TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Θρίλερ στη Νάπολη

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Θρίλερ στη Νάπολη
@2023 MICHAEL PROBST/AP IMAGES

Οι ρεβάνς Νάπολι – Μίλαν και Τσέλσι – Ρεάλ ανοίγουν την εβδομάδα των επαναληπτικών προημιτελικών στο Champions League.

Στο Τσέλσι – Ρεάλ η πρόκριση δείχνει πραγματικά να έχει κριθεί (22:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Όχι βέβαια για το 2-0 της Μαδρίτης, αλλά για την όλη εικόνα των δύο ομάδων, η Τσέλσι είναι πραγματικά σε πολύ κακή κατάσταση. Το φυσιολογικό είναι η Ρεάλ Μαδρίτης να περάσει με δύο νίκες στα ημιτελικά, όμως στο στοίχημα δεν πάει εύκολα το χέρι να παίξεις νίκη ομάδας που δεν χρειάζεται να νικήσει για να προκριθεί. Έτσι, θα προτιμήσουμε να πάμε σε σκόρερ της Ρεάλ.

Ο λογικός υποψήφιος είναι προφανώς ο Μπενζεμά, που έχει τρομερή παράδοση με τις αγγλικές ομάδες (20 γκολ σε 26 ματς Champions League κόντρα σε ομάδες Premier), αλλά για αυτό δίνει και μόνο 2..20. Και με περισσότερο ρίσκο πάμε στον Βινίσιους και στο 4.00. Που κάνει πολύ καλή σεζόν φέτος, σκόραρε δύο γκολ στην πεντάρα της Ρεάλ στο Άνφιλντ στον προηγούμενο γύρο και γενικώς του αρέσει το εκτός έδρας, έχοντας σκοράρει στα 3 από τα 4 ευρωπαϊκά της Ρεάλ φέτος.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στο Νάπολι – Μίλαν (22:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24), μετά το 1-0 του Μιλάνου, η πρόκριση βέβαια είναι ορθάνοιχτη. Και ειδικά από τη στιγμή που μιλάμε για ιταλικό εμφύλιο νότου-βορρά, είναι ματς που πολύ δύσκολα προσεγγίζεται. Το βέβαιο είναι ότι μόνο αυτό το ζευγάρι μπορεί να μας προσφέρει δράμα και θρίλερ, αφού οι άλλοι τρεις προημιτελικοί φαίνεται να έχουν πάρει τον δρόμο τους. Και ένα πολύ λογικό σενάριο που θα φέρει δράμα και ένταση είναι η νίκη της Νάπολι με ακριβώς ένα γκολ διαφορά, ώστε να έχουμε παράταση κι από κει και πέρα ας κερδίσει η… τηλεθέαση.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τσέλσι – Ρεάλ: Βινίσιους Anytime (απόδοση 4.00). 22:00
  • Νάπολι – Μίλαν: Νίκη Νάπολι με 1 γκολ ακριβώς (απόδοση 3.55), 22:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ