TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Στο 2.00 με το βλέμμα στον ΠΑΟΚ

Ο Φατίχ Τερίμ στη διάρκεια του ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός
Ο Φατίχ Τερίμ στη διάρκεια του ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός INTIME SPORTS

Το Match Money διαβάζει το πρόγραμμα της Κυριακής σε Stoiximan Super League και Super League 2 και επιλέγει τρία συνδυαστικά στοιχήματα, με αποδόσεις από 2.00 ως 2.70.

Γιούχτας – Αιγάλεω: Στη Super League 2 το Αιγάλεω κάνει την τελευταία του προσπάθεια για να προσεγγίσει την πεντάδα των playoffs, εκτός έδρας έχει χαρακτηριστικές αδυναμίες με ως τώρα ρεκόρ 1-0-8, ωστόσο κόντρα στον ντεφορμέ Γιούχτα έχει καλές πιθανότητες για να βρει αποτέλεσμα.

Οι Κρητικοί δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση, μετρούν έξι ματς χωρίς νίκη και τέσσερις κολλητές ήττες, με αποτέλεσμα να οπισθοχωρήσουν στην ένατη θέση του ομίλου. Από την πλευρά του το Αιγάλεω έκανε την ανατροπή στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό Β και πάει με αναπτερωμένο ηθικό να αντιμετωπίσει τον Γιούχτα. Το συνδυαστικό της διπλής ευκαιρίας Χ2 με το Under 2,5 μας δίνει το 2.15 της απόδοσης.

Κηφισιά – Βόλος: Γουρλής για την Κηφισιά ο Κώστας Μπράτσος, στο ντεμπούτο του οδήγησε την ομάδα σε τεράστιο διπλό επί του ΟΦΗ (2-1). Η Κηφισιά άφησε την τελευταία θέση που καταλάμβανε μαζί με τον ΠΑΣ Γιάννινα και έπιασε τον Παναιτωλικό στους 15 βαθμούς, έχει μπροστά της ένα ακόμα κρίσιμο παιχνίδι για την παραμονή, με αντίπαλο τον Βόλο. Την πρώην ομάδα του Μπράτσου, από την οποία αποχώρησε νωρίτερα στη σεζόν.

Οι Βολιώτες από την πλευρά τους αγνοούν τη νίκη σε οκτώ ματς, για έναν απλούστατο λόγο. Δεν μπορούν να κρατήσουν με τίποτα το μηδέν, επιβεβαιώθηκε και στο 1-1 με τον Παναιτωλικό, στα έξι τελευταία παιχνίδια έχουν δεχτεί 14 γκολ. Υπό αυτό το πρίσμα και παρά την κρισιμότητα του αγώνα, το συνδυαστικό του G/G με το Over 2,5 πληρώνει 2.35.

Βρες εδώ προγνωστικά και αναλύσεις για το ασιατικό χάντικαπ

Πανσερραϊκός – Παναθηναϊκός: Ο Παναθηναϊκός πήρε τεράστια νίκη ψυχολογίας στο ντέρμπι επί του Ολυμπιακού με 2-0, μπόρεσε να καλύψει πνευματικά κυρίως την ήττα που είχε προηγηθεί από τον ΠΑΟΚ με 2-1 στην Τούμπα. Και ενόψει της νέας αναμέτρησής του με τον ΠΑΟΚ, για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson την προσεχή Τετάρτη, ξανά στην Τούμπα, θα ακολουθήσει μια πιο προσεκτική συμπεριφορά στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό.

Προγνωστικά στοιχήματος

Οι Πράσινοι καλούνται παράλληλα να τερματίσουν και το σερί πέντε αγώνων χωρίς ήττα των Σερραίων, η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία κατάφερε στο τελευταίο της ματς να ισοφαρίσει στο 95’ τον Άρη, με σκόρερ τον Άλεξιτς. Ο Παναθηναϊκός έχοντας στο μυαλό και την αναμέτρηση Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, θα πάει σε ένα φειδωλό τέμπο, μπορεί να συνδυάσει τη νίκη του με συνετό σκοράρισμα. Το συνδυαστικό του διπλού με το Under 3,5 αποδίδει 2.00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γιούχτας – Αιγάλεω: Χ2 & Under 2,5 (απόδοση 2.15), 15:00
  • Κηφισιά – Βόλος: G/G & Over 2,5 (απόδοση 2.35), 16:00
  • Πανσερραϊκός – Παναθηναϊκός: 2 & Under 3,5 (απόδοση 2.00), 17:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ BIG GAMES BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ