TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για την Άρσεναλ (5.00)

Arsenal's manager Mikel Arteta looks out from the bench prior the English Premier League soccer match between Manchester City and Arsenal at the Etihad stadium in Manchester, England, Sunday, March 31, 2024. (AP Photo/Dave Thompson)
Arsenal's manager Mikel Arteta looks out from the bench prior the English Premier League soccer match between Manchester City and Arsenal at the Etihad stadium in Manchester, England, Sunday, March 31, 2024. (AP Photo/Dave Thompson) @2024 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Ώρα για αουτσάιντερ, το Match Money επιλέγει δύο… βόμβες από τα ματς σε Premier League και Μπουντεσλίγκα, σε απόδοση 5.00.

Μάιντς – Ντάρμσταντ: Εδώ το σετ τιμών είναι ξεκάθαρα άδικο και σου… επιβάλλει να δεις δεξιά και τις πιθανότητες της Ντάρμσταντ. Μάχη παραμονής, με τη Μάιντς στους 20 βαθμούς και την Ντάρμσταντ στους 14 και έχουμε φαβορί τη γηπεδούχο στο αστείο 1,45. Όταν στη σεζόν έχει μόλις τρεις νίκες και φυσικά δεν μπορεί να θεωρηθεί ομάδα εμπιστοσύνης.

Και το γεγονός πως η Μάιντς θα θεωρήσει το παιχνίδι ως αυτό που πρέπει να πάρει για να μείνει εκτός της τελευταίας δυάδας του απευθείας υποβιβασμού, θα της φέρει πρόσθετο άγχος. Η ουραγός Ντάρμσταντ προέρχεται από αποτέλεσμα ψυχολογίας, πήρε το 2-2 από την Μπόχουμ, επιστρέφοντας από μειονέκτημα στο σκορ με 2-0. Με κάλυψη στην ισοπαλία, είναι ελκυστικό το ποντάρισμα στο 5.00 του 2 DNB.

Βρες εδώ προγνωστικά και αναλύσεις για το ασιατικό χάντικαπ

Μπράιτον – Άρσεναλ: Η Άρσεναλ τώρα μπαίνει στα δύσκολα, με τα συνεχόμενα κομβικά παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Απόψε αντιμετωπίζει την πάντα δυνατή στην έδρα της Μπράιτον, ενώ την Τρίτη έχει τον πρώτο αγώνα με την Μπάγερν, για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Συνεχόμενα ματς για την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα και δεν αποκλείουμε να αντιμετωπίσει προβλήματα από την Μπράιτον.

Η οποία στην έδρα της έχει τον εξαιρετικό απολογισμό του 7-6-1, μόλις μία ήττα έχει γνωρίσει εκεί και όταν είναι σε καλή κατάσταση έχει αποδείξει ότι μπορεί να δυσκολέψει τους πάντες. Και έχει ξανά διαθέσιμο τον καλύτερο σκόρερ της, τον Ζοάο Πέδρο, μπορεί να απειλήσει την Άρσεναλ. Αξίζει το ρίσκο στο υψηλότατο 5.00 του άσου.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάιντς – Ντάρμσταντ: 2 DNB (απόδοση 5.00), 16:30
  • Μπράιτον – Άρσεναλ: 1 (απόδοση 5.00), 19:30

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ