TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Το 3.35 του Ολυμπιακού και το 2.20 της ΑΕΚ

Ο Ματίας Αλμέιδα στο ΑΕΚ - Μπράιτον
Ο Ματίας Αλμέιδα στο ΑΕΚ - Μπράιτον EUROKINISSI

ΑΕΚ και Ολυμπιακός έχουν ταξίδια στην επαρχία, σε Αγρίνιο και Σέρρες αντίστοιχα, δίνουν ελκυστικά Bet Builder για στοιχηματισμό.

Παναιτωλικός – ΑΕΚ: Για την ΑΕΚ το ευρωπαϊκό ταξίδι που ξεκίνησε τον Αύγουστο ολοκληρώθηκε, με την ήττα 3-1 από τον Άγιαξ. Η Ένωση πλήρωσε τις αρκετές απουσίες αλλά και τα μεγάλα αμυντικά λάθη, δέχτηκε φτηνά γκολ και αποχαιρέτησε την ευρωπαϊκή συνέχεια, τερματίζοντας στην τελευταία θέση του γκρουπ της στο Γιουρόπα Λιγκ. Έτσι η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θα δώσει το απόλυτο βάρος στο πρωτάθλημα, πρώτο τεστ η δύσκολη έξοδος στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό.

Έναν Παναιτωλικό που στο τελευταίο παιχνίδι πριν την διακοπή του πρωταθλήματος έκανε επιθετικό ξέσπασμα στη νίκη με 3-0 επί της Κηφισιάς, αφήνοντας την τελευταία θέση μετά από καιρό. Οι Αγρινιώτες αποφάσισαν να ρισκάρουν και έφτασαν στην ευρεία νίκη, στο ματς με την ΑΕΚ μπορούν να βοηθήσουν σε παιχνίδι γρήγορου ρυθμού.

Κρατάμε εδώ ένα εφικτό σκοράρισμα στο Over 1,5 και προσθέτουμε τον μέσο όρο των επιδόσεων της ΑΕΚ στα κόρνερ. Η Ένωση κερδίζει κατά μέσο όρο 5,8 κόρνερ εκτός έδρας (σε δείγμα έξι αγώνων), οπότε θα πάμε στο line των 5,5 κόρνερ της.

Το Bet Builder του Over 1,5 με τα Over 5,5 κόρνερ της ΑΕΚ πληρώνει 2.20

Πανσερραϊκός – Ολυμπιακός: Ο Ολυμπιακός στο ντεμπούτο του Κάρλος Καρβαλιάλ στην τεχνική ηγεσία δεν είχε πρόβλημα να επικρατήσει με 5-2 της Μπάτσκα Τόπολα, να σιγουρέψει την τρίτη θέση του ομίλου του στο Γιουρόπα Λιγκ, έτσι τον Φεβρουάριο θα παίξει στον ενδιάμεσο γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Οι Ερυθρόλευκοι πάντως, είτε από αφέλεια είτε από χαλάρωση μετά το 4-0 και την αποβολή Σέρβου παίκτη, έδωσαν ξανά ευκαιρίες στην αδύναμη αντίπαλο και κατάφεραν να δεχτούν δύο γκολ. Επιβεβαιώνοντας έτσι τις πάγιες αμυντικές αδυναμίες που επιδεικνύουν από το ξεκίνημα της χρονιάς.

Προγνωστικά στοιχήματος

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Ολυμπιακός έχει δεχτεί γκολ σε εννιά από τα τελευταία έντεκα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, κράτησε το μηδέν μόνο στις εκτός έδρας νίκες με σκορ 2-0 επί του Αστέρα Τρίπολης και του ΟΦΗ. Είναι πάντα προβληματική η αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού και έτσι και ο Πανσερραϊκός μπορεί να ελπίζει σε ένα γκολ στην έδρα του.

Οι Σερραίοι ούτως ή άλλως είναι ομάδα που παίζει επιθετικά και χωρίς σκοπιμότητα, φυσικά με τις δικές της αμυντικές αδυναμίες. Μπορούμε να ψάξουμε το ρίσκο σε μια νίκη του Ολυμπιακού τύπου 1-2 ή 1-3.

Το Bet Builder του διπλού του Ολυμπιακού με το G/G πληρώνει το ελκυστικό 3.35.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παναιτωλικός – ΑΕΚ: Over 1,5 γκολ & Over 5,5 κόρνερ ΑΕΚ (απόδοση 2.20), 17:00
  • Πανσερραϊκός – Ολυμπιακός: 2 & Goal/Goal (απόδοση 3.35), 18:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ