TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money:Τα δύο Goal/Goal και ο άσος της Τορίνο

Οι παίκτες της Γιουβέντους πανηγυρίζουν νίκη τους απέναντι στην Μίλαν στο Σαν Σίρο | 22 Οκτωβρίου 2023
Οι παίκτες της Γιουβέντους πανηγυρίζουν νίκη τους απέναντι στην Μίλαν στο Σαν Σίρο | 22 Οκτωβρίου 2023 @2023 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Το Match Money διαβάζει το σαββατιάτικο πρόγραμμα στην Ιταλία και καταλήγει σε τρία πονταρίσματα από τη Serie A.

Φροζινόνε – Γιουβέντους: Τα τρομερά «μωρά» του Εουζέμπιο Ντι Φραντσέσκο της Φροζινόνε έκαναν απίθανο πάρτι μεσοβδόμαδα στο Coppa Italia. «Χτύπησαν» ανελέητα τη Νάπολι στην κόντρα επίθεση, πέτυχαν 4 γκολ από το 65’ και έπειτα και έφτασαν στην ίσως μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας τους. Νίκη πρόκριση με το απίθανο 4-0 και φυσικά τόνωση ηθικού ενόψει του αγώνα με τη Γιουβέντους στο «Στίρπε».

Ο τεχνικός Ντι Φραντσέσκο δύσκολα θα διαφοροποιήσει την τακτική του και θα παρουσιάσει μια ομάδα με επιθετικογενή σκέψη, ικανή να προκαλέσει προβλήματα στη Γιούβε. Μια Γιούβε που δέχεται ακριβώς από ένα γκολ στα τελευταία τέσσερα ματς, στην ισοπαλία 1-1 με την Τζένοα στο τελευταίο εμφάνισε προβλήματα στα μετόπισθεν. Το G/G σε τιμή 2.00 έχει αξία.

Τορίνο – Ουντινέζε: Η Τορίνο προσπαθεί με όπλο την καλή ανασταλτική λειτουργία να καλύψει το χαμένο έδαφος και να προσεγγίσει τις ευρωπαϊκές θέσεις. Μετρά τρία ματς στη σειρά με μηδέν παθητικό, στο τελευταίο επέτρεψε ελάχιστα πράγματα στην Έμπολι και επικράτησε με 1-0. Έφερε το ματς εκεί που το ήθελε και το πήρε, με το γκολ του Ζαπάτα στο 25’, Νωρίτερα κράτησε την δυνατή επίθεση της Φροζινόνε στο 0-0, αμέσως πριν είχε επικρατήσει της ισχυρής Αταλάντα με 3-0.

Και στο ματς με την Ουντινέζε έχει αξία να εμπιστευθούμε την έδρα της Τόρο. Η Ουντινέζε έχει προβληματική άμυνα, για ένα ακόμα ματς στην έδρα της απώλεσε προβάδισμα δύο τερμάτων. Με την Βερόνα ήταν μπροστά με 2-0 και στο 97’ δέχτηκε την ισοφάριση για το τελικό 3-3, με τη Σασσουόλο βρέθηκε πάλι πάνω με 2-0 στο 55’, με δύο πέναλτι στο 75’ και το 88’ δέχτηκε την ισοφάριση. Αξιοπιστία αμυντική της Τορίνο και ο άσος στο 1.80 έχει το προβάδισμα.

Βερόνα – Κάλιαρι: Η Βερόνα κέρδισε τα δύο πρώτα της σεζόν, με Έμπολι και Ρόμα, αγνοεί τη νίκη έκτοτε, σε 14 ματς. Εσχάτως έχει εγκαταλείψει την παθητική συμπεριφορά που την έφερε σε σερί αγώνων να μην σκοράρει, ψάχνει μετ’ επιτάσεως μια νίκη που θα την «λύσει» ψυχολογικά. Στο τελευταίο της ματς στη Φιορεντίνα δεν σκόραρε, έχασε όμως κολοσσιαίες ευκαιρίες, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Πέναλτι νωρίς, φάσεις από το μισό μέτρο, είναι το… όγδοο θαύμα που δεν σκόραρε.

Στα τρία προηγούμενα παιχνίδια της, στις ισοπαλίες με Λέτσε (2-2), Ουντινέζε (3-3) και Λάτσιο (1-1) βρήκε δίχτυα, δείγμα του ότι μπορεί να παίξει πολύ πιο επιθετικά. Πρέπει να πάρει περισσότερα ρίσκα και το ματς με την Κάλιαρι υπόσχεται γκολ και από τις δύο ομάδες. Η ομάδα της Σαρδηνίας προέρχεται από την οριακή ήττα με 2-1 από τη Νάπολι και έχει βρει δίχτυα σε εννιά από τα τελευταία 10 ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Το G/G σε απόδοση 1.80 έχει αξία.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φροζινόνε – Γιουβέντους: Goal/Goal (απόδοση 2.00), 13:30
  • Τορίνο – Ουντινέζε: 1 (απόδοση 1.80), 16:00
  • Βερόνα – Κάλιαρι: Goal/Goal (απόδοση 1.80), 19:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ