TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Το κίνητρο της Λάτσιο και το run ‘n gun της Μπρεστ

Ο Καστεγιάνος πανηγυρίζει γκολ του με την Λάτσιο κόντρα στην Γιουβέντους
Ο Καστεγιάνος πανηγυρίζει γκολ του με την Λάτσιο κόντρα στην Γιουβέντους @2024 GREGORIO BORGIA/AP IMAGES

Το Match Money αναλύει το πρόγραμμα της ημέρας και ποντάρει σε τρεις επιλογές.

Είναι σημαντικό για μια ομάδα να φτάνει στα τελευταία στάδια ευρωπαϊκών διοργανώσεων και να μην έχει σκοτούρες στο πρωτάθλημα. Αυτό ακριβώς συμβαίνει με τη Ρεάλ (παραδόξως φέτος και με τις τέσσερις ημιφιναλίστ του Champions League), η οποία είναι πιθανό να κατακτήσει το πρωτάθλημα ακόμα και αν δεν πάρει πόντο στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές.

Το τελευταίο που την απασχολεί συνεπώς είναι το σημερινό εντός έδρας ματς με την Κάδιθ, καθώς η ρεβάνς με την Μπάγερν είναι η μοναδική έννοια για τον Κάρλο Αντσελότι και τους παίκτες του. Έτσι κι αλλιώς η Ρεάλ έχει ειδικευτεί φέτος στις κυνικές νίκες, σε αυτό το ματς ειδικά ενδέχεται να μην νοιαστεί καν για αυτό, παρά μόνο για να αποφύγει κάποιο τραυματισμό. Η Κάδιθ παλεύει για την παραμονή και το διπλό με χάντικαπ +1,5 παίζει στο 1,90.

Στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Μπρεστ έχουν σημειωθεί, ούτε λίγο, ούτε πολύ 25 γκολ. Κι όμως το over 2,5 είναι αουτσάιντερ στο εντός έδρας παιχνίδι της με τη Ναντ. Δύο 4-3 και το απίθανο 5-4 με τη Ρεν έφερε σε αυτά τα ματς η Μπρεστ, η οποία εξασφάλισε την πρώτη ευρωπαϊκή συμμετοχή στην ιστορία της και εξακολουθεί να δίνει μάχη για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Ναντ χρειάζεται βαθμούς παραμονής και μετράει τέσσερα over 2,5 στα έξι τελευταία παιχνίδια της. Παραδόξως το over 2,5 προσφέρεται στο 2,10.

Προγνωστικά στοιχήματος

Μονόπλευρο το κίνητρο στην αναμέτρηση της Μόντσα με τη Λάτσιο για την 35η αγωνιστική της Serie A. Η Λάτσιο ελπίζει σε πλασάρισμα στην πεντάδα και στην έξοδο στο Champions League, καθώς Ρόμα και Αταλάντα έχουν σαφώς πιο δύσκολο πρόγραμμα, που σε συνάρτηση με τους ημιτελικούς του Europa Leagu γίνεται πολύ απαιτητικό. Με τον Ιγκόρ Τούντορ στο τιμόνι η Λάτσιο μετράει τέσσερις σερί νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο (επί της Γιουβέντους) και το 1,80+ για το διπλό μοιάζει καλό deal.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρεάλ – Κάδιθ: 2 +1,5 AH (απόδοση 1.90), 16:15
  • Μόντσα – Λάτσιο: 2 (απόδοση 1.82), 19:00
  • Μπρεστ – Nαντ: Over 2,5 (απόδοση 2.10), 21:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ