TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Τετράδα με απόδοση 20.00 από την Championship

Η μπάλα της Premier League
Η μπάλα της Premier League © 2021 STEVE LUCIANO/ASSOCIATED PRESS

Αγγλικό παιχνίδι με τέσσερις επιλογές από το πρόγραμμα της Παρασκευής.

Στο Κάρντιφ – Σάντερλαντ η κατάσταση είναι ξεκάθαρη. Η διπλή αγωνιστική είναι ζαριά σεζόν για την Κάρντιφ, αν δεν κάνει το 2Χ2 τα πλέι οφ θα γίνουν άπιαστο όνειρο, ήδη ό,τι ελπίδες έχει είναι πριονισμένες, αλλά τέλος πάντων υπάρχουν. Πετυχαίνει μια Σάντερλαντ πολύ μπερδεμένη τόσο εντός όσο και εκτός αποδυτηρίων, οπότε δίνουμε κλικ στον μάλλον τσιμπημένο άσο στο 2,60.

Στο Νόριτς – Πλίμουθ έχουμε μια γηπεδούχο που μετράει έξι νίκες στα 9 τελευταία, στην έδρα της είναι υποδειγματική με σερί 9-2-0 και παίζει πολύ γερά το χαρτί της για τα πλέι οφ. Η Πλίμουθ κάνει εδώ και καιρό νερά, μια νίκη στα εννέα πιο πρόσφατα και παίζει πλέον με το άγχος της παραμονής. Ο άσος φαβορί στο 1,55.

Στο Σέφιλντ Γουέν. – Σουόνσι, τα δυο προ διακοπής δεν αποτελούν σημείο τριβής για τη γηπεδούχο, με ομάδες της κορυφής έπαιξε, δεν ήταν ματς που θα έκριναν τη χρονιά της. Αλλάζει όμως η λογική στο σημερινό. Εκτός του ότι η νίκη είναι μονόδρομος, το συγκεκριμένο είναι και στα μέτρα της, ενώ από δω και πέρα είναι προφανές πως θα προσεγγίσει κάθε παιχνίδι σαν τελικό, ειδικά στο Χίλσμπορο. Ο άσος στο 2,50.

Διάβασε εδώ τα πιο ψαγμένα προγνωστικά ποδοσφαίρου.

Τέλος μένουμε στο Μπλάκμπερν – Ίπσουιτς. Πάντα σε καυτά νερά η Μπλάκμπερν, πριν τη διακοπή μετρούσε 6 ισοπαλίες σε επτά χωρίς νίκη, έχοντας καταγράψει μόνο ένα τρίποντο από τα μέσα Δεκέμβρη και μετά.

Η Ιπσουιτς κάνει για τα καλά ράλι αυτόματης ανόδου. Εξαιρετική η κατάστασή της, με τους ρυθμούς και την ευκολία που βρίσκει δίχτυα αλλά και με τη συνολικότερη ακαμψία της Μπλάκμπερν, το διπλό μοιραία έχει πρώτο λόγο. Στο 2,00 σωστό αποτιμημένο φαβορί.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κάρντιφ - Σάντερλαντ: 1 (απόδοση 2,60), 17:00
  • Νόριτς - Πλίμουθ: 1 (απόδοση 1.55), 17:00
  • Σέφιλντ Γουέν. - Σουόνσι: 1 (απόδοση 2,50), 17:00
  • Μπλάκμπερν - Ιπσουιτς: 2 (απόδοση 2,00), 19:30

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ