TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Δυάδα από το Europa League

Ο άσος της Μπράγκα, Άμπελ Ρουίθ πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του το γκολ που πέτυχε επί της Μονακό στο Louis II στο πλαίσιο της φάσης των "16" του Europa League
Ο άσος της Μπράγκα, Άμπελ Ρουίθ πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του το γκολ που πέτυχε επί της Μονακό στο Louis II © 2022 DANIEL COLE/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money διαβάζει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Πέμπτης και παίζει μπάλα με δύο σημεία από το Europa League.

Με τους προημιτελικούς του Europa και του Conference League ολοκληρώνεται σήμερα η ευρωπαϊκή εβδομάδα. Και τα δύο ματς που μας ενδιαφέρουν στοιχηματικά είναι το Μπράγκα – Ρέιντζερς και το Λειψία – Αταλάντα.

Μπράγκα - Ρέιντζερς: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στο Μπράγκα – Ρέιντζερς (22:00 Cosmote Sport9HD, Live από το SPORT24) το σετ των αποδόσεων είναι αρκετά σφιχτό, στο 2.27-3.35-3.20 στη Stoiximan, αλλά η δικιά μας εκτίμηση είναι ότι η διαφορά των δύο ομάδων είναι μεγαλύτερη.

Η Ρέιντζερς έκανε το μπαμ φέτος στην Ευρώπη με τον αποκλεισμό της Ντόρτμουντ, όμως αυτή η επιτυχία της οφείλεται περισσότερο στην αφέλεια και στον αλλοπρόσαλλο χαρακτήρα της Ντόρτμουντ και όχι στη δικιά της ποιότητα, που παραμένει… σκωτσέζικη.

Η Μπράγκα, από την άλλη, είναι μια πολύ δουλεμένη ομάδα, με τον ίδιο προπονητή εδώ και δύο χρόνια και που μόνιμα ψάχνει τη διάκριση στην Ευρώπη. Από μεγάλη νίκη επί της Μπενφίκα στο πρωτάθλημά της η Μπράγκα, από ήττα στο Old Firm από τη Σέλτικ η Ρέιντζερς, η οποία επιπλέον πηγαίνει στην Πορτογαλία χωρίς τον μεγάλο της σταρ, τον φορ Αλφρέντο Μορέλος, που τραυματίστηκε στην πρόσφατη διακοπή των εθνικών ομάδων με την Κολομβία. Επιλογή ο άσος της Μπράγκα στο 2.27 της Stoiximan.

Δείτε εδώ το στοιχηματικό ρεπορτάζ της αναμέτρησης

Λειψία - Αταλάντα: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στο Λειψία – Αταλάντα (19:45 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24) έχουμε την κόντρα δύο ομάδων που μόλις τώρα τελευταία ξεπετάχτηκαν και προσελκύουν τους προβολείς της ποδοσφαιρικής Ευρώπης. Κι όταν έγινε η κλήρωση το ζευγάρι φάνταζε αρκετά αμφίρροπο, όμως τη δεδομένη στιγμή η πλάστιγγα γέρνει καθαρά προς την πλευρά των Γερμανών.

Σταθερά σε φόρμα η Λειψία όλο το 2022, όπου μετράει ρεκόρ 11-3-1 σε όλες τις διοργανώσεις με τη μοναδική της ήττα στις 5 Φεβρουαρίου από την Μπάγερν, ενώ αντίθετα η Αταλάντα δείχνει να μένει από δυνάμεις τις τελευταίες εβδομάδες και μετά την πρόκριση επί του Ολυμπιακού.

Στο σημερινό μάλιστα παιχνίδι, οι Ιταλοί πάνε με σοβαρά ερωτηματικά στην άμυνα, όπου κινδυνεύουν να παραταχθούν χωρίς και τα τρία τους βασικά στόπερ: εκτός λόγω τραυματισμού οι Τζιμσίτι και Τολόι, ενώ ο τρίτος της παρέας, ο Ντεμιράλ, μπήκε μεν στην αποστολή αλλά η συμμετοχή του θα κριθεί στο παραένα. Στο 1.81 ο άσος των Γερμανών στη Stoiximan με 0% γκανιότα.

Δείτε εδώ το στοιχηματικό ρεπορτάζ της αναμέτρησης

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λειψία – Αταλάντα: 1 (απόδοση 1.81 - Stoiximan) 19:45
  • Μπράγκα – Ρέιντζερς: 1 (απόδοση 2.27 - Stoiximan) 22:00

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ