταία εξ αναβολής της σεζόν και την Κυριακή την τελευταία αγωνιστική, η μάχη στην ουρά γίνεται μεταξύ Έβερτον, Μπέρνλι και Λιντς: μία από τις τρεις θα ακολουθήσει τη Νόριτς και τη Γουότφορντ στην Championship. H Έβερτον είναι 16η με 36 βαθμούς και δύο ματς να παίξει (σήμερα εντός με την Πάλας, την Κυριακή εκτός με την Άρσεναλ), η Λιντς στους 35 και με ένα ματς (την Κυριακή στο Μπρέντφορντ) και η Μπέρνλι στους 34 και με δύο ματς (τώρα εντός με Άστον Βίλα και φινάλε πάλι εντός με Νιούκαστλ).

Προγνωστικά Αγγλία

Η Έβερτον με μία νίκη σήμερα επί της αδιάφορης Πάλας (21:45 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24) καθαρίζει την μπουγάδα και πηγαίνει άνετη και ωραία στο φινάλε στην Άρσεναλ. Στο 1.85 είναι ο άσος της Έβερτον στη Stoiximan και φυσικά βάσει κινήτρου παίζεται. Απαραίτητη βέβαια η σημείωση ότι η Έβερτον έχει τεράστιο άγχος, όπως φάνηκε μόλις την Κυριακή που μας πέρασε, όταν σε αντίστοιχο παιχνίδι έχασε 2-3 από την επίσης αδιάφορη Μπρέντφορντ. Αλλά δεύτερη σερί αυτοκτονία είναι… too much.

Δείτε εδώ τις στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money

Η Μπέρνλι κρατά την τύχη της στα χέρια της, καθώς ξέρει ότι με τέσσερις βαθμούς στα δύο παιχνίδια που απομένουν σώζεται, καθώς έχει πολύ καλύτερη διαφορά τερμάτων από τη Λιντς. Το σημερινό ματς με την Άστον Βίλα δεν είναι καθόλου απλό, όμως η συγκυρία είναι πολύ ευνοϊκή για την Μπέρνλι (21:45 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24).

Η Άστον Βίλα του Στίβεν Τζέραρντ δεν είναι μόνο ρυθμιστής της μάχης της ουράς, αλλά και της μάχης του τίτλου, αφού την τελευταία αγωνιστική παίζει εκτός έδρας με τη Σίτι και, αν τυχόν κάνει τη ζημιά, ο Τζέραρντ θα χαρίσει τον τίτλο στην αγαπημένη του Λίβερπουλ. Κι εδώ είναι η ευνοϊκή συγκυρία, ότι λογικά στο μυαλό του Τζέραρντ δεν είναι αυτή τη στιγμή η Μπέρνλι αλλά το ματς με τη Σίτι και μήπως καταφέρει το θαύμα. Στο 3.50 είναι το διπλό της Μπέρνλι στη Stoiximan, αλλά χρειάζεται οπωσδήποτε και η κάλυψη του Χ, που επίσης κρατά την Μπέρνλι σε ρόλο οδηγού εν όψει της τελευταίας αγωνιστικής.

Γερμανία Προγνωστικά

Στη Γερμανία έχουμε σήμερα το βράδυ το πρώτο μπαράζ μεταξύ της Χέρτα, που τερμάτισε 16η στην Bundesliga, και του Αμβούργου, που τερμάτισε 3ο στη 2η κατηγορία (21:45 Novasports 3HD, Live από το SPORT24). Διπλά παιχνίδια, χωρίς να μετρά το εκτός έδρας γκολ, όποια νικήσει παίζει του χρόνου στα σαλόνια, όποια χάσει στα αλώνια…

Η Χέρτα έχει παρουσιάσει κάποια μικρή βελτίωση το τελευταίο διάστημα, από τη στιγμή που την ανέλαβε ο (παλιότερα θρύλος του Αμβούργου) Φέλιξ Μάγκατ, όμως παραμένει μια νευρική και γεμάτη άγχος ομάδα. Η Χέρτα έκλεισε τη σεζόν με μόνο ένα βαθμό στα τρία τελευταία της παιχνίδια και ουσιαστικά πλήρωσε την αυτοκτονία της την προτελευταία αγωνιστική, όταν έχασε 1-2 εντός έδρας από την αδιάφορη Μάιντς.

Από την άλλη, το Αμβούργο έκανε ένα δυνατό ντεμαράζ και κατάφερε να πάρει την τρίτη θέση κλείνοντας τη σεζόν με πέντε σερί νίκες. Και πλέον στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού της βόρειας Γερμανίας υπάρχει ξεσηκωμός και πίστη ότι έφτασε η ώρα της επιστροφής στην Bundesliga ύστερα από τέσσερα χρόνια εξορίας στη 2η κατηγορία. 7.500 εισιτήρια πήρε για το πρώτο παιχνίδι επίσημα το Αμβούργο, που φυσικά εξαντλήθηκαν πριν καν βγουν σε κυκλοφορία, και τα ρεπορτάζ κάνουν λόγο ακόμη και για 30.000 (!) οπαδούς που θα κάνουν κυριολεκτικά κατάληψη στο Βερολίνο.

Στο 2.40-3.35-3.00 το σετ του παιχνιδιού στη Stoiximan, αλλά από τη στιγμή που μιλάμε για διπλά παιχνίδια είναι και εδώ απαραίτητη η κάλυψη του Χ. Είτε στο ασιάτικο 0 στο 2.15 (επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση ισοπαλίας) είτε στο +0.25 στο 1,80 (μισή νίκη σε περίπτωση Χ).

Δείτε εδώ τις στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Χέρτα – Αμβούργο: +0,25 Αμβούργο (απόδοση 1.80 - Stoiximan) 21:30
  • Έβερτον – Κρίσταλ Πάλας: 1 (απόδοση 1.85 - Stoiximan) 21:45
  • Άστον Βίλα – Μπέρνλι: Χ2 (απόδοση 1.75 - Stoiximan) 22:00

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ