TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Το 2.30 του Σαλάχ και το 3.80 του Άρμστρονγκ

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Σίτι
Ο Μοχάμεντ Σαλάχ στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Σίτι © 2023 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Πρωτοχρονιάτικη δράση σε Premier League και Championship, Bet Builder σε ελκυστικές αποδόσεις.

Νόριτς – Σαουθάμπτον: Η Σαουθάμπτον επιχειρεί παρατεταμένο σπριντ για να βρεθεί στη δεύτερη θέση της απευθείας ανόδου στην Τσάμπιονσιπ. Μετρά τέσσερις διαδοχικές νίκες, στις οποίες πέτυχε 12 γκολ, παραδόξως χωρίς να βρει δίχτυα ο πρώτος της σκόρερ, Άνταμ Άρμστρονγκ. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός έχει πετύχει 12 γκολ στη χρονιά, αλλά ακόμα και τώρα που δεν βρίσκει δίχτυα είναι μέσα στο πνεύμα των αγώνων. Στις 4 σερί νίκες της Σαουθάμπτον έχει μοιράσει 5 ασίστ, είναι θέμα χρόνου και η επιστροφή του στα γκολ.

Στο εκτός έδρας ματς με την ντεφορμέ Νόριτς των δύο διαδοχικών ηττών, η Σαουθάμπτον έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

Το Bet Builder της νίκης της Σαουθάμπτον με το γκολ του Άρμστρονγκ είναι σε απόδοση 3.80.

Λίβερπουλ – Νιούκαστλ: Κορυφή για τη Λίβερπουλ μετά το 2-0 επί της Μπέρνλι και η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Και στο ματς με την πλήρως ντεφορμέ Νιούκαστλ έχει τον πρώτο λόγο για την επικράτηση. Οι «καρακάξες» περνούν την χειρότερη περίοδο από τότε που επέστρεψαν σε πρωταγωνιστικό επίπεδο, τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία και στο 1-3 από τη Νότιγχαμ εκτέθηκαν κατά συρροή στις αντεπιθέσεις της Φόρεστ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο άσος της Λίβερπουλ στο 1,50 μπορεί να «μεγαλώσει» με το γκολ του Μοχάμεντ Σαλάχ. Ο Αιγύπτιος είναι στα 12 τέρματα στη χρονιά και παραμένει «σκόρερ έδρας», τα 9 εξ αυτών τα έχει σημειώσει στο «Άνφιλντ».

Το Bet Builder του άσου με το anytime γκολ του Σαλάχ πληρώνει 2.30

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νόριτς – Σαουθάμπτον: 2 & να σκοράρει ο Άρμστρονγκ (απόδοση 3.80), 17:00
  • Λίβερπουλ – Νιούκαστλ: 1 & να σκοράρει ο Σαλάχ (απόδοση 2.30), 22:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ