TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Το ντέρμπι, η κόντρα και το διπλό

Ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπρούνο Φερνάντες πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Τότεναμ.
Ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπρούνο Φερνάντες πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Τότεναμ. © 2022 DAVE THOMPSON/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα και επιλέγει να ποντάρει σε τρία σημεία από Αγγλία, Γερμανία και Ιταλία.

Τρεις επιλογές σήμερα στο Total Betting του Match Money. Μία μεσημεριανή από την Bundesliga, μία απογευματινή από την Premier και κλείσιμο το βράδυ με Serie A.

Λεβερκούζεν – Βόλφσμπουργκ (16:30 Novasports 6HD, Live από το SPORT24). Η Λεβερκούζεν είναι φέτος άσ’ τα να πάνε. 16η στη βαθμολογία με ρεκόρ 2-2-6, και τελευταία στον όμιλό της στο Champions League, με τρεις ήττες σε τέσσερα ματς.

Αναμενόμενα, πριν από μερικές εβδομάδες άλλαξε προπονητή και στη θέση του Σεοάνε ανέλαβε ο Τσάμπι Αλόνσο, ουσιαστικά στην πρώτη του "σοβαρή" δουλειά, αφού το ξεκίνημά του στην προπονητική έγινε στη Σοσιεδάδ Β’. Αμέσως μετά την αλλαγή η Λεβερκούζεν έδειξε να αντιδρά, με το 4-0 επί της Σάλκε. Η Σάλκε όμως φέτος είναι σε ακόμη χειρότερη κατάσταση και εκείνο το 4-0 αποδείχθηκε πυροτέχνημα, καθώς στα δύο επόμενα ματς τα αποτελέσματα ήταν καταστροφικά: 0-3 από την Πόρτο και 5-1 στη Φρανκφούρτη από την Άιντραχτ.

Μόνο και μόνο από αυτά, είναι ξεκάθαρο πως αποδόσεις φαβορί του 1,70 και του 1,80 δεν δικαιολογούνται. Όχι πως η Βόλφσμπουργκ είναι… Μπάγερν, αλλά σιγά σιγά χτίζει ένα θετικό μομέντουμ (2-2-1 στα τελευταία πέντε, με μόνη ήττα στο Βερολίνο από την –πρωτοπόρο!- Ουνιόν) και στο Λεβερκούζεν έχει τρομερή παράδοση: 0-2 πέρυσι, 0-1 το 20/21, 1-4 το 19/20, 1-3 το 18/19 και δύο ισοπαλίες 3-3 και 2-2 τη διετία 15-17!

Στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money.

Προγνωστικά Αγγλία

Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (19:30 Novasports Premier League, Live από το SPORT24). Το μεγάλο ντέρμπι της Premier και συνολικά της ημέρας. Το οποίο βρίσκει Τσέλσι και Γιουνάιτεντ στην 4η και στην 5η θέση της βαθμολογίας, με έναν πόντο διαφορά, να προσπαθούν να κρατήσουν επαφή με Άρσεναλ, Σίτι και Τότεναμ, κι ενώ από πίσω τους βέβαια, για τη μάχη του Champions League, ξέρουν ότι φέτος υπάρχει η Νιούκαστλ και κυρίως ότι έρχεται και η Λίβερπουλ.

Η Τσέλσι, μετά την πρόσληψη του Πότερ, προσπαθεί να βρει τις νέες της σταθερές και τα αποτελέσματα φαίνονται θετικά: 3-1-0 το ρεκόρ του Πότερ. Αλλά όχι και αρκετά για να προσδώσουν αισιοδοξία και σιγουριά: Οι τρεις νίκες της ήταν με τρεις ομάδες των χαμηλών στρωμάτων (Κρίσταλ Πάλας, Γουλβς και Άστον Βίλα), ενώ το 0-0 στο Μπρέντφορντ μεσοβδόμαδα προφανώς και δεν προσμετράται στα συν.

Η Γιουνάιτεντ, από την άλλη, είναι φέτος πολύ ασταθής και αλλοπρόσαλλη. Εξαρχής σε μεταβατικό στάδιο με τον ερχομό του Τεν Χαχ, με πολλά εσωτερικά θέματα (Ρονάλντο), αλλά ταυτόχρονα και με δυνατότητες. Όπως δηλαδή δείχνουν τα αποτελέσματά της στα ντέρμπι, όπου πέρα από το πατατράκ με τη Σίτι, μετρά τρία στα τρία κόντρα σε Λίβερπουλ, Άρσεναλ και Τότεναμ.

Στο μεσοβδόμαδο 2-0 επί της Τότεναμ η Γιουνάιτεντ έκανε την καλύτερη φετινή της εμφάνιση και παρότι, σου το ξαναλέμε, είναι αλλοπρόσαλλη, στοιχηματικά το δικαιολογεί απόλυτα το ρίσκο της. Είναι πολύ κομβικό το ματς για να στρίψει πραγματικά η Γιουνάιτεντ, η Τσέλσι του Πότερ ακόμη δεν έχει δοκιμαστεί σε παιχνίδια κορυφής και το διπλό είναι αουτσάιντερ του 3.50. Και βάλε και στον λογαριασμό ότι τα τελευταία τέσσερα χρόνια, που δεν ήταν δηλαδή και τα καλύτερα της ιστορίας της, η Γιουνάιτεντ σε έξι επισκέψεις στο Στάμφορντ Μπριτζ για όλες τις διοργανώσεις έχει τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Ιταλία

Φιορεντίνα – Ίντερ (21:45 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Στην Ίντερ από ό,τι φαίνεται το αντάμωμα με την Μπαρτσελόνα στους ομίλους του Champions League μπορεί να αποδειχθεί η κομβική στροφή στη σεζόν. Η ομάδα του Ιντζάγκι ξεκίνησε πολύ άσχημα τη χρονιά, όμως στο πρώτο ματς με την Μπαρτσελόνα πριν από είκοσι μέρες στο Μιλάνο πήρε την τσαμπουκαλίδικη νίκη με 1-0 κι από κει και πέρα σαν να βλέπεις διαφορετική ομάδα.

Έτσι, η Ίντερ νίκησε Σασσουόλο και Σαλερνιτάνα στο πρωτάθλημα, ενώ πήρε και το 3-3 στη Βαρκελώνη, και μαζί του ουσιαστικά και την πρόκριση στα νοκ άουτ. Στο πρωτάθλημα βέβαια η Ίντερ έχει χάσει ήδη πολύ έδαφος, κι ακόμη είναι πολύ χαμηλά και στην 7η θέση, οπότε δεν έχει καμία πολυτέλεια χαλάρωσης ενόψει Φιορεντίνα. Δύο διπλά μετρά η Ίντερ τα δύο τελευταία χρόνια στη Φλωρεντία, η φετινή Φιορεντίνα είναι κυριολεκτικά τσακωμένη με το γκολ και το 2.10 δεν το λες κακό.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λεβερκούζεν – Βόλφσμπουργκ Χ2 (απόδοση 2.20) 16:30
  • Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουν.: 2 DNB (απόδοση 2.50) 19:30
  • Φιορεντίνα – Ίντερ: 2 (απόδοση 2.10) 21:45

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Premier League μέχρι τη La Liga αλλά και tips για όλα τα πρωταθλήματα από τη Νορβηγία μέχρι και την Ιαπωνία, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ