ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Χωρίς τους δύο ηγέτες της η Ντόρτμουντ, κατρακυλάει ο άσος της Σπόρτινγκ

Οι παίκτες της Σπόρτινγκ πανηγυρίζουν το τέταρτο γκολ τους κόντρα στην Μπεσίκτας σε αγώνα για το Τσάμπιονς Λιγκ
Οι παίκτες της Σπόρτινγκ πανηγυρίζουν το τέταρτο γκολ τους κόντρα στην Μπεσίκτας © 2021 ARMANDO FRANCA/ASSOCIATED PRESS

Η Ντόρτμουντ θα παίξει απόψε στη Λισαβόνα χωρίς Χάαλαντ και Χούμελς και ο άσος της Σπόρτινγκ έχει περάσει πλέον σε ρόλο φαβορί.

Η Σπόρτινγκ υποδέχεται στη Λισαβόνα την Ντόρτμουντ (22:00 Cosmote Sport8 HD, Live από το SPORT24) για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, σε ένα παιχνίδι που έχει χαρακτήρα τελικού πρόκρισης για τις δύο ομάδες.

Σπόρτινγκ και Ντόρτμουντ είναι ισόβαθμες μετά από τέσσερα ματς έχοντας αμφότερες έξι βαθμούς, ωστόσο αυτή τη στιγμή υπερέχουν στην ισοβαθμία οι Βεστφαλοί διότι είχαν επικρατήσει με 1-0 στο πρώτο ματς, στο Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ. Αυτό σημαίνει ότι τα "λιοντάρια" χρειάζονται απόψε νίκη με δύο γκολ διαφορά για να προκριθούν στους "16", χωρίς να τους ενδιαφέρει τι θα γίνει την τελευταία αγωνιστική, όπου παίζουν εκτός έδρας με τον Αγιαξ και η Ντόρτμουντ φιλοξενεί την Μπεσίκτας.

Ακόμη όμως και στο ενδεχόμενο μίας νίκης με ένα γκολ διαφορά, οι Πορτογάλοι παίρνουν ξεκάθαρα το πάνω χέρι για την πρώτη θέση, διότι υπερέχουν στη διαφορά τερμάτων (+2 έναντι -4) των Βεστφαλών.

Η Ντόρτμουντ για να είναι ήσυχη την τελευταία αγωνιστική και να εξαρτάται μόνο από τις δικές της δυνάμεις θα πρέπει απόψε να πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία. Παρόλα αυτά η τάση της αγοράς δείχνει άσο.

Είναι χαρακτηριστικό πως η νίκη της Σπόρτινγκ άνοιξε σε τιμές κοντά στο 3.00 και πλέον το σετ έχει γυρίσει τελείως τούμπα, με τον άσο να περνάει φαβορί στο 2.40 κατά μέσο όρο. Η πτώση δηλαδή αγγίζει το 20%!

Σπόρτινγκ - Ντόρτμουντ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Είναι προφανές ότι το σετ έχει προσαρμοστεί στη γενικότερη αίσθηση ότι η Σπόρτινγκ απόψε έχει μία μεγάλη ευκαιρία να πετάξει εκτός την Ντόρτμουντ, η οποία θα παραταχθεί ξανά με σημαντικές απουσίες. Ο Μάρκο Ρόζε θα στερηθεί αναλυτικά τον κορυφαίο του παίκτη, Ερλινγκ Χάαλαντ, τον κορυφαίο του στόπερ Ματς Χούμελς, που είναι τιμωρημένος και τους καλούς εξτρέμ Ρέινα και Τόργκαν Αζάρ.

Η Ντόρτμουντ από τότε που τραυματίστηκε ο Χάαλαντ έχει απολογισμό 4-0-2, χάνοντας και τα δύο δύσκολα ματς που έδωσε με Αγιαξ και Λειψία. Επίσης, στο τελευταίο παιχνίδι της με την προβληματική φέτος Στουτγάρδη κέρδισε οριακά 2-1 εντός έδρας με γκολ στο 85’.

Η Σπόρτινγκ από τη μεριά της έχει χάσει φέτος μόνο από τον Αγιαξ και την Ντόρτμουντ. Μετά την ήττα στη Γερμανία μετράει εννιά σερί νίκες για όλες τις διοργανώσεις και η αυτοπεποίθησή της είναι στα ύψη, αφού συνέτριψε με 4-1 και 4-0 την Μπεσίκτας στα δύο κολλητά ματς με τους Τούρκους. Η βραδιά προμηνύεται δύσκολη για τους Γερμανούς στη Λισαβόνα με τον άσο να βρίσκεται στο 2.40 κατά μέσο όρο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σπόρτινγκ - Ντόρτμουντ: 1 (απόδοση 2.40), 22:00

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ