TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Συσπειρωμένη η Σίτι

Ο Ρόντρι με τον Εντεγκαρ στο παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Αρσεναλ για το κύπελλο Αγγλίας
Ο Ρόντρι με τον Εντεγκαρ στο παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Αρσεναλ για το κύπελλο Αγγλίας © 2023 DAVE THOMPSON/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Τετάρτης (15/02) και ποντάρει στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής στην Premier League και στο Champions League.

Βραδιά Champions League και η σημερινή, αλλά το πιο μεγάλο παιχνίδι του προγράμματος έρχεται από την Premier League, το εξ αναβολής Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι (21:30 Novasports Premier League, Live από το SPORT24).

Η Άρσεναλ κάνει υπερβατική σεζόν φέτος και πάει να πάρει έναν τίτλο στον οποίο το καλοκαίρι δεν θα στοιχημάτιζε ούτε ο πιο φανατικός οπαδός της, όμως το πραγματικό τεστ είναι σήμερα. Οι "κανονιέρηδες" έχουν τεράστια πίεση, αφού ξέρουν ότι σε περίπτωση ήττας τους στο ντέρμπι αλλάζει όλο το μομέντουμ, κι ενώ οι ίδιοι βρίσκονται σε μια παράξενη φάση, καθώς για πρώτη φορά φέτος έχουν δύο ματς χωρίς νίκη, μετά την ήττα από την Έβερτον και την ισοπαλία με την Μπρέντφορντ.

Η Μάντσεστερ Σίτι, από την πλευρά της, φέτος δεν είναι η κυριαρχική ομάδα που ξέραμε και ακόμη δεν έχει καταφέρει να βρει τον γνώριμο ρυθμό της, αλλά παραμένει σαφέστατα η καλύτερη ομάδα της Premier League – και για αυτό εξάλλου, παρά το -3 και το ματς περισσότερο, συνεχίζει να δίνεται έστω και οριακά πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου από τις εταιρείες.

Ταυτόχρονα, εξωαγωνιστικά η Σίτι έχει μπλέξει άσχημα μετά τις γνωστές κατηγορίες για παραβιάσεις του FFP, αλλά αυτό ακριβώς έχει συσπειρώσει τη δεδομένη στιγμή τον κόσμο της και φαίνεται ότι, σε πρώτη φάση τουλάχιστον, θα βγει αντίδραση από όλο τον οργανισμό του κλαμπ. Στο 2.40 είναι το διπλό των "πολιτών" και σε ένα ματς όπου η πιο ποιοτική ομάδα ξέρει ότι παίζει μισό τίτλο και θέλει μόνο νίκη, θεωρούμε ότι αξίζει τον κόπο.

Αναλυτικά όλα τα προγνωστικά Αγγλίας στο Matchmoney.com.gr

Κλαμπ Μπριζ – Μπενφίκα (22:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Στην Μπριζ πήγαν όλα δεξιά στη φάση των ομίλων και κατάφερε να πάρει μια ιστορική πρόκριση στα νοκ άουτ, αλλά ως ομάδα δείχνει ότι δεν ανήκει σε αυτό το επίπεδο. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό, αλλά η Μπριζ από τα τέλη Οκτωβρίου και σε 13 επίσημα παιχνίδια για όλες τις διοργανώσεις μετράει μόλις μία νίκη, έχοντας ρεκόρ 1-9-4.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Και ειδικά αν βάλεις στον λογαριασμό ότι τα 10 από αυτά τα 13 παιχνίδια ήταν για τη βελγική λίγκα (1-7-2), όπου η Μπριζ βρίσκεται 20 ολόκληρους βαθμούς πίσω από την κορυφή, καταλαβαίνεις ότι η παρουσία της στα νοκ άουτ αποτελεί υπέρβαση.

Αντίθετα, η Μπενφίκα κάνει απίστευτη χρονιά, τερματίζοντας πρώτη στον όμιλο του Champions League απέναντι σε Παρί και Γιουβέντους, οδηγώντας την κούρσα στην Πορτογαλία στο +5 από την Πόρτο και έχοντας συνολικό ρεκόρ στη χρονιά φέτος 29-7-1!

Στο 1.85 είναι το διπλό των Πορτογάλων και, παρότι μιλάμε για πρώτο παιχνίδι διπλών αγώνων, όπου πάντα υπάρχει το περιθώριο να διορθωθεί κάποιο λάθος στη ρεβάνς, το μομέντουμ και η φόρμα των δύο ομάδων το δικαιολογεί απόλυτα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι: 2 (απόδοση 2.40) 21:30
  • Μπριζ – Μπενφίκα: 2 (απόδοση 1.85) 22:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ