TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Στοίχημα με… γηπεδούχους

Οι παίκτες της Κλαμπ Μπριζ πανηγυρίζουν το γκολ του Ματς Ριτς κόντρα στη Λειψία για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League
Οι παίκτες της Κλαμπ Μπριζ πανηγυρίζουν το γκολ του Ματς Ριτς κόντρα στη Λειψία © 2021 MICHAEL SOHN/ASSOCIATED PRESS

To Match Money ακτινογραφεί τη δεύτερη μέρα του Τσάμπιονς Λιγκ και καταλήγει σε δύο γηπεδούχους.

Στον πρώτο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, πλην του πολύ μεγάλου ντέρμπι Μάντσεστερ Σίτι – Παρί Σ.Ζ., έχουμε το Κλαμπ Μπριζ – Λειψία (22:00 Cosmote Sport 9HD, Live από το SPORT24).

Η Λειψία παραμένει η αφελής ομάδα, με τεράστια προβλήματα χαρακτήρα εκτός έδρας και έβγαλε και σημαντικές απουσίες για το σημερινό παιχνίδι, ενώ η Κλαμπ Μπριζ παραμένει η ταχύτατη ομάδα, που έχει κυκλώσει το ματς με τους Γερμανούς και σε περίπτωση νίκης της και ήττας της Παρί στο Μάντσεστερ (σε ένα αρκετά φυσιολογικό σενάριο) και θα έχει εξασφαλισμένη την 3η θέση και θα πάει την τελευταία αγωνιστική να παίξει την πρόκριση μέσω της δεύτερης θέσης στο Παρίσι. Ο 1 DNB παίζεται στο 2.55+.

Σπόρτινγκ - Ντόρτμουντ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στον τρίτο όμιλο έχουμε το Σπόρτινγκ – Ντόρτμουντ (22:00 Cosmote Sport 8HD, Live από το SPORT24)., στο οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα κριθεί η δεύτερη θέση, με την ισοπαλία να είναι υπέρ της Ντόρτμουντ.

Η γερμανική ομάδα, πάντως, δεν πατάει καλά, τεράστιο το πρόβλημα με την απουσία του Χάαλαντ, με ζόρι νίκησε (και με γκολ στο 85’) τη Στουτγάρδη το Σάββατο.

Η Σπόρτινγκ είχε πολύ εύκολο έργο στο πορτογαλικό κύπελλο και μπαίνει φρέσκια στον τελικό της Τετάρτης, προερχόμενη μάλιστα από ένα φανταστικό σερί 9 κολλητών νικών, ανεξαρτήτως διοργάνωσης, τελευταία της ήττα ήταν από την Ντόρτμουντ στη Γερμανία στα τέλη του Σεπτεμβρίου! Ψυχολογία, φόρμα, έδρα δείχνουν τη Σπόρτινγκ, ο άσος έχει δεχτεί πίεση, παραμένει πάντως στο οριακό 2.40.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κλαμπ Μπριζ - Λειψία: 1 DNB (απόδοση 2.55), 22:00
  • Σπόρτινγκ - Ντόρτμουντ: 1 (απόδοση 2.40), 22:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Premier League και την Bundesliga μέχρι τα πρωταθλήματα της Χιλής και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ