TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Σερί νικών Λίβερπουλ και Τσέλσι, άσοι παραμονής στην Ισπανία

Ο άσος της Βαλένθια, Σάμουελ Λίνο με τον Αλεχάντρο Μπαλντέ στο παιχνίδι κόντρα στην Μπαρτσελόνα
Ο άσος της Βαλένθια, Σάμουελ Λίνο με τον Αλεχάντρο Μπαλντέ στο παιχνίδι κόντρα στην Μπαρτσελόνα © 2023 JOAN MONFORT/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα του Σαββάτου (11/03) και ποντάρει σε δύο σημεία από την Αγγλία και δύο από την Ισπανία.

Η επτάρα που έριξε η Λίβερπουλ στη Γιουνάιτεντ δημιουργεί δυναμική στη μάχη που έχει να δώσει για την πρώτη τετράδα στην Premier League.

Κράτησε σε πέντε διαδοχικά παιχνίδια το μηδέν

Ανεβασμένοι στα τελευταία παιχνίδια οι Χάκπο, Νούνιες, Σαλάχ. Πολύ σημαντικό επίσης για τη Λίβερπουλ ότι έχει κρατήσει για πέντε διαδοχικά παιχνίδια το μηδέν. Η Μπόρνμουθ είναι η χειρότερη ομάδα στην κατηγορία. Πρόκειται για το ιδανικό εκτός έδρας παιχνίδι προκειμένου να συνεχίσει το καλό σερί που χτίζει η ομάδα του Κλοπ (14:30 Novasports Premier League, Live από το SPORT24). 4-1-0 το ρεκόρ της στα τελευταία πέντε ματς. Το διπλό στο 1.45 στο μέσο όρο των εταιριών.

Πήρε ανάσα ο Πότερ χρειάζεται ένα θετικό σερί

Δίκαιη η νίκη πρόκριση της Τσέλσι, που ήταν και στα δύο παιχνίδια καλύτερη της Ντόρτμουντ. Αποτέλεσμα που δίνει ανάσα στον Πότερ, όμως θα πρέπει να συνδυαστεί από ένα σερί επιτυχιών, για να μπορέσει να σώσει την δουλειά του ο Άγγλος τεχνικός. Η Τσέλσι πρέπει να αξιοποιήσει τη θετική ενέργεια που δημιούργησε η πρόκριση επί της Ντόρτμουντ στο Champions League.

Το ρόστερ, που δημιουργήθηκε τον Ιανουάριο, είναι πραγματικά αξιόλογο. Φυσικά λείπει ο παίκτης που θα βάζει με συχνότητα την μπάλα στα δίχτυα και η ψυχολογία. Έχει πάντως ένα πρόγραμμα για να κάνει το 3/3 με Λέστερ εκτός, Έβερτον και Άστον Βίλα εντός. Αν πάρει αυτά τα τρία παιχνίδια, αρχής γενομένης με τη Λέστερ (17:00 Novasports 2HD, Live από το SPORT24), θα δει τι στόχο μπορεί να βάλει στο πρωτάθλημα για τον τελευταίο κύκλο της χρονιάς . Το διπλό σε απόδοση 2.00 στο μέσο όρο των εταιριών.

Την έχει στρώσει, αλλά δεν την έχει σώσει ακόμη ο Καρβαλιάλ

Απίστευτη η μάχη που γίνεται για τη σωτηρία στο ισπανικό πρωτάθλημα. Η Θέλτα βγήκε κερδισμένη από τη συνεργασία με τον Καρβαλιάλ. Ο Πορτογάλος τεχνικός την ανέλαβε στις 2 Νοεμβρίου και κατάφερε να τη βελτιώσει πολύ, στην επιστροφή στη δράση μετά το Μουντιάλ.

Το ρεκόρ της μετά την επανέναρξη είναι 4-3-2. Οι 15 βαθμοί, που πήρε η Θέλτα στα τελευταία 9 παιχνίδια, την έχουν ανεβάσει από τη 17η θέση στη 12η. Οι διαφορές όμως είναι μικρές, η γραμμή του υποβιβασμού απέχει μόλις τρεις βαθμούς, οι ομάδες που κινδυνεύουν είναι πολλές και μέσα σε αυτές υπάρχουν και βαριά ονόματα.

Η Βαγιεκάνο είναι στην έβδομη θέση, μαθηματικά είναι στην μάχη για την Ευρώπη, αγωνιστικά όμως είναι σε πτώση. Έχει μεγαλύτερη ανάγκη τη νίκη η Θέλτα και η φόρμα δείχνει πως μπορεί να την πάρει (19:30 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Ο άσος στο 2.10 στο μέσο όρο των εταιριών.

Με όπλο το Μεστάγια

Τελικός απόψε για τη Βαλένθια κόντρα στην Οσασούνα (22:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Βρίσκεται πλέον σε πολύ δύσκολη θέση. Έχει από κάτω της μόνο την πεσμένη Έλτσε και θα πρέπει να βρει φόρμα και να κάνει σπουδαίο κλείσιμο, για να μην πέσει κατηγορία. Βαθμολογικά μπορεί να έχει κατρακυλήσει, στα τελευταία παιχνίδια πάντως φαίνεται να γίνεται μία τίμια προσπάθεια με τον Μπαράχα.

Ο παλιός αστέρας της ομάδας ανέλαβε στα μέσα Φλεβάρη και γνώρισε σκληρή ήττα στο ντεμπούτο του, με 1-0 στη Χετάφε με γκολ του Μαγιοράλ στο 82ο λεπτό. Κέρδισε στην επιστροφή του σαν προπονητής στο Μεστάγια, 1-0 τη Σοσιεδάδ και έδωσε μάχη αλλά έχασε με 1-0 στο Καμπ Νου.

Η Οσασούνα βρίσκεται στην όγδοη θέση, προέρχεται από καλά παιχνίδια, στο σημερινό παιχνίδι όμως δεν υπάρχει γυρισμός για τις "νυχτερίδες". Έχουν καλή παράδοση εντός έδρας με την Οσασούνα, 11-2-1 το ρεκόρ τους στα 14 τελευταία. Αν δεν κερδίσουν, θα βάλουν θηλιά στο λαιμό τους. Το Μεστάγια σήμερα θα φλέγεται, ο άσος ανάμεσα στο 2.10-2.15, στο μέσο όρο των στοιχηματικών εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπόρνμουθ - Λίβερπουλ: 2 (απόδοση 1.45), 14:30
  • Λέστερ - Τσέλσι: 2 (απόδοση 2.00), 17:00
  • Θέλτα - Ράγιο Βαγιεκάνο: 1 (απόδοση 2.10), 19:30
  • Βαλένθια - Οσασούνα: 1 (απόδοση 2.10-2.15), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ