TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Το Goal/Goal στο 1.95, η Λάτσιο και η σιγουριά της Ίντερ

Η Φιορεντίνα πανηγυρίζει γκολ με τον Κουάρτα κόντρα στην Ρόμα | 10 Δεκεμβρίου 2023
Η Φιορεντίνα πανηγυρίζει γκολ με τον Κουάρτα κόντρα στην Ρόμα | 10 Δεκεμβρίου 2023 @2023 GREGORIO BORGIA/AP IMAGES

Το Match Money διαβάζει το πρόγραμμα της Παρασκευής στη Serie Α και καταλήγει σε τρία πονταρίσματα.

Φιορεντίνα – Τορίνο: Η Φιορεντίνα προέρχεται από δύο διαδοχικές νίκες στο όριο του 1-0, επί των Βερόνα και Μόντσα αντίστοιχα. Όμως και στα δύο ματς είχε άπλετη τύχη στο να κρατήσει το μηδέν, ειδικά στο πρώτο ματς με τους βερονέζους ο τερματοφύλακας Τερατσιάνο ντύθηκε… Σούπερμαν, κάνοντας τρομερά πράγματα, απέκρουσε μέχρι και πέναλτι στο τρίτο λεπτό. Οι βιόλα ανέβηκαν στην πέμπτη θέση αλλά το έργο τους στο ματς με την Τορίνο μόνο εύκολο δεν θα είναι.

Οι γκρανάτα προέρχονται βέβαια από κακή εμφάνιση στο 1-1 με την Ουντινέζε και απέφυγαν την ήττα στο 89’, ισοφαρίζοντας με τυχαία σέντρα-σουτ του Ίλιτς. Μα γενικά είναι σε καλό μομέντουμ αποτελεσμάτων με τέσσερα ματς χωρίς ήττα και εκτός έδρας, όπου και βρίσκουν χώρους στο ανοιχτό γήπεδο, είναι πιο επικίνδυνοι. Το G/G σε απόδοση 1.95 έχει αξία να αναζητηθεί.

Λάτσιο – Φροζινόνε: Η Λάτσιο αποκτά εσχάτως αξιοπιστία στο ανασταλτικό κομμάτι και παίρνει τα αποτελέσματα, που της είναι απαραίτητα για να πλησιάσει τις ευρωπαϊκές θέσεις. Κράτησε το μηδέν στο εκτός έδρας 2-0 επί της Έμπολι, ενώ νωρίτερα είχε και ατυχία στην ήττα με 2-0 από την πρωτοπόρο Ίντερ στο Ολίμπικο. Αυτά ήταν και τα πρώτα γκολ που δέχτηκε στην έδρα της μετά από έξι σερί ματς (σε όλες τις διοργανώσεις) που είχε κρατήσει το μηδέν.

Με όπλο την άμυνα λοιπόν το συγκρότημα του Μαουρίτσιο Σάρι ανεβαίνει βαθμολογικά, παρά την απουσία των κομβικών Τσίρο Ιμόμπιλε και Λουίς Αλμπέρτο έχει την πρώτη τύχη για τη νίκη κόντρα στη Φροζινόνε. Η οποία εκτός έδρας παρουσιάζει αδυναμίες, δέχεται πολύ εύκολα το γκολ και έχει μόλις δύο βαθμούς συγκομιδή. Ο άσος σε απόδοση 1.70 έχει το προβάδισμα.

Βρες εδώ προγνωστικά και αναλύσεις για το ασιατικό χάντικαπ.

Τζένοα – Ίντερ: Η Ίντερ στο πρωτάθλημα δεν έχει αντίπαλο ως ώρας και στα τελευταία παιχνίδια αποτελεί ένα… θαύμα όχι να σκοράρεις εναντίον της αλλά και να την απειλήσεις καν. Οι νερατζούρι δεν έχουν δεχτεί γκολ στα τέσσερα τελευταία και μόλις ένα στα έξι πιο πρόσφατα, με όπλο την σούπερ ανασταλτική λειτουργία παίρνουν τις νίκες που απαιτούνται για να φτάσουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Προγνωστικά στοιχήματος

Και επιθετικά έχουν τον κυνισμό να εκμεταλλεύονται τις ευκαιρίες που δημιουργούν. Στο ματς με τη Λέτσε έφτασαν εύκολα στο 2-0, ομοίως και στο προηγούμενο εκτός έδρας με αντίπαλο τη Λάτσιο (2-0). Μακριά από το Μεάτσα η Ίντερ είναι πρακτικά απόλυτη, έχει μοναδική απώλεια βαθμών την ισοπαλία 1-1 στη Γιουβέντους. Και εκτίμηση είναι ότι έχει το προβάδισμα και στο ματς με την Τζένοα στο Μαράσι. Με όπλο την άμυνα το διπλό της Ίντερ στο 1.65 έχει το σαφές πλεονέκτημα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φιορεντίνα – Τορίνο: Goal/Goal (απόδοση 1.95), 19:30
  • Λάτσιο – Φροζινόνε: 1 (απόδοση 1.70), 21:45
  • Τζένοα – Ίντερ: 2 (απόδοση 1.65), 21:45

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ