TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Τριπλό Bet Builder από 2.00 έως 3.00

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Τριπλό Bet Builder από 2.00 έως 3.00
INTIME SPORTS

Παναιτωλικός – Λαμία, Πανσερραϊκός – Βόλος και Κηφισιά – Άρης, τρία παιχνίδια στο σαββατιάτικο πρόγραμμα της Stoiximan Super League, το Match Money επιλέγει τρία Bet Builder απόδοσης από 2.00 έως 3.00.

Παναιτωλικός – Λαμία: Σημαντικό ματς για την παραμονή στην κατηγορία, κυρίως για την πλευρά του Παναιτωλικού, που βρίσκεται στο +2 από ΠΑΣ Γιάννινα και Κηφισιά. Οι Αγρινιώτες είναι εν μέσω ενός απαιτητικού προγράμματος με αγώνες κάθε τρεις μέρες. Το περασμένο Σάββατο ηττήθηκε από τον ΟΦΗ με 1-0 στην Κρήτη για το πρωτάθλημα, ο Παναιτωλικός στο ίδιο γήπεδο τρεις μέρες αργότερα πήρε τη ρεβάνς για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson, επικράτησε με 2-1 και έχει το ισχυρό προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά.

Έχει τη ρεβάνς την προσεχή Τρίτη στο Αγρίνιο αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα αδιαφορήσει για την αναμέτρηση στο πρωτάθλημα, με τη Λαμία. Μια Λαμία που συνηθίζει να δίνει γρήγορο ρυθμό στους αγώνες της, προέρχεται από την εμφατική νίκη με 4-1 επί της Κηφισιάς, για πρώτη φορά στην ιστορία της σε επίπεδο Σούπερ Λιγκ πέτυχε τέσσερα γκολ.

Bet Builder με το G/G & το Over 2,5, σε απόδοση 2.65.

Πανσερραϊκός – Βόλος: Σε τρομερά ανοδική πορεία ο Πανσερραϊκός, οι δύο διαδοχικές εκτός έδρας νίκες σε Λαμία και Γιάννινα έφεραν τα “λιοντάρια” στους 21 βαθμούς, αποφασιστικό βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής. Και στο παιχνίδι με τον ντεφορμέ Βόλο έχει την ευκαιρία να θέσει νοκ-άουτ έναν ακόμα ανταγωνιστή του στη μάχη της σωτηρίας. Οι Βολιώτες μετρούν πέντε σερί ήττες με 14 γκολ παθητικό, σε δύσκολο πρόγραμμα βέβαια αλλά δεν παύει να έχει δημιουργηθεί ένα αρνητικό κλίμα στην ομάδα.

Και οι Σερραίοι με τη μεσοεπιθετική τους ποιότητα μπορούν να φτάσουν στη νίκη και να εκμεταλλευθούν τα αμυντικά κενά των Βολιωτών.

Άσος σε συνδυασμό με το Over 1,5, Bet Builder σε τιμή 3.00.

Προγνωστικά στοιχήματος

Κηφισιά – Άρης: Πολύ καλό το κλίμα στον Άρη, που βρίσκεται ουσιαστικά στα ημιτελικά του Κυπέλλου, μετά την εύκολη επικράτηση με 3-0 επί της Νίκης Βόλου την Τετάρτη. Οι Κίτρινοι πέτυχαν τον βασικό τους στόχο και πλέον συγκεντρώνονται ξανά στο πρωτάθλημα, έχουν την ευκαιρία να επιστρέψουν στις επιτυχίες στο ματς με την ουραγό Κηφισιά. Οι γηπεδούχοι μετρούν τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια, με 17 γκολ παθητικό και δύσκολα θα μπορέσουν να σταθούν εμπόδιο στην ομάδα του Άκη Μάντζιου.

Που μπορεί να ανεβάσει το σκοράρισμα και εμείς να ψάξουμε το ελάχιστο συνδυαστικό στη νίκη του Άρη.

Στο 2.00 το Bet Builder του 2πλού με το Over 1,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παναιτωλικός – Λαμία: G/G & Over 2,5 (απόδοση 2.65), 17:30
  • Πανσερραϊκός – Βόλος: 1 & Over 1,5 (απόδοση 3.00), 19:30
  • Κηφισιά – Άρης: 2 & Over 1,5 (απόδοση 2.00), 20:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ