TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ προγνωστικά: Δύο combo, ένα ασιατικό χάντικαπ και η ανάγκη της Ίντερ

Ο Βινίσιους πανηγυρίζει αφού σκόραρε στο ματς της Ρεάλ με τη Μαγιόρκα
Ο Βινίσιους πανηγυρίζει αφού σκόραρε στο ματς της Ρεάλ με τη Μαγιόρκα © 2022 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα του Σαββάτου και καταλήγει σε τέσσερα πονταρίσματα.

Η νίκη της Λίβερπουλ επί της Σίτι βγάζει δύο σημεία στο σημερινό πρόγραμμα. Η ομάδα του Κλοπ βρήκε κίνητρο και ψυχολογία μετά από αυτό το σπουδαίο αποτέλεσμα.

Έχει κρατήσει το μηδέν σε δύο συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια

Μεσοβδόμαδα κατάφερε να κερδίσει τη Γουέστ Χαμ κρατώντας για δεύτερο στη σειρά παιχνίδι το μηδέν. Έχει ακόμη έδαφος να καλύψει και υποχρέωση να πάρει το κάθε παιχνίδι σοβαρά. Απέναντι στη Νότιγχαμ (14:30 NOVASPORTS PREMIER LEAGUE, LIVE από το SPORT24 ) που είναι η πιο αδύναμη ομάδα του πρωταθλήματος το γεγονός πως αρχίζει να κρατά το μηδέν είναι μία καλή βάση για να φέρει το διπλό με ασιατικό χάντικαπ 1,5, στο 1.75 στον μέσο όρο των εταιριών.

Επιστροφή στις νίκες με τον γνωστό εμφατικό τρόπο

Το παιχνίδι της Σίτι με την Άρσεναλ αναβλήθηκε λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της ομάδας του Αρτέτα. Ο Γκουαρντιόλα είχε μία σπάνια ευκαιρία να περάσει μία άδεια βδομάδα με τους παίκτες του και φυσικά η ήττα στο Άνφιλντ και το -5 από την Άρσεναλ δημιουργεί κίνητρο για μία γεμάτη εμφάνιση. Η Μπράιτον (17:00 NOVASPORTS PREMIER LEAGUE, LIVE από το SPORT24 ) δεν έχει κερδίσει στα 4 παιχνίδια που έχει δώσει με τον Ντε Τσέρμπι στον πάγκο, δεν τα κατάφερε ούτε με αντίπαλο την αδύναμη Νότιγχαμ σε ένα παιχνίδι που ήταν δικός της μονόλογος, 2,34 - 0,23 τα xG. Ο Ιταλός τεχνικός καταλαβαίνει πως πρέπει να ψάξει αλλού για βαθμούς. Ο άσος με over 2,5 στο 1.60.

Με αυτοπεποίθηση από τα παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα

Στη Serie A η Ίντερ βρήκε ψυχολογία και αυτοπεποίθηση από τα παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα. Η νίκη στο Μεάτσα και η ισοπαλία στο Καμπ Νόου την έχουν φέρει με το ενάμιση πόδι στους 16 του Champions League, χρειάζεται μόνο να κερδίσει εντός έδρας την Πλζεν. Στο πρωτάθλημα οι Νερατζούρι έχουν ακόμα έδαφος να καλύψουν, αλλά η αρχή έχει γίνει με δύο νίκες, με τη Σασουόλο εκτός 2-1 και τη Σαλερνιτάνα εντός 2-0. Ο Ινζάγκι μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση του Ονάνα με την Μπαρτσελόνα τον έχρισε πρώτο τερματοφύλακα και στο πρωτάθλημα.

Η Φιορεντίνα έχει μεγάλη δυσκολία στο γκολ, δεν αποτελεί η φετινή χρονιά συνέχεια της περσινής. Έχει επηρεαστεί η ομάδα του Ιταλιάνο από την ευρωπαϊκή συμμετοχή και τα συνεχόμενα παιχνίδια. Πρέπει να περάσει η Ίντερ με διπλό (21:45 COSMOTE SPORT 2 , LIVE από το SPORT24) από την Φλωρεντία, για να μείνει στο κόλπο του πρωταθλήματος. Το διπλό στο 2,05 στο μέσο όρο των εταιριών.

Προγνωστικά Ισπανία: Απίθανη παράδοση

Η Ρεάλ με τον δικό της τρόπο πήρε προβάδισμα 3 βαθμών από την Μπαρτσελόνα κερδίζοντας με 3-1 το clasico. Νίκη που πέτυχε με τον δικό της τρόπο. Χωρίς να έχει την κατοχή, με λιγότερες τελικές και φυσικά χάνοντας στα xGoals 1,50-2,28 κατάφερε να κερδίσει 3-1. Είναι μοναδική η ικανότητα να κερδίζει και με σχετική άνεση δίχως να είναι καλύτερη η ομάδα του Αντσελότι. Ο Σαμπαόλι έχει πολλή δουλειά να κάνει, η Σεβίλλη που ανέλαβε δεν παίρνει ασφάλεια από τους αμυντικούς της, έχει μεσοεπιθετικούς με ποιότητα, που βρίσκονται σε προβληματική ατομική κατάσταση.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Ρεάλ έχει δημιουργήσει τρομερή παράδοση κόντρα στη Σεβίλλη (22:00 NOVASPORTS 1, LIVE από το SPORT24 ) με ρεκόρ 14-1-0 με όλες τις νίκες να συνδυάζονται με over 1,5 που δίνεται στο 1.60 στον μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νότιγχαμ - Λίβερπουλ: 2 με - 1,5 (απόδοση 1.75), 14:30
  • Μάντσεστερ Σίτι - Μπράιτον: 1 & Over 2,5 (απόδοση 1.60), 17:00
  • Φιορεντίνα - Ίντερ: 2 (απόδοση 2.05), 21:45
  • Ρεάλ - Σεβίλλη: 1 & Over 1,5 (απόδοση 1.60), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ