TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Στοίχημα: Τριάδα υψηλού κινήτρου

Ο άσος της Αρσεναλ, Γκάμπριελ πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στο λονδρέζικο ντέρμπι με τη Γουέστ Χαμ
Ο Γκάμπριελ πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στο λονδρέζικο ντέρμπι με τη Γουέστ Χαμ © 2022 IAN WALTON/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Κυριακής και καταλήγει σε τρεις προτάσεις από την Ισπανία και την Αγγλία.

Στη La Liga, η Χετάφε δεν έχει καθαρίσει ακόμα με την παραμονή της. Μπήκε στην αγωνιστική στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη και γνωρίζει πως αν κερδίσει την Βαγιεκάνο, θα κάνει ένα αποφασιστικό βήμα (15:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24).

Προγνωστικά Ισπανία: Καθαρίζει με την παραμονή

Η Χετάφε έχει ένα ρόστερ που κανονικά θα της επέτρεπε να κοιτά την πρώτη δεκάδα. Πλήρωσε την επιλογή του Μίτσελ στο ξεκίνημα της σεζόν, που την άφησε με μόλις έναν βαθμό σε επτά παιχνίδια. Τη Βαγιεκάνο, μπορεί να την κερδίσει ακόμη κι αν το παιχνίδι παιχτεί στα ίσα. Πάντως και οι δύο είναι ομάδες, που βρίσκονται σε προάστια της Μαδρίτης, κακές σχέσεις δεν έχουν και το κίνητρο είναι μονόπλευρο. Ο άσος στο 2.10 στο μέσο όρο των εταιριών, σωστά πληρωμένος.

Προγνωστικά Αγγλία: Βάζει βάσεις για επιστροφή στο Champions League

Στην Premier League, η Άρσεναλ υποδέχεται τη Λιντς (16:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Μεσοβδόμαδα παίζει στην έδρα της Τότεναμ, οπότε είναι πολύ σημαντικό, να κερδίσει τη Λιντς και να εξασφαλίσει, πως ακόμα και με ήττα στο ντέρμπι, θα κρατά την τέταρτη θέση στα δικά της χέρια. Τελειώνει με εκτός έδρας αγώνα με τη Νιούκαστλ και εντός έδρας με την Έβερτον, που δεν αποκλείεται να παίζει για τη ζωή της.

Σε κάθε περίπτωση, δεν έκανε τρεις μεγάλες νίκες στη σειρά, με Τσέλσι εκτός, Γιουνάιτεντ εντός και Γουέστ Χαμ εκτός, για να γκελάρει με την Λιντς. Κινδυνεύει πολύ σοβαρά η ομάδα του Τζέσι Μαρς, καθώς το απίστευτο σερί της Μπέρνλι και η νίκη της Έβερτον με την Τσέλσι, ανεβάζει επικίνδυνα τους βαθμούς που απαιτούνται για την παραμονή. Ο άσος της Άρσεναλ, ανάμεσα στο 1.45-1.50.

Αξιοποιεί την κούραση της Λέστερ

Ούτε μισή ευκαιρία, δεν έκανε την Πέμπτη το βράδυ, η Λέστερ στο Ολίμπικο. Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς έχασε και την τελευταία ευκαιρία που είχε, για να αγωνιστεί του χρόνου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η φετινή χρονιά δεν ήταν καλή, έπαιξε ρόλο πως έβγαλε πολλούς τραυματισμούς η Λέστερ. Το πρώτο πράγμα που καταλαβαίνεις όταν την βλέπεις να αγωνίζεται, είναι πως δεν έχει τη συνηθισμένη της ταχύτητα.

Σε κάθε περίπτωση, η Έβερτον παίζει για τη ζωή της (16:00 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24). Έδωσε γενναία μάχη με την Τσέλσι και χρειάστηκε ηρωικές επεμβάσεις από τον Πίκφορντ, για να κερδίσει το παιχνίδι. Βρίσκεται ακόμα στο -2 από την παραμονή, είναι υποχρεωμένη να αξιοποιήσει την κούραση της Λέστερ και να πάρει αποτέλεσμα. Το Χ2Δ στο 1.55.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Χετάφε - Ράγιο Βαγιεκάνο: 1 (απόδοση 2.10), 15:00
  • Άρσεναλ - Λιντς: 1 (απόδοση 1.45-1.50), 16:00
  • Λέστερ - Έβερτον: Χ2Δ (απόδοση 1.55), 16:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ