TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Η ευκαιρία της Μπενφίκα και οι ποιοτικές μεταγραφές της Τσέλσι

Ο Έντσο Φερνάντες με τη φανέλα της Τσέλσι στο παιχνίδι κόντρα στη Φούλαμ για την Premier League
Ο Έντσο Φερνάντες με τη φανέλα της Τσέλσι στο παιχνίδι κόντρα στη Φούλαμ για την Premier League © 2023 KIRSTY WIGGLESWORTH/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει στοιχηματικά τα δύο μεγάλα παιχνίδια για το Champions League Κλαμπ Μπριζ - Μπενφίκα και Ντόρτμουντ - Τσέσλι.

Η Μπενφίκα γέμισε τα ταμεία της στις μεταγραφικές περιόδους του καλοκαιριού και του χειμώνα, καθώς είχε συνολικά έσοδα από τα πάρε-δώσε 147 εκ ευρώ! Ταυτόχρονα κατάφερε να δημιουργήσει μία ομάδα, που μετρά μόλις μία ήττα σε ολόκληρη την σεζόν.

Η πρώτη θέση στον όμιλο την πάει στους "8"

Στους ομίλους, η Μπενφίκα επικράτησε δύο φορές της Γιουβέντους, πήρε δύο ισοπαλίες από την Παρί και τερμάτισε στην κορυφή. Η πρώτη θέση στον όμιλο, τής ανοίγει το δρόμο για πρόκριση στα προημιτελικά, καθώς από τους δεύτερους, τής ήρθε ίσως η πιο βολική κλήρωση, η ντεφορμέ Κλαμπ Μπριζ (22:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24).

Η βελγική ομάδα μετρά μόλις μία νίκη τους τελευταίους 3,5 μήνες, ενώ δεν είχε καμία βελτίωση μετά την αλλαγή τεχνικού. Ο Βέλγος τεχνικός που έφερε την ομάδα στους "16" απολύθηκε, μετά από μία σειρά άσχημων αποτελεσμάτων. Τη θέση του ανέλαβε ο Σκοτ Πάρκερ, πρώην της Φούλαμ και της Μπόρνμουθ, χωρίς να καταφέρει να αλλάξει την κατάσταση. Έχει ένα ρεκόρ 1-5-1 και η Μπριζ βρίσκεται στο -20 από την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα!

Η Μπενφίκα τρέχει ρεκόρ 29-7-1, έχει φτιάξει καλή ομάδα και ασφαλώς είναι στο χέρι της να πάρει μία εύκολη πρόκριση. Πολύ δυνατή η επιθετική της τετράδα: Ζοάο Μάριο στα δεξιά, Νέρες αριστερά και Ράφα Σίλβα περιφερειακά του Ράμος. Το διπλό στο 1.85 στο μέσο όρο των εταιριών.

Με πολύ δυνατή ενδεκάδα η Τσέλσι

Η Τσέλσι δεν τα πηγαίνει καλά στο πρωτάθλημα και το Champions League αποτελεί μία διέξοδος, ένα παράθυρο για να ψάξει την επιτυχία. Η ομάδα του Γκράχαμ Πότερ έχει ενισχυθεί σημαντικά με τα πολλά λεφτά που ξόδεψε τον Ιανουάριο. Οι προσθήκες των Έντσο Φερνάντες, Μούντρικ και Φέλιξ, αλλάζουν την Τσέλσι επίπεδο και περιμένω σύντομα να φέρουν αποτέλεσμα.

Μπορεί να μην κέρδισε το περασμένο Σάββατο τη Γουεστ Χαμ, υπήρξε όμως με τις νέες μεταγραφές σοβαρή βελτίωση στο γήπεδο και ήταν άδικο που οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες στο ημίχρονο.

Οι εταιρίες βλέπουν το 6/6 που τρέχει η Ντόρτμουντ μετά τη χειμερινή διακοπή και τη δίνουν απόψε σε τιμές φαβορί (22:00 Cosmote Sport 2HD/MEGA, Live από το SPORT24). Όμως, η Τσέλσι θα παρουσιαστεί με μία πολύ δυνατή ενδεκάδα. Κέπα, Τζέιμς, Τσαλόμπα, Σίλβα, Τσίλγουελ, Φερνάντες, Μάουντ, Ζίγιεχ, Μούντρικ, Φέλιξ, Χάβερτς που για μένα την κάνει φαβορί, ειδικά απέναντι σε έναν αντίπαλο, διαχρονικά έχει αμυντικά ζητήματα. Το Χ2Δ ανάμεσα στο 1.55-1.60

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κλαμπ Μπριζ - Μπενφίκα: 2 (απόδοση 1.85), 22.00
  • Ντόρτμουντ - Τσέλσι: Χ2Δ (απόδοση 1.55-1.60), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ