TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: "Σεφτέ" με Ισπανούς ο Ολυμπιακός, Bet Builder στο 6.90

Ο Αϊζέια Κάναν
Ο Αϊζέια Κάναν EUROKINISSI SPORTS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση του πολύ σημαντικού αγώνα του Ολυμπιακού με τη Βαλένθια, για την 26η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο "σεφτές" του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός πέρυσι έκανε το απίθανο 7-1 επί των ισπανικών ομάδων στην κανονική περίοδο της EuroLeague, χάνοντας μόνον από τη Βαλένθια. Φέτος έχει περάσει στο αντίθετο άκρο, έχει χάσει και τα επτά ματς με ισπανικές ομάδες ως τώρα, έχει την ευκαιρία να κάνει… «σεφτέ» ακριβώς κόντρα στη Βαλένθια. Και θα ποντάρουμε σε αυτό το ενδεχόμενο, ο Ολυμπιακός είναι σε καλή κατάσταση και έχει και την επιστροφή στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα, του «πύργου» Μουστάφα Φαλ.

Πλέον ο μόνος που είναι εκτός πλάνων είναι ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, αφού επέστρεψε και ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, με τον προπονητή του Ολυμπιακού να έχει περισσότερες λύσεις αλλά και πρωταγωνιστές. Η νίκη του Ολυμπιακού είναι κομβικής σημασίας, στην προσπάθεια να προσεγγίσει την πρώτη εξάδα της EuroLeague και αξίζει να πονταριστεί.

Τα τρίποντα Κάνααν και Πίτερς

Στη διαβολοβδομάδα που προηγήθηκε ο Αϊζέια Κάνααν πέρασε από το ζενίθ στο… ναδίρ. Με την Άλμπα στο ΣΕΦ έκανε ρεκόρ καριέρας με 31 πόντους και 9/14 τρίποντα, δύο μέρες μετά στο Μόναχο με την Μπάγερν έμεινε στο απόλυτο μηδέν, με 0/4 σουτ σε μόλις 13 λεπτά συμμετοχής. Όμως ο έμπειρος Αμερικανός είναι παίκτης που δεν επηρεάζεται από μια κακή εμφάνιση, έχει εμπιστοσύνη στο σουτ του και μπορεί να επανέλθει άμεσα στα στάνταρ του. Ποντάρισμα στο να βρει δύο εύστοχα τρίποντα, τουλάχιστον.

Οι αγώνες της EuroLeague παίζουν με ενισχυμένες αποδόσεις! | 21+ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δύο τρίποντα ψάχνουμε και για τον Άλεκ Πίτερς, που δεν πήρε πολλές προσπάθειες στο ματς με την Μπάγερν, σε 20 λεπτά συμμετοχής είχε επτά πόντους με 3/5 σουτ. Κόντρα στην πολύ σκληρή άμυνα της Βαλένθια ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα χρειαστεί το εξωτερικό σουτ του Αμερικανού φόργουορντ και ο Πίτερς μπορεί να επιβεβαιώσει το Over 1,5 τριπόντων.

Βρες εδώ προγνωστικά και αναλύσεις για το ασιατικό χάντικαπ.

Τα ριμπάουντ του Οτζελέγιε

Πάμε και σε μια επιλογή από την πλευρά της Βαλένθια, ο Σέμι Οτζελέγιε είναι από τους πλέον σταθερούς παίκτες των Ισπανών, ειδικά στα τελευταία παιχνίδια συνεισφέρει πολύ και στον τομέα των ριμπάουντ. Λόγω και των απουσιών στη φροντ-λάιν της ομάδας του Αλεξ Μουμπρού, ο Οτζελέγιε βοηθά στα «σκουπίδια» και έχει ξεπεράσει σε τέσσερα από τα έξι τελευταία ματς το όριο των 4,5 ριμπάουντ στο οποίο προσφέρεται. Ποντάρισμα στο να ξεπεράσει το Over 4,5 ριμπάουντ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βαλένθια – Ολυμπιακός: 2 & Κάνααν Over 1,5 τρίποντα & Πίτερς Over 1,5 τρίποντα & Οτζελέγιε Over 4,5 ριμπάουντ (απόδοση 6.90), 21:30

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

Σούπερ αποδόσεις και κορυφαίο live στη EuroLeague! | 21+ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ