TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Σε Αγγλία και Γερμανία το ενδιαφέρον

Ο Μπρέναν Τζόνσον της Νότιγχαμ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Λιντς για τη Premier League 2022-2023 στο "Σίτι Γκράουντ", Νότιγχαμ | Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023
Ο Μπρέναν Τζόνσον της Νότιγχαμ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Λιντς για τη Premier League 2022-2023 στο "Σίτι Γκράουντ", Νότιγχαμ | Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023 © 2023/RUI VIEIRA/AP IMAGES

Σε Premier League και Bundesliga επικεντρώνει το σαββατιάτικο Total Betting του Match Money.

Χέρτα – Μάιντς (16:30 Novasports 4HD, Live από το SPORT24). Ιδιαίτερο παιχνίδι. Και αυτό γιατί ο προπονητής της Χέρτα Σάντρο Σβαρτς γεννήθηκε στο Μάιντς, είναι οπαδός της, έπαιξε ποδόσφαιρο εκεί, προπόνησε τη Β’ ομάδα και ήταν και τεχνικός της πρώτης ομάδας από το 2017 ως το 2019. Δεν θα σου πούμε βέβαια ότι η πρώην του ομάδα θα του χαριστεί στα ίσα, αλλά σε κάθε περίπτωση μιλάμε για ένα παιχνίδι που η Χέρτα καίγεται, καθώς αυτή τη στιγμή βρίσκεται μόλις έναν πόντο πάνω από τον υποβιβασμό, και η Μάιντς έχει πολύ πιο χαλαρό βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού ο στόχος της είναι απλώς μια ήρεμη σεζόν και το κυνήγι του εισιτηρίου του Conference (στο -4 από την Άιντραχτ) κάπως θεωρητικό.

Στο κάτω κάτω, μπορεί η Μάιντς να έρχεται από το εντυπωσιακό σερί των τεσσάρων νικών, κάτι που δεν είχε πετύχει εδώ και 12 χρόνια, αλλά και η Χέρτα δεν είναι σε καθόλου κακή κατάσταση: 4-1 την Γκλάντμπαχ και 2-0 την Άουγκσμπουργκ ήταν τα δύο τελευταία παιχνίδια της στο Βερολίνο. Κι επιπλέον, μιλάμε για απόδοση αουτσάιντερ στον άσο, στο 2.90.

Αναλυτικά όλα τα προγνωστικά Γερμανίας στο Matchmoney.com.gr

Λέστερ – Τσέλσι (17:00 Novasports 2HD, Live από το SPORT24). Η Τσέλσι για πρώτη φορά εδώ και πολύ καιρό δείχνει να βρίσκει κάποια πατήματα. 1-0 τη Λιντς στην τελευταία αγωνιστική της Premier League και κυρίως βέβαια 2-0 την Ντόρτμουντ μεσοβδόμαδα και πρόκριση στους 8 του Champions League. Ο Γκράχαμ Πότερ, που ακροβατούσε σε τεντωμένο σχοινί τις τελευταίες εβδομάδες, ανασαίνει πλέον πιο άνετα και συνολικά η Τσέλσι φαίνεται σιγά σιγά να βρίσκει κάποια χημεία μετά και τις πολλές ακριβές μεταγραφές του Ιανουαρίου. Η Λέστερ, από την άλλη, συνεχίζει να κάνει πολύ κακή σεζόν, το ρόστερ δεν έχει καμία σχέση με αυτό των τελευταίων χρόνων και πλέον το κοντέρ γράφει τρεις σερί ήττες στην Premier συν τον αποκλεισμό-σοκ με 1-2 από την Μπλάκμπερν.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τότεναμ – Νότιγχαμ (17:00 Novasports Premier League, Live από το SPORT24). Αντίθετα με την Τσέλσι, η Τότεναμ δεν τα κατάφερε στο Champions League και ο αποκλεισμός από τη Μίλαν έβγαλε εκ νέου τα εσωτερικά προβλήματα στη φόρα. Ο Ρισάρλισον καταφέρθηκε κατά του Κόντε για τον λίγο χρόνο συμμετοχής, ο Κέιν δηλώνει ότι κουράστηκε ο στόχος να είναι μόνο η τετράδα του επόμενου Champions League και ο ίδιος ο Κόντε βάλλει κατά πάντων και πια ο αγγλικός Τύπος θεωρεί ότι το τέλος του αργά ή γρήγορα είναι προδιαγεγραμμένο.

Με απλά λόγια, η Τότεναμ τη δεδομένη στιγμή είναι για κόντρα. Και το ερώτημα είναι αν μπορεί η Νότιγχαμ να εκμεταλλευτεί την κατάσταση; Εδώ η απάντηση δεν είναι απλή, μιλάμε για ομάδα που εκτός έδρας έχει ρεκόρ 1-3-8 και τέρματα 3-29. Από την άλλη, παρότι νεοφώτιστη και μπλεγμένη σταθερά στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας, έχει τη φανέλα της ιστορικής ομάδας, έχει ποιότητα στο ρόστερ και, κυρίως, δεν μιλάμε για μια έκπληξη του 4.00 ή του 5.00, το διπλό της ξεπερνάει το 7.00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Χέρτα – Μάιντς: 1 (απόδοση 2.90) 16:30
  • Λέστερ – Τσέλσι: 2 (απόδοση 2.00) 17:00
  • Τότεναμ – Νότιγχαμ: Χ2 (απόδοση 2.90) 17:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ