TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Σταθερά Πίτερς, Γκραντ, Bet Builder στο 6.50

Ο Τζέριαν Γκραντ
Ο Τζέριαν Γκραντ ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ/INTIME SPORTS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση των δύο μεγάλων αναμετρήσεων Ολυμπιακού (με Ρεάλ) και Παναθηναϊκού (με Μακάμπι) για την 23η αγωνιστική της EuroLeague.

Οι νέες… υπερωρίες του Γκραντ και οι πόντοι του Μπόλντγουιν

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι μπροστά του, στο Βελιγράδι με την "ξεσπιτωμένη" Μακάμπι, αν το πάρει και αυτό και επεκτείνει το σερί του στο 9-1 στη EuroLeague, θα κάνει ένα τεράστιο βήμα για την εξασφάλιση του πλεονεκτήματος έδρας. Οι Πράσινοι προέρχονται από το 84-71 επί της Παρτίζαν και από το 85-80 επί του Ολυμπιακού για την Stoiximan Basket League, στην προσπάθεια για νέα νίκη θα στηριχθούν ξανά στον Τζέριαν Γκραντ.

Ο Αμερικανός γκαρντ, που ούτως ή άλλως είναι πολύ σημαντικός για τον Παναθηναϊκό, με 8,7 πόντους και 3,9 ασίστ σε 29:26 μέσης συμμετοχής στη EuroLeague, θα έχει ακόμα περισσότερες αρμοδιότητες τώρα, που τραυματίστηκε και ο Κώστας Σλούκας. Και με τον Λούκα Βιλντόσα εκτός, ο Γκραντ αναμένεται να κάνει… υπερωρίες στο παρκέ. Το έκανε και στο πρωτάθλημα, σημειώνοντας 19 πόντους εις βάρος του Ολυμπιακού, στο Βελιγράδι με τη Μακάμπι θα ψάξουμε το εφικτό όριο των 11,5 πόντων. Παράλληλα στα πέντε τελευταία στη EuroLeague ξεπέρασε τέσσερις φορές το όριο των 4,5 ασίστ, θα το ψάξουμε και τώρα.

Build A Bet* στους αγώνες της Euroleague! 21+ | Ρυθμ. ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Από την πλευρά της Μακάμπι, που μετρά δύο σερί ήττες από Παρτίζαν και Ολυμπιακό, αποτελέσματα που την οπισθοχώρησαν σε ρεκόρ 12-10, ο Γουέιν Μπόλντγουιν θα αναλάβει και πάλι τις περισσότερες πρωτοβουλίες στο σκοράρισμα. Πετυχαίνει 15,3 πόντους ανά ματς στη διοργάνωση ενώ στα τελευταία τρία έχει σημειώσει 22 (με Βίρτους), 19 (με Παρτίζαν) και 18 (με Ολυμπιακό). Θα ψάξουμε το ενδεχόμενο να ξεπεράσει το όριο των 16,5 πόντων.

Το Bet Builder των Over 11,5 πόντων & 4,5 ασίστ του Γκραντ και το Over 16,5 πόντων του Μπόλντγουιν πληρώνει 6.50.

Βρες εδώ προγνωστικά και αναλύσεις για το ασιατικό χάντικαπ

Ο Πίτερς τα κάνει όλα, ο Μούσα τα τρίποντα

Ο Ολυμπιακός καλείται για μια πολύ δύσκολη αποστολή, στη Μαδρίτη με την πρωτοπόρο Ρεάλ. Σε ένα remake του περσινού δραματικού τελικού του Κάουνας, που ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με το καλάθι του Σέρχιο Γιουλ στα 3 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε. Οι Ερυθρόλευκοι έχουν πολύ δύσκολο έργο καθώς θα χρειαστεί να παίξουν χωρίς τους δύο πύργους τους. Ο Μουστάφα Φαλ είχε χτυπήσει στο ματς με την Μπασκόνια, ο Νικόλα Μιλουτίνοβ έπαθε σοβαρή ζημιά στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και θα λείψει για καιρό.

Σούπερ αποδόσεις και κορυφαίο live στη Euroleague! 21+ | Ρυθμ. ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Έτσι στη φροντλάιν ο Ολυμπιακός θα έχει τον Φίλιπ Πετρούσεφ, τον Λουκ Σίκμα και φυσικά τον Άλεκ Πίτερς στο «4». Ούτως η άλλως ο Αμερικανός φόργουορντ βοηθά πολύ στο ριμπάουντ, παίρνει 5,1 κατά μέσο όρο στη EuroLeague, μπορούμε να ψάξουμε το να ξεπεράσει το όριο των 5,5. Και φυσικά είναι ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού στη διοργάνωση, με 15,1 πόντους ανά ματς, πηγαίνουμε σε ακόμα πιο ασφαλές line, να ξεπεράσει τους 13,5.

Από την πλευρά της η Ρεάλ θα στηριχθεί ξανά επιθετικά στον Τζάναν Μούσα. Ο Βόσνιος σούτινγκ γκαρντ σημειώνει 13,3 πόντους ανά παιχνίδι και εκτελεί πολύ από τα 6,75 μέτρα, σουτάρει σχεδόν 4 τρίποντα ανά ματς στη διοργάνωση. Με 40% (34/85), οπότε μπορούμε να ψάξουμε το να πετύχει 2+ τρίποντα (Over 1,5) στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Το Bet Builder των Over 13,5 πόντων & 5,5 ριμπάουντ του Πίτερς και το Over 1,5 τρίποντα του Μούσα πληρώνουν 6,50.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μακάμπι – Παναθηναϊκός: Γκραντ Over 11,5 πόντοι & Γκραντ Over 4,5 ασίστ & Μπόλντγουιν Over 16,5 πόντοι (απόδοση 6.50), 21:05
  • Ρεάλ – Ολυμπιακός: Πίτερς Over 13,5 πόντοι & Πίτερς Over 5,5 ριμπάουντ & Μούσα Over 1,5 τρίποντα (απόδοση 6.50), 21:45

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ