TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Σκόρερ και Μιλουτίνοβ, Bet Builder στο 6.70

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Σκόρερ και Μιλουτίνοβ, Bet Builder στο 6.70
EUROKINISSI

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση του αιώνιου ντέρμπι της Stoiximan Basket League, Παναθηναϊκός AKTOR – Ολυμπιακός στο “καυτό” ΟΑΚΑ.

Το πλεονέκτημα έδρας

Παναθηναϊκός AKTOR εναντίον Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, το αιώνιο ντέρμπι που θα κρίνει εν πολλοίς και το πλεονέκτημα έδρας για τα playoffs της Stoiximan Basket League. Οι Πράσινοι, με "προίκα" το +12 του πρώτου αγώνα στο ΣΕΦ θέλουν τη νίκη ή την ήττα μέχρι 11 πόντους για να δώσουν και το ματς του έξτρα γύρου στο ΟΑΚΑ και να αγκαλιάσουν ουσιαστικά το πλεονέκτημα έδρας. Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός θέλει το +13 για να κάνει την ανατροπή και να αποκτήσει αυτός τις περισσότερες πιθανότητες για το έξτρα παιχνίδι στο ΣΕΦ.

Ο "σβηστός" Ναν

Σούπερ ντέρμπι λοιπόν και οι δύο ομάδες περιμένουν από τα "κανόνια" τους να αναλάβουν δράση. Και θα δούμε στοιχηματικά το ματς χρησιμοποιώντας όρους EuroLeague, είναι δεδομένο πως οι δύο προπονητές θα χρησιμοποιήσουν περισσότερο τα μεγάλα τους "όπλα", περιμένοντας σκοράρισμα. Στον Παναθηναϊκό AKTOR ο Κέντρικ Ναν έχει πάρει "φωτιά" στα τελευταία ματς της EuroLeague στο ΟΑΚΑ. Σημείωσε 14 πόντους με 6/15 σουτ κόντρα στην Αναντολού Έφες και από 21 στα ματς με Μονακό (8/11 σουτ) και Παρτίζαν (7/14 σουτ). Και με αθόρυβο τρόπο, οπότε μπορούμε να ψάξουμε το να ξεπεράσει το όριο των 15,5 πόντων στο ντέρμπι.

Βρες εδώ προγνωστικά και αναλύσεις για το ασιατικό χάντικαπ.

Ξαναβρήκε το χέρι του ο Κάνααν

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός θα στηρίξει πολλές από τις ελπίδες του στον Αϊζέια Κάνααν. Ο Αμερικανός σκόρερ, με παράδοση εξαιρετικών εμφανίσεων στο ΟΑΚΑ εις βάρος του Παναθηναϊκού (4/6 τρίποντα στον πρώτο γύρο της EuroLeague), πέρασε το ντεφορμάρισμά του αλλά στα τελευταία δύο ματς ξαναβρήκε το χέρι του. 19 πόντους με 5/9 τρίποντα κόντρα στην Μπασκόνια, 20 πόντους με 4/7 τρίποντα στη νίκη επί της Μακάμπι. Ποντάρουμε λοιπόν στο ενδεχόμενο να πετύχει 3+ τρίποντα (Over 2,5) στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ.

Μιλουτίνοβ με νούμερα… Μιλουτίνοβ

Στον Ολυμπιακό ο Νίκολα Μιλουτίνοβ δυσκολεύτηκε στο ρόλο να έρχεται στην πεντάδα πίσω από τον Μουσταφά Φαλ και έτσι τα νούμερά του ήταν πεσμένα σε σχέση με τα αναμενόμενα. Όμως ο τραυματισμός του Γάλλου σέντερ φέρνει ξανά στο προσκήνιο τον Σέρβο seven footer, ο οποίος στα δύο τελευταία στη EuroLeague είχε ξανά νούμερα… Μιλουτίνοβ. 12 πόντους και 14 ριμπάουντ κόντρα στην Μπασκόνια, το απίθανο 20+20 με αντίπαλο την Μακάμπι, αγωνιστική στην οποία βγήκε ο αδιαφιλονίκητος MVP. Και υπό αυτό το πρίσμα μπορούμε να ψάξουμε το εφικτότατο όριο των 8,5 ριμπάουντ του Σέρβου σέντερ, που θα παίξει πολλά λεπτά ξανά λόγω του τραυματισμού του Φαλ.

Στο σύνολο λοιπόν: Το Bet Builder με Over 15,5 πόντους του Ναν, με Over 2,5 τρίποντα του Κάνααν και Over 8,5 ριμπάουντ του Μιλουτίνοβ, πληρώνει το ελκυστικό 6.70.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παναθηναϊκός AKTOR – Ολυμπιακός: Ναν Over 15,5 πόντοι & Κάνααν Over 2,5 τρίποντα & Μιλουτίνοβ Over 8,5 ριμπάουντ (απόδοση 6.70), 20:15

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ