TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Σκοράρουν και οι δύο, η πρόκριση στην έδρα

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Σκοράρουν και οι δύο, η πρόκριση στην έδρα
Ο Σάσα Ίλιτς στον πάγκο του Ατρομήτου INTIME SPORTS

Ατρόμητος εναντίον ΑΕΛ, στη ρεβάνς του 1-1 για τους 16 του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, προκύπτει Bet Builder σε εξαιρετική απόδοση.

Ατρόμητος – Λάρισα: Ατρόμητος και Λάρισα μάχονται για την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson και το 1-1 του πρώτου αγώνα αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς. Ένα αμφίρροπο παιχνίδι και μπορεί οι Περιστεριώτες να θεωρούνται φαβορί αλλά η ΑΕΛ μπορεί να αποδειχτεί σκληρό "καρύδι". Στο πρώτο ματς στις 6 Δεκεμβρίου η Λάρισα ήταν καλύτερη και ισοφαρίστηκε με τυχερό τρόπο στις καθυστερήσεις ενώ φέτος κάνει πρωταγωνιστική πορεία στη Super League 2, είναι στο -1 από τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό και έχει μόλις μία ήττα στη χρονιά, σε 17 επίσημα ματς.

Προγνωστικά στοιχήματος

Από την ΑΕΚ Β στις 30 Σεπτεμβρίου με 3-0, ασφαλώς και μπορεί να κοντράρει τον Ατρόμητο. Η ΑΕΛ σε αυτά τα 17 επίσημα ματς έχει βρει δίχτυα στα 16, στη μοναδική της ήττα που λέγαμε πιο πάνω από την ΑΕΚ Β δεν κατάφερε να σκοράρει. Και ο Ατρόμητος, που είναι αήττητος σε 12 επίσημα ματς με προπονητή τον Σάσα Ίλιτς, έχει δεχτεί γκολ στα 9 από τα 12 αυτά παιχνίδια, με τον ΟΦΗ έσωσε το βαθμό στο 98’ (1-1), ισοφαρίζοντας με τον Βαλέντσια.

Βρες εδώ προγνωστικά και αναλύσεις για το ασιατικό χάντικαπ

Πάμε λοιπόν στο ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε μια ανοιχτή ρεβάνς, σε ό,τι έχει να κάνει με την πρόκριση η έδρα έχει το ελαφρύ προβάδισμα, είτε στον κανονικό αγώνα είτε στην παράταση και τα ενδεχόμενα πέναλτι.

Bet Builder με το G/G και την πρόκριση του Ατρομήτου, σε απόδοση 2.72.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ατρόμητος – Λάρισα: G/G & Πρόκριση Ατρόμητος (απόδοση 2.72), 19:00
TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ