TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Ζόρικες ρεβάνς για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, στοίχημα στο 5.00 και στο 7.00

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Ζόρικες ρεβάνς για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, στοίχημα στο 5.00 και στο 7.00
INTIME SPORTS

Από δύσκολη θέση μπαίνουν στις ρεβάνς της Πέμπτης Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ. Ανάλυση και προγνωστικά στοιχήματος.

Οι ερυθρόλευκοι έδειξαν απογοητευτική εικόνα στο α’ ματς και ηττήθηκαν από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ με 1-4. Τεράστια τα αμυντικά τους κενά, καλούνται εδώ να τα παίξουν για όλα για όλα και ό,τι προκύψει, έχοντας στην πλάτη και την εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό (1-3) στο αιώνιο ντέρμπι.

Στα καλύτερά τους οι Ισραηλινοί με έξι σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, βρίσκονται στην κορυφή του πρωταθλήματος και με το ενάμιση πόδι στα προημιτελικά του Conference League. 6/7 Goal/Goal & Over 2,5 μετρούν ως τώρα σε όμιλο και νοκ-άουτ, διόλου απίθανο ακόμα ένα, κόντρα σε μια ομάδα που δεν έχει τίποτα να χάσει.

Από εκεί και πέρα, ο άσος-αουτσάιντερ χτυπάει κάπως άσχημα μετά την εικόνα του πρώτου αγώνα. Φυσικά, η Μακάμπι δεν χρειάζεται νίκη για να προκριθεί, επομένως έχει νόημα έστω η διπλή ευκαιρία της.

Προγνωστικά στοιχήματος

Σαν τρίτη επιλογή, έχει λογική να κυνηγήσουμε τα “Over 1,5 σουτ στο τέρμα” του Ζαχάβι. Ο έμπειρος στράικερ έχει σκοράρει έξι γκολ στα τρία ματς που έχει αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό (τέσσερα ως παίκτης της Αϊντχόφεν, δύο στο α’ ματς) και αναμένεται πως θα αναλάβει ξανά το φορτίο της εκτέλεσης για τη Μακάμπι. Στο 7,00 οι τρεις αυτές επιλογές.

Βρες εδώ τις τελευταίες αναλύσεις αγώνων.

Την ήττα με 0-2 στο Ζάγκρεμπ καλείται να καλύψει ο ΠΑΟΚ, που κουβαλά αρνητικό κλίμα μετά τη νέα ήττα στο ντέρμπι με τον Άρη (0-1). Σε κάθε περίπτωση, ο άσος κοντά στο 1,80 μοιάζει χαμηλός, για έναν ΠΑΟΚ που έδειξε ελάχιστα πράγματα στο α’ ματς και βγάζει γενικότερα ένα ντεφορμάρισμα.

Κλικ κι εδώ στα γκολ, ο ΠΑΟΚ μπορεί να το παλέψει στην καυτή Τούμπα, όμως έχει θέματα στην άμυνα και οι Κροάτες διαθέτουν αποτελεσματικότητα και έναν εξαιρετικό Πέτκοβιτς στη γραμμή κρούσης τους. Μιλώντας για τον Πέτκοβιτς, το anytime του μοιάζει τσιμπημένο και παίζει μέχρι και σε τιμές τετραπλασιασμού. Από κοινού με το G/G, το bet builder μας αγγίζει το 5,00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΠΑΟΚ – Ντινάμο Ζάγκρεμπ: Goal/Goal & να σκοράρει ο Πέτκοβιτς (απόδοση 5.00), 19:45
  • Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ολυμπιακός: 1Χ & Goal/Goal & Over 2,5 & Ζαχάβι Over 1,5 σουτ στο τέρμα (απόδοση 7.00), 22:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ