TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Ποντάρισμα στους Ισπανούς

Ο Λεβαντόβσκι πανηγυρίζει το χατ-τρικ που σημείωσε
Ο Λεβαντόβσκι πανηγυρίζει το χατ-τρικ που σημείωσε @ 2022 JOAN MONFORT / AP IMAGES

Το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Τρίτης και ποντάρει σε δύο διπλά από το Champions League.

Ευρωπαϊκή εβδομάδα, 3η αγωνιστική των ομίλων σε Champions, Europa και Conference League, το Total Betting του Match Money μπαίνει στο κόλπο με μια δυάδα.

Στον 2ο όμιλο του Champions League η Κλαμπ Μπριζ έχει κάνει φοβερό ξεπέταγμα, με δύο στα δύο κόντρα σε Λεβερκούζεν και Πόρτο. Αλλά ταυτόχρονα είναι ξεκάθαρο πως μιλάμε για υπέρβαση των Βέλγων. Η Ατλέτικο του Σιμεόνε επέστρεψε δυναμικά μετά τη διακοπή, περνώντας με 2-0 από τη Σεβίλλη, στη 2η αγωνιστική του ομίλου έκανε το λάθος στο Λεβερκούζεν και ξέρει πως το ματς στο Βέλγιο είναι κλειδί στο κυνήγι της πρώτης θέσης (22:00 Cosmote Sport 8HD, Live από το SPORT24). Γύρω στο 2.00 το διπλό των Ισπανών, το λιγότερο που θα το χαρακτήριζες είναι τίμιο.

Στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Βάσει ονομάτων, το μεγάλο ματς της ημέρας, το ματς ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα, είναι το Ίντερ – Μπαρτσελόνα (22:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Αλλά η εκκίνηση των δύο ομάδων στη σεζόν και η συνολική τους εικόνα έχουν πολύ μεγάλη διαφορά. Η Ίντερ δείχνει πολλά βήματα πίσω από την Μπάγερν και την Μπαρτσελόνα, το Σάββατο έχασε και από τη Ρόμα μέσα στο Μιλάνο, συνέχισε τις απογοητευτικές εμφανίσεις της σε όλα τα σημαντικά ματς (ήττες από Ρόμα, Λάτσιο, Μίλαν, Μπάγερν) και ο Σιμόνε Ιντζάγκι δεν αισθάνεται καθόλου άνετα στη θέση του.

Η Μπαρτσελόνα, από την άλλη, είναι φορτσάτη, παίζει καλή μπάλα και ξέρει ότι, όπως η Μπάγερν, πρέπει να φύγει κι αυτή με τους τρεις βαθμούς από την Ιταλία. Στο 1.85 το διπλό των Καταλανών, δύσκολα θα μπορούσες να πεις ότι θα έπρεπε να είναι πολύ περισσότερο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κλαμπ Μπριζ – Ατλέτικο: 2 (απόδοση 2.07) 22:00
  • Ίντερ – Μπαρτσελόνα: 2 (απόδοση 1.84) 22:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από το Champions League και tips για όλα τα πρωταθλήματα από τη Νορβηγία μέχρι και την Ιαπωνία, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ