TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Το 5.60 της Σάντερλαντ και οι ιταλικές επιλογές

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Το 5.60 της Σάντερλαντ και οι ιταλικές επιλογές
© 2024 SCOTT HEPPELL/ASSOCIATED PRESS

Καυτό ντέρμπι στο FA Cup μεταξύ Σάντερλαντ και Νιούκαστλ, προβάδισμα για Ίντερ και Φιορεντίνα στην Ιταλία, ελκυστικά Bet Builder για στοιχηματισμό.

Ίντερ – Βερόνα: Η Ίντερ προέρχεται από μια σπάνια απώλεια βαθμών εκτός έδρας, το 1-1 στην Τζένοα ήταν μόλις η δεύτερη γκέλα μακριά από το «Μεάτσα» στο πρωτάθλημα, έτσι το προβάδισμά της από τη δεύτερη Γιουβέντους μειώθηκε στους 2 βαθμούς. Επιστρέφει πάντως στην έδρα της για το παιχνίδι με τη Βερόνα, η οποία προέρχεται από απογοητευτική εμφάνιση στην ήττα με 1-0 από τη Σαλερνιτάνα. Ματς στο οποίο απείλησε ελάχιστα και αποδέχτηκε την ήττα της, δεν μπόρεσε να αντιδράσει στο γκολ που δέχτηκε στο 48’.

Η Ίντερ έχει με οκτώ γκολ παθητικό την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία και φυσικά μπορεί να επιστρέψει στις επιτυχίες κρατώντας το μηδέν. Προσθέτουμε σε αυτό και την εντυπωσιακά αρνητική παράδοση της Βερόνα στο Μιλάνο. Δεν έχει κερδίσει ποτέ σε αυτό το γήπεδο για το πρωτάθλημα, είτε την Ίντερ είτε την Μίλαν, σε 65 παιχνίδια.

Bet Builder με τον άσο της Ίντερ και το N/G σε απόδοση 1.72.

Σάντερλαντ – Νιούκαστλ: Καυτό κυπελλικό ντέρμπι στην Αγγλία, πιο… πυρακτωμένο δεν γίνεται. Σάντερλαντ εναντίον Νιούκαστλ, γνωστό και ως Tyne-Wear derby, τις δύο ομάδες χωρίζει μια κατηγορία αλλά στη δεδομένη χρονική περίοδο αυτή η διαφορά μάλλον δεν φαίνεται. Η Σάντερλαντ ανέβηκε στη ζώνη των playoffs ανόδου της Championship με το άνετο 2-0 επί της Πρέστον ενώ η Νούκαστλ μετρά διαδοχικές ήττες στην PremierLeague, έχει βγει πλήρως εκτός ρυθμού λόγω και των πολλών απουσιών.

Στο τελευταίο ηττήθηκε με 4-2 από τη Λίβερπουλ, το πάλεψε αλλά δεν κατάφερε να μείνει στο ματς μέχρι το τέλος. Θα πάρουμε το ρίσκο των πιθανοτήτων της γηπεδούχου Σάντερλαντ, η οποία ζει και αναπνέει για το ντέρμπι αυτό, έχοντας πολλά χρόνια να δώσει ματς μεγάλης σημασίας. Προσθέτουμε σε αυτές τις πιθανότητες και το γκολ του Τζέικ Κλαρκ, ο 23χρονος εξτρέμ της Σάντερλαντ είναι ο ηγέτης της ομάδας, έχοντας 12 σε 26 συμμετοχές.

Το Bet Builder του 1Χ με το anytime γκολ του Κλαρκ πληρώνει 5.60.

Προγνωστικά στοιχήματος

Σασουόλο – Φιορεντίνα: Η Φιορεντίνα στα τελευταία παιχνίδια έχει αφήσει στην άκρη το αλέγκρο στιλ παιχνιδιού, αγωνίζεται με πιο προσεκτική λογική και παίρνει τα αποτελέσματα στο όριο. Τρεις διαδοχικές νίκες στο 1-0, επί των Βερόνα, Μόντσα και Τορίνο αντίστοιχα, ο Βιντσέντσο Ιταλιάνο έχει δημιουργήσει μια πιο σφιχτή ομάδα πίσω, στο βωμό του αποτελέσματος.

Και ίδια θα είναι η τακτική του προπονητή και στο εκτός έδρας με τη Σασουόλο, Μια Σασουόλο που δείχνει ντεφορμέ, τρέχει σερί 1-4-7 στο πρωτάθλημα και είναι μακριά από τον καλό της εαυτό.

Η νίκη της Φιορεντίνα σε συνδυασμό με το Under 4,5, Bet Builder σε απόδοση 2.80.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ίντερ – Βερόνα: 1 & N/G (απόδοση 1.72), 13:30
  • Σάντερλαντ – Νιούκαστλ: 1Χ (ΔΕ) & να σκοράρει ο Κλαρκ (απόδοση 5.60), 14:45
  • Σασουόλο – Φιορεντίνα: 2 & Under 4,5 (απόδοση 2.80), 21:45

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ