TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Τριάδα από Europa και Conference League

Roma's head coach Daniele De Rossi gives instructions during the Series A soccer match between Roma and Hellas Verona at the Rome Olympic stadium, Saturday, Jan. 20, 2024. (AP Photo/Andrew Medichini)
Roma's head coach Daniele De Rossi gives instructions during the Series A soccer match between Roma and Hellas Verona at the Rome Olympic stadium, Saturday, Jan. 20, 2024. (AP Photo/Andrew Medichini) © 2024 ANDREW MEDICHINI/ASSOCIATED PRESS

Ενδιάμεσος γύρος σε Europa και Conference League, το Match Money διαλέγει μια τριάδα, ποντάροντας στη φόρμα, το ντεφορμάρισμα και τις ειδικές συνθήκες των αγώνων.

Φέγενορντ – Ρόμα: Φέγενορντ και Ρόμα γνωρίζονται πολύ καλά, πιο καλά δεν γίνεται. Για τρίτη σερί σεζόν αναμετρώνται σε ευρωπαϊκό κύπελλο, με τη Ρόμα να έχει το πάνω χέρι. Κατέκτησε το Conference League στον τελικό του 2022 ενώ πέρυσι απέκλεισε την ολλανδική ομάδα στους "16" του Europa League, με ήττα 1-0 στο Ρότερνταμ και ανατροπή με 4-1 στην παράταση, στο Ολίμπικο.

Προγνωστικά στοιχήματος

Στη φετινή περίσταση ωστόσο η Ρόμα δεν έχει στον πάγκο τον Ζοσέ Μουρίνιο, που απομακρύνθηκε από την ομάδα στα μέσα Γενάρη. Με τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι στην τεχνική ηγεσία οι τζαλορόσι άφησαν στην άκρη το παθητικό στιλ παιχνιδιού, παίζουν πιο ανοιχτά, στα τέσσερα ματς στο πρωτάθλημα μέτρησαν ισάριθμα Over 2,5. Θα πάμε σε αυτήν τη λογική, το συνδυαστικό του Goal/Goal με το Over 2,5 πληρώνει 2.30

Λανς – Φράιμπουργκ: Η Λανς έκανε την υπέρβαση στον όμιλο του Champions League, ούσα η πιο άπειρη μεταξύ των Άρσεναλ, Αϊντχόφεν και Σεβίλλης κατάφερε να τερματίσει 3η και να συνεχίσει στο Europa. Και είναι το φαβορί στις διπλές αναμετρήσεις με την ντεφορμέ Φράιμπουργκ, η οποία μετρά τρεις διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα, με εννιά γκολ στο παθητικό. Η γερμανική ομάδα έχει και σημαντικά προβλήματα στα μετόπισθεν, με τραυματίες τους στόπερ Λίνχαρτ, Γκίντερ, Γκούλντε και Σμιντ, ο Κρίστιαν Στράιχ έχει πολλά θέματα για να λύσει.

Από την πλευρά της η Λανς είναι σε εξαιρετική φόρμα, μετρά τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα και στο τελευταίο 3-1 επί του Στρασβούργο είχε πολύ καλή απόδοση. Όλες οι προϋποθέσεις για τη νίκη της Λανς, ο άσος στο 1.80.

Βρες εδώ προγνωστικά και αναλύσεις για το ασιατικό χάντικαπ.

Μπέτις – Ντίναμο Ζάγκρεμπ: Η Μπέτις σε θεωρητικά εύκολο όμιλο στο Europa League (για ισπανική ομάδα), έχασε με 3-2 από τη Ρέιντζερς στο τελευταίο παιχνίδι και τερμάτισε 3η. Έτσι "υποβιβάστηκε" στο Conference League και έχει πολλά περισσότερα περιθώρια διάκρισης, είναι το φαβορί στις διπλές αναμετρήσεις με την Ντίναμο Ζάγκρεμπ. Στο πρωτάθλημα είναι σε ανοδική πορεία και μετά το 2-0 επί της Κάδιθ σταθεροποιήθηκε στην έκτη θέση.

Η αντίπαλος Ντίναμο Ζάγκρεμπ δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση και μετά το 2-2 με τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ στο πρωτάθλημα έμεινε στο -6 από την κορυφή. Κινδυνεύει να χάσει τον τίτλο στην Κροατία μετά από επτά χρόνια, συνθήκη στην οποία δεν είναι συνηθισμένη. Θα της λείψουν και κομβικοί παίκτες στην άμυνα, οι στόπερ Πέριτς, Σούταλο και ο μπακ Μοχαράμι. Ο άσος σε απόδοση 1.70 είναι εφικτός.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φέγενορντ – Ρόμα: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 2.30), 19:45
  • Λανς – Φράιμπουργκ: 1 (απόδοση 1.80), 22:00
  • Μπέτις – Ντίναμο Ζάγκρεμπ: 1 (απόδοση 1.70), 22:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ