TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Βρήκε το… χέρι του ο Ολυμπιακός, Bet Builder στο 6.00

Ο Άλεκ Πίτερς
Ο Άλεκ Πίτερς EUROKINISSI SPORTS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση της κρίσιμης αποστολής του Ολυμπιακού στο Μόναχο με την Μπάγερν, για την 25η αγωνιστική της EuroLeague.

Πλέον σκοράρει περισσότερο ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός με ξέσπασμα στο β’ ημίχρονο και τρίποντη… ομοβροντία, προεξάρχοντας του Αϊζέια Κάνααν (9/14 τρίποντα) επικράτησε της Άλμπα στο ΣΕΦ με 101-87 και έφτασε σε ρεκόρ 13-11 στη EuroLeague. Και η δεύτερη αναμέτρησή του με γερμανική ομάδα στη διαβολοβδομάδα είναι εξόχως κρίσιμη, ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη στο Μόναχο με αντίπαλο την Μπάγερν.

Οι Ερυθρόλευκοι, έχοντας στα τελευταία παιχνίδια εκτός μάχης τους δύο "πύργους" του, Μουστάφα Φαλ και Νίκολα Μιλουτίνοβ, προχώρησε σε μια σχετική διαφοροποίηση του παιχνιδιού του. Πολλά περισσότερα σουτ από την περιφέρεια και ο Ολυμπιακός ανέβασε την παραγωγικότητά του. 89 πόντοι εις βάρος της Μακάμπι, 85 στην οριακή ήττα από τη Ρεάλ στη Μαδρίτη και φυσικά οι 101 με την Άλμπα την Τρίτη.

Απέναντι στην Μπάγερν του ρεκόρ 10-14, η οποία δεν φημίζεται για την αμυντική συνέπειά της, οι Ερυθρόλευκοι μπορούν να ανεβάσουν ξανά την παραγωγικότητά τους. Πάνω από τους 80 πόντους, στο Over 80,5 το όριο και μπορούν να το ξεπεράσουν, σε συνδυασμό με τη νίκη τους, που θα τους φέρει πιο "στέρεα" στην πρώτη εξάδα.

Μετά τον Κάνααν ο Πίτερς

Κόντρα στην Άλμπα διακρίθηκε ασφαλώς ο Αϊζέια Κάνααν με το ρεκόρ καριέρας του σε πόντους και εύστοχα τρίποντα, στο Bet Builder μας αυτή τη φορά θα επιλέξουμε τον έτερο… Καππαδόκη σε ό,τι έχει να κάνει με το σκοράρισμα του Ολυμπιακού, τον Άλεκ Πίτερς. Ο Αμερικανός φόργουορντ στο ματς με την Άλμπα φορτώθηκε με φάουλ και έπαιξε μόλις για 18:30 λεπτά, ωστόσο έστω κι έτσι πρόλαβε να σημειώσει 11 πόντους με 2/3 τρίποντα. Αυτό θα ψάξουμε και πάλι για τον Πίτερς, να πετύχει τουλάχιστον 2 τρίποντα (Over 1,5).

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπάγερν – Ολυμπιακός: 2 & Over 80,5 πόντοι Ολυμπιακός & Over 1,5 τρίποντο Πίτερς (απόδοση 6.00), 21:30

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ