TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Στα απόνερα της Ευρώπης

Ο Ντάνιελ Αμάρτεϊ μονομαχί με τον Ελντορ Σομουρόντοφ στο παιχνίδι της Λέστερ με τη Ρόμα για τα ημιτελικά του Conference League
Ο Ντάνιελ Αμάρτεϊ μονομαχί με τον Ελντορ Σομουρόντοφ στο παιχνίδι της Λέστερ με τη Ρόμα © 2022 ANDREW MEDICHINI/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και ανάλυση από το Match Money για το στοιχηματικό πρόγραμμα της ημέρας. Προτάσεις από Αγγλία και Ισπανία.

To Match Money μελετά το κουπόνι της Κυριακής, πατά πάνω στα απόνερα των ημιτελικών των ευρωπαϊκών διοργανώσεων την εβδομάδα που μας πέρασε και καταλήγει σε μια δυάδα για να παίξεις στοίχημα στη Stoiximan.

Προγνωστικά Αγγλία

Στην Premier League η Έβερτον συνεχίζει να δίνει μάχη επιβίωσης για την παραμονή στην κατηγορία: στους 32 βαθμούς αυτή τη στιγμή τα "ζαχαρωτά", δύο πίσω από την Μπέρνλι και τη Λιντς, που έχουν δύο και ένα παιχνίδι περισσότερο αντίστοιχα.

Η Έβερτον είναι σε καλό μομέντουμ μετά τη μεγάλη της νίκη με 1-0 επί της Τσέλσι και έχει τώρα την τύχη να αντιμετωπίζει μια Λέστερ (16:00 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24) που προέρχεται από την απογοήτευση της Πέμπτης, όταν αποκλείστηκε στον ημιτελικό του Conference League από τη Ρόμα. Η Λέστερ είναι έτσι κι αλλιώς απολύτως αδιάφορη στο πρωτάθλημα, όπου η πρόσφατη φόρμα της είναι το φτωχό 1-3-2, η Έβερτον καίγεται και το 2 DNB προσφέρεται στο 1.83 στη Stoiximan.

Δείτε εδώ το στοιχηματικό ρεπορτάζ του αγώνα

Προγνωστικά Ισπανία

Στην Ισπανία το πρόγραμμα έχει το μεγάλο ντέρμπι της Μαδρίτης, Ατλέτικο – Ρεάλ (22:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Η Ρεάλ φυσικά προέρχεται από την επική πρόκριση της Τετάρτης επί της Μάντσεστερ Σίτι, ενώ έχει ήδη κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα, το οποίο πανηγύρισε μετά τη νίκη της επί της Εσπανιόλ το περασμένο Σάββατο.

Αντίθετα, η Ατλέτικο δεν έχει εξασφαλίσει ακόμη την τετράδα και το εισιτήριο στο Champions League και έχοντας στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές να παίξει και με Σεβίλλη και με Σοσιεδάδ, το σημερινό ντέρμπι, πέρα από το γόητρο, είναι πολύ σημαντικό και βαθμολογικά για τους "ροχιμπλάνκος".Το προσέχουν οι μπουκ το παιχνίδι και ο άσος προσφέρεται στο 2.14 στη Stoiximan με 0% γκανιότα, όμως στη δεδομένη συγκυρία, με τη Ρεάλ ακόμη μεθυσμένη από το Champions League και την Ατλέτικο να καίγεται, το ρίσκο είναι αποδεκτό.

Δείτε εδώ το στοιχηματικό ρεπορτάζ του αγώνα

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λέστερ – Έβερτον: 2 DNB (απόδοση 1.83 - Stoiximan) 16:00
  • Ατλέτικο – Ρεάλ: 1 (απόδοση 2.14 - Stoiximan) 22:00

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ