TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Τριάδα από το Nations League

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Πορτογαλίας σε ματς κόντρα στην Βόρεια Μακεδονία | 29 Μαρτίου 2022
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Πορτογαλίας σε ματς κόντρα στην Βόρεια Μακεδονία | 29 Μαρτίου 2022 @2022 LUIS VIEIRA/AP IMAGES

Το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα του Σαββάτου και ποντάρει σε μία τριάδα στο Nations League.

Φουλ Nations League και σήμερα το πρόγραμμα και το Total Betting του Match Money ξεχωρίζει μια τριάδα. Ή και δυάδα, αν προτιμάς, γούστα είναι αυτά.

Στην πρώτη κατηγορία, στον 2ο όμιλο, η μάχη για την πρώτη θέση είναι ουσιαστικά μεταξύ Ισπανίας και Πορτογαλίας. 8 βαθμοί οι Ισπανοί, που παίζουν εντός με τους Ελβετούς, 7 οι Πορτογάλοι, που πάνε στην Πράγα για να παίξουν με τους Τσέχους (21:45 Novasports 3HD, Live από το SPORT24), κι ενώ ο όμιλος κλείνει τελευταία αγωνιστική με Πορτογαλία – Ισπανία στη Λισαβόνα.

Ξεκάθαρη λοιπόν η κατάσταση για τους Πορτογάλους, που καλούνται να βγάλουν το διπλό τώρα, ώστε μετά να παίξουν στα ίσα τον τελικό με την Ισπανία. Δεν είναι φυσικά της πλάκας η Τσεχία, όμως η Πορτογαλία του Σάντος είναι πάντα πολύ σοβαρή ομάδα και αξίζει την εμπιστοσύνη μας.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στη δεύτερη κατηγορία, και στον 1ο όμιλο, η Σκωτία μπήκε πολύ αγριεμένη σε αυτό το εθνικό παράθυρο, κυριολεκτικά περνώντας πάνω από την Ουκρανία την Τετάρτη, στο εξ αναβολής της 1ης αγωνιστικής. Το 3-0 λέει την απόλυτη αλήθεια (2,38-0,10 xGoals), σε ένα ματς που οι Σκωτσέζοι, οι οποίοι έτσι κι αλλιώς έχουν καλή φουρνιά για τα δεδομένα τους αυτή την περίοδο, έβγαλαν πολύ πάθος και πολλή ενέργεια.

Οι Σκωτσέζοι τώρα έχουν μια πολύ καλή ευκαιρία να πάρουν την πρώτη θέση του ομίλου, όντας στο +2 από την Ουκρανία, με την οποία ξαναπαίζουν στην τελευταία αγωνιστική. Το ματς βέβαια με την Ιρλανδία (21:45 Novasports 5HD, Live από το SPORT24) έχει χαρακτήρα ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες που γνωρίζονται πολύ καλά, όμως οι Ιρλανδοί δεν είναι σε καλό φεγγάρι και υπολείπονται σε ποιότητα. Χαρακτηριστικό ότι στην αποστολή της δεν υπάρχει κανένας χαφ και κανένας φορ που να αγωνίζεται σε ομάδα Premier, όλοι παίζουν είτε στην αγγλική Championship είτε στη League 1.

Στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money.

Μένοντας στη δεύτερη κατηγορία, αλλά στον 4ο όμιλο, η Νορβηγία έχει πάρει κεφάλι, στους 10 πόντους, τρεις μπροστά από τους Σέρβους. Η μάχη πάντως δεν έχει κριθεί. Οι Νορβηγοί παίζουν στη Σλοβενία τώρα, όμως ακόμη κι αν νικήσουν, αν ταυτόχρονα νικήσουν και οι Σέρβοι τους Σουηδούς στο Βελιγράδι, όλα θα κριθούν στο φινάλε και στο Νορβηγία – Σερβία.

Σε κάθε περίπτωση, οι Σέρβοι είναι κάτι παραπάνω από σωστό φαβορί με τη Σουηδία στο 1.85 (21:45 Novasports 4HD, Live από το SPORT24). Πέρα από το κυνήγι της πρωτιάς, η Σερβία έχει μπει πλέον σε φάση προετοιμασίας εν όψει Μουντιάλ και φαίνεται ότι προσεγγίζει ως πρόβα τζενεράλε αυτές τις δύο τελευταίες αγωνιστικές του Nations, ενώ οι Σουηδοί βρίσκονται σε φάση… γκρίνιας, με τρεις ήττες στα τρία τελευταία τους μας και χωρίς τον τραυματία Ίσακ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τσεχία – Πορτογαλία: 2 (απόδοση 1.80) 21:45
  • Σερβία – Σουηδία: 1 (απόδοση 1.85) 21:45
  • Σκωτία – Ιρλανδία: 1 (απόδοση 2.05) 21:45

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από το Nations League μέχρι τα πρωταθλήματα της Νορβηγίας και της Ιαπωνίας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ